Bölüm 20

55 5 0
                                    

DEMİCİLERRR DEMİ'NİN EN KORKTUĞU İKİ ŞEY:


"Herkes gibi korku ve kaygılarım var. Örümceklerden çok korkuyorum. Saçımı değiştirmekten korkuyorum ve bundan nefret ediyorum. Ve tüm dünyanın önünde korunmasız olmaktan korkuyorum."


DEMİ LOVATO'NUN HOBİ/FOBİ

Demi Lovato boş zamanlarında arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmekten hoşlanır. Yetenekli oyuncu sevdiği arkadaşlarıyla bir yerlerde oturup sohbet etmeyi sever. Ayrıca Demi Lovato arkadaşlarıyla oyunlar oynamaktan hoşlanır. Demi Lovato özellikle air hockey oyununda oldukça iddialıdır.

Demi Lovato spa masajından hoşlanır. Özellikle yoğun iş temposunun ardından boş kaldığında rahatlamak amaçlı spa merkezinin yolunu tutar. Demi Lovato spa merkezinde bir koltuk üzerinde uyuklarken çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşmıştır.

Demi Lovato'nun sevdiği spor aktiviteleri arasında "Kaya Tırmanışı" dikkat çekicidir. Başarılı aktrisin boş zamanlarında yaptığı favori aktivitelerden birisi bu spordur. Ayrıca Demi Lovato "Kaya Tırmanışı"nda çok iddialıdır. Bunun yanında yetenekli oyuncu yoga yapmaktan da hoşlanır.

Demi Lovato yüzmeyi seven ünlülerdendir. Bir keresinde gece yarısı canı havuza gitmek istemiş havuz başında çektirdiği fotoğrafını sosyal paylaşım ortamında paylaşmıştır. Havanın iyi olduğu zamanlarda ise Demi Lovato annesiyle birlikte ata binmekten hoşlanır.

Barney ve Arkadaşları ismindeki çocuk programının çekimlerinde tanıştıkları ve şu anda en iyi arkadaşları olan Selena Gomez ve Taylor Swift ile telefonda veya Facebook'ta sohbet etmek Demi Lovato'nun boş zamanlarında gerçekleştirdiği aktiviteler arasındadır. Ayrıca yakın arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlandığını ifade eden Demi Lovato özellikle kız arkadaşlarıyla sohbet etmekten hoşlanır. Genç oyuncu kız arkadaşlarının evinde yatıya kalmaktan keyif alır.

Demi Lovato yemek yapmanın kendisine uygun olmadığını söylese de aslında mutfakta geçirdiği zaman azımsanmayacak kadar fazladır. Ünlü şarkıcı yapabildiği ve yapamadığı yemeklerle bilinir. Çok fazla beceremese de bir şeyler hazırlamaya çalışır. Zaman zaman mutfakta çekildiği fotoğrafları hayranlarıyla paylaşır.



DEMİ LOVATO İLE İLGİLİ KISA BİLGİ:MESELA PARFÜM/GÜZELLİĞİNİN SIRLARI :d


Demi Lovato Amerikalı ünlü bir şarkıcı ve oyuncudur. 22 yaşındaki genç yıldız ilk olarak 10 yaşında iken Selena Gomez ile birlikte "Barney ve Arkadaşları" ismindeki çocuk programında "Angela" karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır.

2008 yılında "Rock Kampı"; 2009 ve 2011 yılları arasında ise "Sonny'nin Yıldızı" dizisinde başrol oynayan genç sanatçı dünya genelinde önemli bir kitle tarafından tanınmıştır.

Demi Lovato "Rock Kampı" filmindeki başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan Demi Lovato filmde başrolde yer alan diğer oyuncular olan "Jonas Brothers" ismindeki grup ile birlikte yazdığı ilk stüdyo albümü "Don't Forget"i 2008 yılında çıkarmıştır. Ardından "Here We Go", "Unbroken" ve "Demi" albümleri ile oynadığı "Sonny'nin Yıldızı" gibi dizilerle ve "The X Factor" ismindeki yarışma programında jüri olmasıyla ön plana çıkan genç yıldız güzelliği ile de konuşulmakta genç sanatçının güzellik sırları merak edilmektedir.

Demi Lovato'nun parfüm olarak Taylor Swift ve Selena Gomez gibi kendine özgü bir kokusu yoktur. Parfümlerle ilgili olarak büyük bir tutku beslemediğini ifade eden genç yıldız Demi Lovato sevdiği bir parfümün olmadığını ve kokuların kendi ilgi alanına girmediğini ifade etmiştir. Bir röportajı esnasında kendisine yöneltilen soru üzerine ise Demi Lovato kullandığı parfümün "Marc Jacobs" markasını taşıdığını ve "Daisy" ismini taşıdığını ifade etmiştir.

