Capitolul 2.

361 20 0
                                    

CE?! Inima mea a sărit o bătaie. Sau poate mai multe. De ce m-a chema pe mine in biroul ei?! Adică nu am facut nimic rau. La Austin nu era de mirare ca o sa fie chemat si azi in biroul directoarei. Adică sa fim serioși. Asta e a 3 oară cand e chemat in biroul directoarei săptămana asta.

M-am ridicat din banca,așezându-mi mai bine ochelarii, începând sa merg spre usa. Bineînțeles ca glumele nu au încetat sa apăra. Dar nu le-am dat importantă,ca de obicei. Aghh! Inca nu ma pot gândi la un motiv pentru care sunt chemată in biroul directoarei Welsh.

Daca stau mai bine sa ma gândesc... Nu sunt singura chemată, mai e si Austin.

Stai,stai,stai... Eu o sa trebuiască sa stau in aceeași camera,singura,cu el? Asta nu o sa iasă prea bine.

Am inceput sa merg pe holul pustiu,cand am auzit usa deschizându-se,pe ea ieșind Austin,începând sa meargă spre mine.

Ok,Ok... Calmează-te.. Nu te da de gol totul o sa fie bine...

Cand a ajuns langa mine, nu a scos niciun cuvant. Si eu care ma asteptam sa faca glume pe faptul ca am fost chemata in biroul directoarei...Poate in sfarsit s-a schimbat, si poate incerca sa fie mai dragut...

"Micuța tocilara stie sa faca si lucruri rele?" mda... M-am înșelat. Era de așteptat ca nu o sa se schimbe... Cel puțin nu prea curând.

Cand am ajuns in dreptul ușii, am luat o gura mare de aer,bătând dupa la usa, auzind un "intra" înfundat.

Austin a deschis usa,eu intrând prima,el intrând dupa mine.

"Voi trebuie sa fiți Austin Carter si Skylynn Madison." a zis secretara,dându-si parul lung si roșcat dupa ureche.

"Da. Noi suntem" am zis eu destul de încet,si sper ca s-a auzit. Cand vine vorba de vorbit in public sau cu oameni pe care nu ii cunosc,nu sunt prea buna. Sunt foarte timida,mai ales cand e el in preajma. Ma intimidează,trebuie sa recunosc,dar sper ca sunt o actrița destul de buna si sper din tot sufletul ca nu si-a dat seama.

"Doamna Welsh va veni imediat. Puteți lua un loc." a zis secretara,care era destul de frumoasa.

M-am asezat pe un scaun,Austin făcând la fel,dupa si-a băgat mana in buzunarul blugilor săi,apucând cu degetele sale,telefonul,începând sa tasteze,probabil lui Jake.

Dupa inca cateva minute, directoarea Welsh a intrat pe usa,făcându-ne semn cu o mișcare a capului,sa o urmam pana in biroul ei.

Acum e acum...

Am intrat in biroul acesteia,dând de o încăpere destul de mare,cu un birou in mijloc, pe partea stânga era o biblioteca  destul de generoasa,iar pe partea dreapta era un dulap plin cu tot felul de diplome si trofee.

Ne-a facut semn sa stam pe scaunele din fata biroului,ea așezându-se pe scaunul ei care stătea dupa birou.

"Probabil va întrebați de ce sunteți aici.." a inceput,dupa care a luat o gura de aer si a continuat. "Ca sa va lămuresc,Skylynn, esti o eleva foarte buna,iar tu,Austin, esti foarte departe de ceea ce Skylynn este." a spus ea,fixandu-ne pe amândoi cu privirea ei care imi da fiori reci.

"Si ceea ce vreți sa spuneti este..." a zis Austin,așteptând un răspuns.

"Ceea ce vreau sa spun este ca se apropie un test foarte important la matematica, iar ceea ce doresc eu este ca,Austin sa ia o nota mare,ceea ce nu o sa se întâmple. Prea curând. Asa ca m-am gândit ca Skylynn sa iti dea meditații la matematica,fie ca vrei sau nu." a spună directoarea Welsh,lăsându-ne pe amândoi muți.

"Si daca nu sunt de acord,ce?" a intrebat Austin,inca destul de șocat,ca si mine de altfel.

"O sa te scot din echipa de fotbal." a zis ea,zâmbind malefic,știind ca nu va avea de ales.

Eu doar taceam si ascultam cum Austin încerca sa o convingă pe directoare sa ii dea alt meditator.

Sincer, nici mie nu imi prea place chestia asta,deoarece o sa fiu mult prea aproape de el,ceea ce nu e bine pentru mine. Mai bine ramân in mica mea lume unde nu eram tocilara scolii si unde eram căsătorită cu Harry Styles si aveam un unicorn ca animal de companie.

Hey !! Sper sa va placa. Scuzați daca sunt greșeli.

          -Alle 💘💘🆔

O Tocilara Cu SentimenteWhere stories live. Discover now