Familie fericită,dușmani învinși

1.1K 50 0
                                    

Inna

Am întâlnit băieți,dar barbati niciunul. Și îl pot numi așa pentru că bărbat este acela care face fericită persoana de sex opus în fiecare zi a vieții lor,care face sacrificii,care are răbdare,care își înțelege și își respectă iubita sau soția. Cel care știe ce vrea de la viață și asta nu se rezumă la sex. Care știe ce să facă sau să spună când trebuie,știe și când să tacă ,desigur. Eu știu doar că Steven este bărbatul lângă care viața mea ar ajunge să fie tot mai frumoasă cu fiecare zi ce va trece și sunt sigură că îl vreau alături mereu.

- N-o sa incap in rochia pentru nunta!
- Rox,nu e vina mea ca ti-ai luat-o cu trei luni inainte!
- Ei bine,nu stiam ca voi avea..chestiuța asta draguta.
- Nu te mai plange ! Eu am intrat in luna a șasea si tot nu ma plang!
- Buna iubito,iti place in..Ce dracu faceti?!striga Steven uluit.

Roxanne si Fify isi masoara serioase burticile incercand sa vada care este mai umflata. Evident ca a blondei,dar figurile de pe fața lor sunt memorabile! Si râd. Râd atat de tare incat Steven se inverzeste la fața si crede probabil ca am inebunit. Cele doua fete se uita la mine cu cate-o spranceana ridicata iar eu ,reusesc sa ma opresc. Georgina ni se alatura langa piscina si probabil vazand si ea fețele celor trei ,ma acompaniaza in cel mai lung si colorat hohot de râs din cate am avut in cei aproape douazeci si patru de ani.

- Parca aveti pepeni in burta si vreti sa vedeti care e mai copt!continua Georgina sa râda.
- Lăsând gluma deoparte , voi avea cel mai frumos baiat!strigă Roxanne mândra.
- Sigur fetița mea îi va lua mințile! se aseaza Fify langa cealalta gravida a "familiei."
- Mâine este nunta ,nu ai emoții Steven?
- Oh! Rox,credca am avut mai multe la nunta ta. Sau ,la una din ele..
- Iubitule,nu fii rau! E normal sa avem emoții.
- Tu! Pepenaș! Unde îti este soțul?
- Rita! Pe cine faci tu "pepenaș"?se răstește Rox la ea.
- Spune-i ca il cauta Stephan ! Mm,bună Steven! Frumos tricoul,aratai mai bine fara!

Nu fac decât să mârâi spre ea apoi pleacă de buna-voie.

- Am zis eu ca semanati cu un pepene!râde Georgina din piscina.

S-a dus dupa-amiaza de dinaintea nunții și ,așa cum se obișnuiește,nu voi dormii cu mirele. Steven a ramas sa doarma langa dormitorul nostru,cu Markus, iar Roxanne si burtica ei vor dormii cu mine.

Rita

- Deci,maine fac nunta?
- Rita, ce-ai zice sa imi mai torni un pahar si sa taci din gura?
- Stephan,scuza-ma ca iti zic dar esti fraier! O iubesti si totusi nu ai facut nimic sa o aduci inapoi. Crezi ca daca trimiti flori va uita? I-ai spus de nenumarate ori ca nu o iubesti cand ea te iubea. Nu va uita asta!
- Dar tu? Urmaresti de doua luni sa ajungi la Steven si totusi esti aici,cu mine.

Il privesc pe Stephan  cum sta pe canapea cu paharul in mana asa ca imi trece o idee prin cap. Este suficient de beat incat sa accepte. Inna daca mai tine la el si va afla sigur va avea o criza de nervi. Steven se va certa cu ea si va veni la mine . Oh,asa diabolica sa fiu incat sa stric o casnicie? Da,chiar asa sunt!
Imi incolacesc picioarele in jurul taliei lui Stephan si il privesc cateva secunde. Ochii lui caprui sunt acum rosii dar intunecati si privesc spre mine confuzi. Isi lasa paharul jos din mana si ma cuprinde cu palmele de fund. Ma trage spre el si dupa ce imi da jos bluza ma lipeste cu sânii de pectoralii lui. Sărutul este brutal si se adanceste tot mai tare cu limba inauntrul gurii mele. Ma intinde pe canapea si imi da jos fiecare obiect vestimentar pana ramanem complet goi. Imi desparte picioarele si imi saruta zona incinsa ca,mai apoi , sa introduca limba cu miscari intense facandu-ma sa ma simt tot mai umeda. Dupa ce imi gusta cateva minute feminitatea,intra cu forță în mine si in doar cateva minute ajungem la împlinire.

