Woahhhh!

9 5 12
                                    

Dit is een best wel late update voor mijn doen, dit is over het algemeen al wel een van de weinige updates voor mijn doen.

Ik weet nog die tijd (lmao net iets meer dan 6 maanden geleden) dat ik 20 lezers had en non-stop updatte, (wtf, dat is volgens mij niet eens normaal ABN maar het is bijna nacht dus nu mag het gheghe) en nu heb ik -niet sarcastisch- era 100 keer zoveel lezers en ik verwaarloos dit zo erg.
Ik heb al zo vaak uitgelegd dat ik geen zin meer heb om up te daten, maar het punt is dat ik er wel zin in heb, maar ik heb nooit een onderwerp. En om nou net als altijd over dingen te praten die niemand ook maar voor 1 enkele procent boeit is ook zo'n enorme tijdverspilling.

Maaaarrrr, ik heb nu wel een weldegelijk misschien een beetje interessant onderwerp?
Ik zou vorige week (9-10) kaartjes bestellen voor Halsey, met mijn mamsie, maar ik moest naar school toe. Mijn lieve mamsie heeft toen dus geprobeerd om 2 Concertickets voor mij te bestellen, er stond de gehele tijd dat het niet beschikbaar was. Even later hoorde ik van een goede internetvriendin van mij (Marpizza gheghe) dat het concert al binnen minder dan een minuut helemaal uitverkocht was.. Daarom was mijn moeder dus een beetje te laat. Ik baalde daar tuurlijk enorm van omdat ik dus niet naar Halsey kon en ik mistte een kans on Marpizza te ontmoeten. Maaarrrrr, nu had dus een andere internetvriendin van mij op Twitter mij ergens in gelinkt, en het blijkt dat morgen (20-10) er weer een dubbele kaartverkoop van start gaat!! Het concert is verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal omdat heel veel mensen graag wilde komen maar geen kaartje konden krijgen. Dus morgenochtend, Dinsdag 20 oktober om 10 uur ga ik weer proberen tickets te kopen en nu ben ik er van overtuigd dat het gaat lukken! Wie ga ik daar misschien zien?
Als je gaat, stuur me dan even een PB! Misschien kunnen we meeten!

Kusjes, Britt!

Oh, en dit keer, vanaf nu, beloof ik plechtig dat ik zal proberen om meer te updaten!!
Maar lees goed, want ik zeg P R O B E R E N ! ! !



Rants en alle andere toffe dingen die in mijn hoofd omgaan.Where stories live. Discover now