4.Carly Carly Gold

1.2K 50 6
                                    

Z pohledu Carly :

Ráno jsem se probudila na nechutný zvuk budíku.Vypla jsem budík a přehodila si nohy přes postel.Vydala jsem se do koupelny,kde jsem si udělala raní hygienu a jemně se nalíčila.Potom jsem šla k šatníku,kde jsem si na sebe vzala nové oblečení (média 1.obrázek) a nakonec jsem si vzala kabelku s učením a vydala se dolů.Dole byla jenom Adriana a nějaká kuchařka."Dobré ráno" pozdravila jsem "Dobré" odpověděla Adriana "Dobré ráno,já jsem Kate královská kuchařka" řekla a podala mi ruku "Carly,těší mě" usmála jsem se."Chcete něco na snídani?" Zeptala se mě "Prosím vás tykejte mi,nejsem zas tak stará" zasmála jsem se "Fajn chceš něco Carly?" Zeptala se mě znova "Jenom nějaký jablko nebo tak děkuji" usmála jsem se a ona mi podala dvě jablka "Jedno do školy" řekla a já přikývla.Snědla jsem jabko a šla se do chodby obout.Zachvilku se dole objevil Justin jenom v teplácích.Asi nevěděl,že ho pozoruju. "Dobré ráno" řekla jsem a on nadskočil leknutím a já se zasmála "Dobré" řekl a ještě v šoku."Kdo tě veze do školy?" Zeptal se mě "Já nevím asi pojedu busem" pokrčial jsem rameny "Tak to ani náhodou,Ericu zavez Carly do školy" zaječel a přešel ke mě "Po škole pro tebe přijedu a zajedeme do kina" řekl a já přikývla.Mám to brát jako rande?Těžko Carly!Vzpamatuj se!!! Co se mnou to princátko dělá?!

Vystoupila jsem před školou a poděkovala Ericovi.Všichni se podívali mým směrem a nespustili ze mě oči.Najednou se u mě objevila Veronic.Obejmula jsem ji a usmála se "Ahoj princezno" řekla a já ji bouchla do ramene "Ahoj" řekla jsem "Pojď jdeme,aby jim nevypadli oči" řekla a já přikývla.

Do začátku hodiny jsme si s Veronic jen povídali a potom zazvonilo.Učitelka přišla do třídy a začala svůj proslov "Jak asi všichni víte opouští nás jedna úžasná studentka,Carly Gold.Chtěla bych,aby na naši školu nezapomněla a tak se s ní krásně rozloučíme" řekla a všichni se zvedli a šli k ní.Postavili se do fronty přede mě a já si taky stoupla.Všichni se se mnou loučili.Jako kdyby mě měli někdy rádi že?Když přišla na řadu největší pipina ze třídy začala "brečet". "Budeš mi strašně moc chybět,vždycky jsem tě měla ráda" řekla a obejmula mě.Ještě mi do ucha stihla pošeptat "Napíšu ti na Facebook" a odešla.Kluci mi dali kytku a většinou papírek z jejich číslem.Je to tak arogantní.Dokud jsem se nestala "princeznou" ani nevěděli moje jméno a najednou?! :D

Když konečně zkončila škola,tak jsem vyšla ven a uviděla Justinovo auto.Otočila jsem se na Veronic a pořádně ji obejmula "Víš co mě napadlo?" Zeptala jsem se "Ne" odpověděla Veronic "Půjdeš se mnou a Justinem do kina a potom ti ukážu náš barák" řekla jsem a ona znejistila "Myslíš že to není blbý?" Zeptala se "Jasně že ne" usmála jsem se a vedla ji k auto.Otevřela jsem dveře od spolujezdce a koukla na Justina "Může jít s náma Veronic?" Zeptala jsem se a Justin přikývl.Veronic si sedla do zadu a já dopředu."Justine tohle je Veronic,Veronic Justin" představila jsem je a Veronic mu podávala ruku a Justin ji nepříjmul.Co mu zas je?!

Dojeli jsme ke kinu a Justin neřekl ani slovo.Koupil lístky na nějakej film a dva pop corny.Byl úplně mimo a k tomu všemu nasranej.Sedli jsme si Justin,já a vedle mě Veronic.Film začal.

Po filmu,kterej jsem skoro nevnímali jsme vyšli z kina "Ona jede s náma?" Zeptal se hnusně Justin."Ano Veronic jede s námi" řekla jsem. "A to ti dovolil kdo?" Zeptal se a já mlčela "Nikdo!Takže ahoj Veronic nebo jak se jmenuješ" řekl a Veronic na mě koukla.Naznačila jsem jí,že jí zavolám a ona odešla "Musel si na ni být tak hnusný?!" Zaječela jsem "Přestaň si vymýšelt bydlíš s náma den a hned se z tebe stala nána" řekl a já se netačila divit "Já že jsem nána?Podívej se na sebe ty nevychovanej namistrovanej fracku" řekla jsem a na tváři jsem ucítila štiplavou bolest.On mi dal facku.Chytla jsem se za tvář a nevěřícně na něj koukala!Jen jsem pokroutila hlavou a nasedla do auta.Justin si sedl vedle mě a rozjel auto "Carly promiň já nemám dobrej den" řekl a pohladil mě po rameni a já sebou cukla.Celou cestu už bylo ticho.Když jsme dojeli k pálaci.Vystoupila jsem a odemkla si.Rychle jsem vyběhla do pokoje,kde jsem se zamčela a rozbrečela jsem se.Je to jen debilní kretén!Nemávidím ho!Jak to tady s ním vydržím?!Slyšela jsem ťukání a jeho hlas "Carly prosím,já vážně nechtěl" .Po půl hodině jeho hlas utichl a já usnula.Byla jsem vážně unavená...

