Good Doctor

159 4 4
                                    

Park Shi On e un tanar trecut de adolescenta ce sufera de autism inca din copilarie. Anii copilariei nu au fost prea fericiti pentru acesta si familia lui, tatal lui fiind un alcoolic violent ce deseori aplica severe corectii atat mamei cat si copiilor minori. Neacceptat de catre ceilalti copii datorita autismului de care sufera, Shi On s-a atasat de un iepure care insa moare in timpl unui scandal initiat de tatal sau. La fel se intampla si cu fratele lui, ce-si pierde viata intr-un nefericit accident intr-o locatie parasita.

E momentul in care Shi On promite ca atunci cand va fi mare ma fi un medic priceput care va salva vieti.

Peste mai mult de 15 ani il regasim pe Park Shi On absolvind Medicina, specializandu-se pe medicina pediatrica, insa ciocnindu-se de atitudinea ostila a societatii si a medicilor; desi arata ca un tanar in toata firea, acesta suferea de Sindromul Savanului, astfel ca desi avea mintea unui copil de 10 ani, avea calitati extraordinare in anumite domenii, iar in cazul de fata, in medicina pediatrica.

Directorul celui mai important spital din Seul, cel care l-a sustinut de mic, incearca sa obtina primirea lui ca medic stagiar, iar pentru asta isi pune in joc functia.
Adversarii lui din Consiliul de administratie nu ezita sa-i accepte propunerea (initial respinsa)- anume acceptarea li Shi On ca stagiar timp de 6 luni, convinsi fiind ca aesta prin incompetenta sa il va trage dupa el pe director.

Astfel, noul stagiar, Shi On isi incepe experienta practica in cel mai mare spital din Seul, unde ajunge sa cunoasca atat rivalitatea de culise dintre doctori, orgoliile si indemanarea acestora, cat si sentimentul pana atunci necunoscut al iubirii.

Daca va reusi sa-si invingainvinga deficientele si sa razbeasca in cea mai mare provocare a vietii sale, ramane sa descoperim episod cu episod.










Seriale si Filme coreene-Descriere.Место, где живут истории. Откройте их для себя