Demi Lovato saçlarını çok fazla değiştirmekten hoşlanan bunu keyifli bulan bir yıldızdır. Gençken Demi Lovato saç rengi olarak mavi, mor ve pembe renklere saçlarını boyamıştır. Fakat eğlence endüstrisine adım attığında sevdiği bu şeyleri zahmetli olduğu için geride bırakmak zorunda kalmıştır. Ardından başlayan dip-dye modasına o da katılmış ve bunu sevmiştir. Sonunda geçmişe geri dönen Demi Lovato saçlarını yeniden çok sevdiği mavi renge boyayabilmiştir.

Demi Lovato saç modeli olarak geçmişte hep saçlarını aşağıya doğru uzatmayı tercih etmiştir. Bunun nedeni yüz yapısı dolayısıyla kendisine güvenini artırmasıdır. Ayrıca böyle yaptığında daha uzun olarak hissettiğini belirtmiştir. Günümüzde ise zaman zaman saçlarını yukarıya kaldıran başarılı yıldız bu tarzı hem sevmekte hem da özgüvenini artırdığını düşünmektedir.

Demi Lovato nun saç bakımı için Wella saç maskesini kullananlardandır.Wella saç maskesi ile saç bakımını yaptıktan sonra saçlarının yeniden yıkanmaya ihtiyaç duyduğu zamana kadar beklemektedir. Bu sayede saçları için en iyisini yaptığını düşünen başarılı şarkıcı saçların sık yıkanmasının saç derisini kuruttuğunu belirtmiştir.

Demi Lovato elbiseleri çok farklı stillerdedir. Genç şarkıcı kıyafet tercihlerini önce kafasında kurgulamakta ardından giydiği ne olursa olsun büyük bir özgüvene sahip olmaktadır. Demi Lovato ilk kez giydiği elbiseler için başlangıçta sevip sevmediği hakkında karar verememekte fakat zamanla daha rahat hissetmektedir. Yetenekli oyuncu geçmişte giydiği kıyafetlerle ilgili risk almaktan dolayı biraz çekindiğini ifade etmiştir.

Demi lovato cilt bakımı için her üç ayda bir Spa merkezinde yüz bakımı yaptırmaktadır. Demi Lovato mükemmel cildini çok fazla su tüketmesine bağlamaktadır. Bunun yanında güzel görünmek için makyaj konusunda hassas olduğunu da ifade etmiştir. Demi Lovato yüz bakımı için is eNeutrogena yüz temizleme ürünlerini ve Biore Pore Unclogging Scrub ismindeki ürünü kullanmaktadır. Bunların ardından "Mario Beduscu toner" markasını uygulamaktadır. Demi Lovato nemlendirici olarak ise "Olay Complete All Day UV Moisturizer" ismindeki ürünü tercih etmektedir. Demi Lovato gece kremi olarak da yine Mario Bedescu marka ürünü sevmektedir.

Demi Lovato makyaj yaptığı zaman ile ilgili olarak yazın doğal ve canlı görünmeyi sevmekte bu nedenle cildi ve makyajı konusunda daha fazla hassasiyet göstermektedir. Demi Lovato göz makyajı yaparken elmacık kemiklerini vurgulayacak şekilde MAC mineral bronzer ismindeki ürünü kullanmaktadır. Demi Lovato kaşlarına da her zaman bakım uygulamaktadır. Kaşlarını kendisi yapmayı sevdiğini belirten Demi Lovato bir keresinde onlar için uzman birinden yardım istemiş fakat kişisel bakım uzmanı neredeyse tüm kaşlarını almıştır. Demi Lovato kaşlarını şekillendirmek için "Anastasia Beauty Express Eyebrow Compact" ismindeki ürünü kullanmaktadır.



DEMİ LOVATO'NUN KİLOSU/VUCÜT ÖLÇÜLERİ/BOYU GİBİ:

Demi Lovato doğum tarihi 20 Ağustos 1992 olan 23 yaşındaki oyuncudur. Demi Lovato burcuaslandır. Demi Lovato ülkesiAmerika; doğduğu şehir New Mexico'ya bağlı Albuquerque'dir.

Demi Lovato kimdir, kısaca hayatı, nasıl ünlü oldu? Oyunculuk çıkışını 10 yaşındayken çocuk aktris olarak yer aldığı "Barney & Friends" ismindeki TV programı ile yapmıştır. Daha sonraki dönemlerde "Just Jordan" ve "Prison Break" gibi dizilerde rol almıştır. 2007'de bir oyuncu olarak dikkat çekmesini sağlayan Disney Channel dizisi "As the Bell Rings"de "Charlotte Adams" karakterini canlandırmıştır. Demi Lovato 2008 yapımı "Rock Kampı" ismindeki televizyon filminde "Mitchie Torres" rolü ile yıldızlaşmıştır. Oyunculuğunun yanında önemli bir müzik kariyeri olan genç yıldızın çıkış albümü "Don't Forget" ismini taşımaktadır.


BU ARADA SIRLAR KİTABINI OKUYUN LÜTFEN VOTELERİ UNUTMAYIN SAKIN!!!


Demi Lovato şarkıları ve resimleriWhere stories live. Discover now