O dva týdny později :
Z pohledu třetí osoby :

Uběhli dva týdny od toho dne a Carly s ním nepromluvila.Dneska by jí měli představit světu.Carly celé dva týdny zabrala učením se vyjadřovat,prezentovat,chodit a celkově jak být dokonalou oblíbenou princeznou.Justin se s ní snaží navázat nějaký spojení,ale ona ho vždycky odpálkuje.Z Carly se za ty dva týdny stala zodpovědná mladá žena.Už to není malý dítě.Už je z ní mladá žena.Veronic už poznala i královnu z králem,kteří si ji oblíbili.Carly neměla čas skoro na nic.Neustále měla nějaké zkoušky nebo učení.Každopádně ničeho nelituje a naplno si užívá roli Španělské princezny...

Z pohleu Carly :

Nervózně pochoduji v pokoji a snažím se nemyslet na to,že se na mě zachvilku bude dívat celé Španělsko.Plán je asi takovýhle :
Dnes se koná důležitý ples,je to každoroční charitativní ples pro Afriku.A já tam budu mít takovou část,tanec se Španělskou princeznou.A před tím mě představí.Bude to i jako přímý přenos pro celé Španělsko.A za všechnu sledovanost,za ten tanec a tak dále se vytěží peníze do Afriky.

Snad ani nemusím mluvit o tom,jak moc jsem nervózní.Přešlapuju z místa na místo.Mám na sobě nádherné šaty (obrázek č 2) vypadají jako svatební,ale nejsou.Cítím se v nich jako princezna.Vlasy mám sepnuté v drdolu,ale pár pramínků mi volně padaly do tváře.Jsem jemně nalíčená od maskérky a celkově mě upravovalo strašně moc lidí.Asi za pět minut to vypukne.Začne ples a potom moje představení,dražba tance se mnou a rozhovor se mnou.Dneska tu se mnou není ani Miley ani nikdo z rodiny.
"Přivítejte Španělskou princeznu" řekl moderátor celého plesu a já se nadechla a vyšla k pódium.Když jsem tam přišla všichni zatajili dech.Usmála jsem se a pomalu kráčela k moderátorovi.Stoupla jsem si k němu a usmála se do obecenstva.Klid Carly tak jak tě to učili!Buď sama sebou,ale zároveň nezapomínej na to,kým jsi ... V hledišti jsem hledala ty oči,které by mě dokázaly uklidnit.Po chvilkovém hledání jsem je našla.Roztátá čokoláda s karamelem - Justin

"Takže tohle tohle je naše nová Španělská princezna prosím ještě o jeden potlesk pro ni" řekl moderátor a všichni začali tleskat.Bylu to spoustu celebrit,jak Španělských tak z jiných zemí ... "Takže se nám prosím představ" řekl moderátor a modal mi mikrofon. "Takže jmenuji se Carly,Carly Gold.Je mi 18 let a pocházím z malé vesničky kousek odsud.Mám dva sourozence.Staršího bráchu Taylera a mladší sestru Miley.Myslím si,že tohle pro začátek stačí" usmála jsem se a vrátila mikrofon moderátorovi. "Mám na tebe jednu otázku,před tím než příjde na dražbu tance" řekl a já přikývla "Jsi zadaná?" Řekl a všichni včetně mě se začali smát."Ne nejsem zadaná" odpověděla jsem s úsměvem "To se brzo změní" řekl moderátor a já se usmála "No nic začínáme s dražbou" řekl moderátor a já jen stála a usmívala se.

Nakonec tanec vyhrál nějaký princ ze Švédska.Nebyl k zahození.Přišla jsem k němu a usmála se.Začali jsme spolu tancovat a všichni na nás koukali. "Zvládla jsi to skvěle" pošeptal mi do ucha a já se usmála "Děkuji" odpověděla jsem.Najednou jsem se zasekla u jedních očí.Justinovi oči byli rozsuřené,plné vzteku a žárlivosti? Na koho jako žárlí ... Já s ním nic nemám (stejně by se mnou nic nechtěl mít) a přítelkyni pokud vím taky nemá.Když skončil tanec,usmála jsem se na Erica (princ) a společně s ním jsme se šli napít.Neustála jsme se něčemu smáli,padli jsme si do oka.Zrovna když jsme se chtěli jít projít ven zastavil mě Justin. "Můžu si ji půjčit?" Zeptal se Erica "Zajisté" odpověděl Eric a Justin mě tahal pryč "Smím prosit?" Zeptal se a já i přes všechen odpor přikývla.Začali jsme spolu tanovat a Justin mi pošeptal do ucha "Ve 12 v noci čekej u okna,příjdu si pro tebe" řekl a dokonce tance už mi nic jinýho neřekl.Jen odešel a nechal mě tam.

Jak řekl ve 12 u okna.Stoupla jsem si k oknu a čekala.Za chvilku jsem uslyšela malé rány na mém okně,otevřela jsem ho a ten magor mě trefil šutrem do nosu. "Tohle se ve filmeh nestává co?" Řekl a oba jsme se zasmáli.

Takže konečně další část :) Doufám,že se líbila :) Užíjte si prázdniny

Love ya <33

At the right time at the right place {probíhá korekce!!!}Kde žijí příběhy. Začni objevovat