- Rita, mai bine te duci acasa in seara asta!
- Dupa ce am facut ?
- E mai bine asa,asculta-ma!și îmi întinde serios hainele.

Ei bine,cel putin mi-am dus la bun sfarsit planul. Adica,prima parte a planului. Voi veni din nou maine cand toti sunt la nunta pentru a ma uita pe camerele de supraveghere din casa. Noroc ca stiu sa fac rost de filmarile de pe ele!

Inna

M-am trezit mult mai devreme ca deobicei si simt cum un stol imens de fluturi zboara pe interiorul meu. Roxanne doarme cu mâna pe burtica ce abia incepe sa prinda oarecum formă. Nu se compară cu marimea burții lui Fify!
Ies din dormitor in liniste si zambesc fericita cand vad ca in acelasi timp iese si Steven din camera alaturata. Ne sarutam de " Buna dimineata" si ne privim tandru in ochi. Un sarut plin de emoții si o îmbrățișare ce ar spune" Nu te-aș lăsa niciodată."

- Ți-am pregatit costumul,iubitule!
- Îți mulțumesc,iubita mea!

- Și micul-dejun nu l-a pregatit nimeni?strigă Fify coborand scarile.
- Daca acum ai o burta asa mare si cobori greu la doar șase luni,mai incolo nu mai cobori deloc?râde Steven pe seama blondei și obține doar o strâmbătură din partea ei.
- Ma voi muta la parter de saptamana viitoare,si-asa nu sta nimeni in camera aia.
- Cand se intoarce Jon?întreb curioasă.
- Peste o lună abia. Sper ca nu va deranjez ca stau cu voi pana atunci. Stiu ca am casa vis-a-vis dar e altceva cand am pe cine sa chem rapid .
- Stai linistita draga noastra!dau sa o imbratisez dar ma izbesc de un burtoi frumos si starnesc iar râsul lui Steven.

Servim micul-dejun toti trei apoi ,Markus si Roxanne,coboara in bucatarie si ne separa rapid. Georgina a venit sa ma machieze si sunt tare nerabdatoare sa vad ce o sa iasa. Acum o saptamana a reusit Fify sa imi puna gel pe unghii si ma bucur ca nu intrase in cele șase luni căci sigur nu mai avea răbdare acum. Dormitorul meu este plin de flori,accesorii si de rochiile fetelor. Mama este si ea alaturi de mine dar a preferat sa stea in living caci casa se umple tot mai tare. Până si Bennet ,tatal meu vitreg,a venit si sta de vorba cu bunicul la parter. In camera suntem doar eu ,Catrina,Georgina si cele doua viitoare mamici. Toate dau indicatii si desi râd de ele,o lacrima sincera mi se prelinge pe obraz,am emoții. Doamna Darkson,mama lui Steven,ni se alatura si  ne mai spune ce este prin casa,aducand la fiecare zece minute fursecuri cu ciocolata. Si nu sunt pentru mine si pasiunea mea pe care o am legata de ciocolata ci pentru Rox si Fify care mananca pe sistem nervos si vorbesc incontinuu. Singurul lucru la care pot sa ma gandesc in timp ce sunt machiata este ce face Steven acum.

Steven

Sean,varul meu,a venit sa ma barbiereasca si sunt nerabdator sa vad cum e sa fii "dadacit". Acum o saptamana ,Jon ma ajutat sa imi aleg cămașa si ma bucur ca nu îi intrase nevasta in cele șase luni caci doar la ea este atent si sigur nu avea rabdare cu mine. Imi pare rau doar ca nu va fi prezent astazi. Dormitorul lui Markus este plin de butoniere,diferite feluri de papioane,cravate si sacouri. Tata este si el cu noi si se vede ca este fericit.Christian ,fratele meu mai mic,incearca sa ajute cum poate si sunt mandru de el. Mama se invarte prin toata casa si soacra mea la fel. Singurul lucru la care pot sa ma gandesc in timp ce sunt barbierit este ce face Inna acum.

Inna Solis: Aleg să fiu fericităUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum