Kapitel 1 fuck life

11 1 0
                                    

Kapitel 1

Jag kommer in innanför dörren. Den tunga, varma luften slår emot mitt ansikte. Hela kroppen börjar nästan rysa av välbehag.
"Är det kalt ute?" Ropar mamma från köket. Jag överväger att svara. Vad fan tror hon? Det är vinter och snö, klart det är kalt.
Jag sparkar av mig mina kängor och hänger upp min jacka. Precis när jag tänkte gå till mitt rum kommer jag på att jag glömde mitt cigg paket i jackfickan. Jag vänder mig om Mot jackan och fiskar upp paketet.
"Varför svarar du inte Cleo?" Jag tittar upp och möter mammas blick. Hon ser sliten och trött ut. Hon har håret i en slarvig tofs och så har hon på sig sina gråa mjukisbyxor och en t-skirt.
Jag ger henne en frånvarande blick och försöker gå förbi men hon stoppar mig. Sedan granskar hon mig från topp till tå. Hennes blick fastnar på mitt cigg paket. Hennes min går från trött till irriterad. "Du har sagt att du skulle sluta röka. Det är så jävla dåligt med rökning vet du det?" Snäser hon och borrar in sina ögon i mina. Jag känner hur irritationen bubblar upp. Varför ska hon ens bry sig när hon aldrig gjort det förut.
"Flytta på dig..." Säger jag lågt och knuffar till hennes axel. Fan vad jag avskyr när hon alltid ska lägga sig i. Fan vad jag avskyr att hon alltid försöker leka "duktig" mamma och bry sig.
"Cleo!" Ropar mamma men jag fortsätter att gå mot mitt rum. När jag kommer in i mitt mörka rum så kastar jag mig på sängen. Det är inte förens nu jag känner hur trött jag verkligen är. 
Jag tittar upp mot min svart målade vägg. Minnet av när jag och mamma målade den svart från ljusblå kommer fram. När mamma skvätte lite färg på mig och allt slutade med ett stort färg krig. Fast det var ju innan mamma och pappa skilde sig.
Pappa stack och gifte sig med äckel Albins mamma.
Äckel Albin och jag har gått i samma klass sen dagis och vi har alltid hatat varandra.
Albin är en typisk kille som alla tjejer med ingen hjärna och stora bröst faller för. Men jag kan erkänna att han vet vad han gör när han håller på med tjejer. Han ler det största och charmigaste leendet han kan och säger vacker i stället för snygg. Och han berömmer även deras personlighet. Men om man har en hjärna kan man ju se igenom honom direkt. Att han bara vill ha fitta sen drar han.
Jag öppnar mitt cigg paket och räknar hur många cigg jag har kvar. 13 stycken. Jag fiskar upp en och sätter den i mungipan. Sedan tar jag fram min tändare och tänder ciggen. Jag drar ett djupt bloss och blåser långsamt ut.
När jag var liten var jag alltid fantiserad av människor som rökte. Jag tyckte det såg coolt ut, enfast mamma alltid tjatade om hur äckligt och dåligt det var. 
Men sen när jag blev 13 började jag tycka det var sexigt. Och det var då jag började.
"Cleo för i helvete!" Jag hör hur mamma kommer rusande mot mitt rum. Hon sliter upp dörren och rusar emot mig. Hon sliter ciggen ur min hand och slänger ner den på golvet.
"Nu har du gått över gränsen!" Ryter hon. "Röker du i detta hus igen så slänger jag ut dig med huvudet före!" Hennes ansikte är en lätt nyans av röd och hennes ögon är fokuserade på mig. Jag kan inte hålla mig för skratt och bryter ut i ett flin. Mammas ansikte blir ännu rödare och hennes ögon borrar sig hårdare in i mina. Då kan jag inte hålla tillbaka skrattet längre. "Vill du ha?" Säger jag andfåd efter min lilla skratt attack. Jag sträcker fram cigg paketet mot henne. "Jag orkar inte längre Cleo..." Säger hon och gör en trött min. Hon vänder på klacken och går ut från mitt rum. Hennes steg är tunga och trötta. En liten känsla av medlidande passerar min kropp. Men den försvinner lika fort som den kom. Det är ju jag av alla som borde ge upp inte hon.

Rätt tråkigt kapitel men tänkte bara ni skulle få en liten inblick hur Cleo fungerar. Nästa kapitel kommer dock bli lite knas. // hadeee

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 16, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Knas dagarWhere stories live. Discover now