SNEAK PEEKS & CASTING

1.4K 77 37
                                    



***scene din capitolul 2***

  (...)*** îşi întoarce capul, fiind şocată de ce imagine o întâmpină: o siluetă neagră, înaltă de cam 1,85 metri, ce poartă o mască albă ce simbolizează o faţă ce ţipă, o priveşte pe fata de doar 1,60m. Ea strigă îngrozită după ajutor, dar mascatul o prinde imediat de gât şi îi acoperă gura. O aruncă pe canapea. Figura mică a fetei nu poate să se compare cu forma şi înălţimea necunoscutului. Profitând de momentul de linişte, omul scoate la iveală un cuţit de vânătoare, pe care nu ezită să îl înfigă în umărul drept al victimei neajutorate. Roşcata urlă şi încearcă să scape din strâmsoare, dar nu reuşeşte. Forţa animalică a anonimului o copleşeşte. Fiind şocată de durerea care îi acoperă zona ranei şi văzând cum sângele pătează aşternuturile, închide ochii rugându-se să fie doar un coşmar. Se uită terifiată în ochii goi şi negri al atacatorului. Încearcă să se ferească de a doua lovitură, dar este ţinută strâns de mâna încă liberă a călăului ei. Cuţitul o străpunge cu putere iarăşi, de data asta în abdomen. La început, tânăra nu simte nimic, dar în câteva secunde se declanşează un chin de nesuportat. Simte cum pielea şi carnea ei sunt sfâşiate grosolan de arma ascuţită, împroşcată cu lichidul roşu. Treptat, ţipetele se opresc... Trupul fetei stă întins, hainele fiindu-i îmbibate de sânge. Ochii îi sunt larg deschişi şi înlăcrimaţi. Gura mai face o singură mişcare, pentru a trage aer, dar apoi se opreşte pur şi simplu. Criminalul priveşte în sus, spre scări, auzind paşi. E ***, ce se întoarce.

                                                                     ***scene din capitolul 7***

 (...) În acea clipă, de după recipientul imens de depozitare întâlnit des pe acoperişurile clădirilor mai înalte americane, apare el. El, cu robă neagră, mănuşi negre şi acea mască cu ochi largi care îţi privesc fix ochii tăi înainte de a te sfâşia. Într-o fracţiune de secundă, mascatul sare la blonda neajutorată, cuţitul său fiind deja scos la iveală. A treia victima e pe cale să piară. Braţul stâng îi este zgâriat uşor de lamă, lăsând loc sângelui să curgă cu picături mici. Amica ei, văzând situaţia de necrezut, iese afară şi fuge către criminalul care a apucat-o pe fata fără apărare ce ţipă îngrozită. Jos la parter, tinerii nu au nici o idee de crima teribilă în desfăşurare.

  Apucând o bară de metal, *** încearcă să lovească ucigaşul. Reuşeşte, nimerind piciorul drept. Un urlet înăbuşit se aude venind de la atacator, care îi dă drumul lui ***. Cele două sunt pe cale să fugă după ajutor de urgenţă. Prea târziu. Un cuţit înfipt în partea stânga a abdomenului cauzează un lanţ letal de evenimente: începând să sângereze abundent, trupul fetei este brutal împins de pe marginea acoperişului.


A/N: Sper ca v-am facut curiosi despre carte. Lectura placuta! :)

StabWhere stories live. Discover now