Cmnd - Capitolul III

23 4 0
                                    

Katerine povesteste:

"
Mesaj catre Derek:
'Ce faci, om-care-ai-o-problema-cu-paturile?'
Astept sa imi raspunda. Imi place sa vorbesc cu Derek... Ma face fericita, as vrea sa pot sa mai vorbesc cu Raymond, dar eu si ne-am despartit, si nu cred ca el ar avea in acest moment acelasi efect ca Derek.
Concluzie, cu Derek ma simt bine, iar cu Raymond nu.
     'Bine... vrei sa mergem weekend-ul asta la film? Am vazut unul pe care vreau sa il vad cand eram in metrou :).'
   'Da, ar fii destul de ok...'
   'Ai patit ceva, Kate? Nu te simti bine? Vrei sa vin la tine?'
   'Nu... Sunt ok, stai linistit :)!'
   'Ai mai vorbit cu Raymond?'
   'Nup. Tu ai mai vorbit?'
   'Da... mi-a dat mesaj aseara in care spunea ca vrea sa vorbiti, si imi spunea sa nu mai stau asa mult cu tine... Cuvintele care le-a folosit el erau ceva de genu "Daca te mai apropi de Katerina, jur, ca te voi omori! Maine voi vorbii cu ea si as vrea sa stiu unde o pot gasi!" '
     'Nu il baga in seama. Vrea sa para dur, vrea sa se impuna in fata ta, dar e un nimic de om, pe langa tine, Derek. Sa nu te prind ca nu vei mai vorbii cu mine, ca te voi omori eu inaintea lui!'
    'Bine, gata doamna batausa :). Oricum nu il bagam in seama. Stai linistita!'
    'Faci foarte bine. Pot sa vin la tine? M-am plictisit teribil acasa! :)'
   'Ma mai intrebi? Nu e evident ca poti veni? Esti oricand bine venita la mine, Kate!'
    'Acum plec! Te sun cand ajung, ok?'
    'Ok... Te astept!'

Probabil Derek s-a suparat pe mine, dar nu am mai putut ajunge, deoarece m-am intalnit cu Raymond si a insistat sa mergem la un suc sa putem discuta linistiti. Si oricat as fi vrut sa il refuz, pur si simplu nu am putut...

    -Kate, iubito, mai da-mi te rog o sansa! Intelege, nici nu stiam ce vrea sa faca, nu stiam ca tu vei veni... Ne-a intins o cursa. A vrut sa ne desparta, iubito, si a reusit. Nu vrei sa ii aratam ca suntem mai puternici de atat? spune Raymond pe un ton trist, poate chiar sincer, dar eu nu stiu ce sa mai cred si ce nu.
   -Uite, Raymond, eu personal m-am saturat de tot circul asta de rahat... Nu mai suntem iubiti, asa ca te rog sa nu mai folosesti acel apelativ la adresa mea. Oricat de mult te-am iubit, nu mai pot sa continui cu asta... Intelege, imi faci rau!
  
Cand vreau sa ma ridic si sa plec, el ma prinde de mana, ca in filmele alea de prost gust, romantico-dramatice. Las banii pentru consumatia mea si ma ridic. Ies pe usa, sub privirile lui insistente, dar se putea el sa ma lase linistita? Nu! Se ridica si alearga dupa mine. Cand ma ajunge din urma se pune in fata mea, si pot sa jur ca este foarte nervos.
   -E din cauza lui, nu!? Din cauza lui Derek nu vrei sane impacam! Ce dracu' ti-a zis tampitul ala? Jur ca o sa ti-l omor, Kate! M-ai auzit daca nu te impaci cu mine, il omor!
   -Raymond, tu nu iti dai seama cat de penibil esti? Cum sa ma ameninti ca il vei omori pe Derek? Hai ca m-am si enervat! Cine te crezi tu, spun impingandu-l in piept cu degetul aratator, sa ma ameninti pe mine ca il vei omori? Raymond, ai un caracter de tot cacatul pe langa Derek!
   -Kate, stii ca eu nu vorbesc serios de prea multe ori, dar si atunci cand o fac... Uite, tot ce iti cer este sa imi dai o a doua sansa, pentru ca, nu am gresit cu nimic fata de tine. Si pentru a primi aceasta a doua sansa sunt dispus sa fac orice, iubito. Orice! Si jur, aici in fata ta, ca o sa il omor daca aflu ca din cauza lui nu mi-ai dat alta sansa, iubito!
    -Si eu iti jur, dragule, ca daca te atingi de un singur fir din parul lui te fac bucati! M-ai auzit, iubitule? O sa te jupoi de viu daca el pateste ceva si alfu ca e din vina ta!

Dar cum Raymond a fost si este un nesimtit nu m-a ascultat... M-a luat de mijloc si m-a sarutat, pentru ca eu sa ii raspund a trebuit sa ma muste de buze pana mi-a dat sangele. Cand s-a at in spate i-am dat o palma de sa ma tina minte, cu sangele curgandu-mi din ambele buze.
L-am lasat acolo si am plecat acasa, unde l-am gasit pe Derek asteptandu-ma. In acel moment cand l-am vazut am rabufnit in lacrimi si am cazut jos.
El a venit si m-a luat in brate, vazandu-ma in ce stare e, si nu m-a intrebat nimic... Pur si simplu stateam pe pamant si plangeam el fiind langa mine. Doar el fiind langa mine cand aveam cea mai mare nevoie.
  Intr-un final am reusit sa ma opresc din plans si atunci, Derek, mi-a ridicat capul si s-a uitat la mine. Eu, care aveam ochii umflati si rosii, aveam buzele invinetite si cu sangele uscat pe ele. Dar nu mi-a spus nimic. M-a luat in brate si m-a ajutat sa intru in casa.
   Dar nu a plecat! A ramas acolo si m-a asteptat in dormitor la mine pana ce eu m-am spalat pe fata si am asteptat sa imi revin putin din socul pe care l-am avut cand mi-am vazut chipul in oglinda. Cand am intrat in camera, el statea intins in pat si se uita la tavan. Nu am spus nimic, doar m-am dus si m-am pus in pat. El luandu-ma in brate."

       Chiar si atunci tu mi-ai fost aproape, nu m-ai lasat cand imi era cel mai greu. Ai fost cu mine pana mi-am revenit si m-ai ascultat cu cea mai mare atentie.
     Te iubesc, Derek! Dar eu mi-am dat seama de asta prea tarziu.

______________
  
   Asta este capitolul... sper sa va placa, inca va astept parerile, voturile si de ce nu si listarile... aceasta nu este prima carte din serie...dar imi place mai mult ideea asta, asa  ca voi astepta sa o termin si apoi, poate, voi posta si primul volum in care Kate e cu Raymond

-Deea^.^

Cand moartea ne desparteWhere stories live. Discover now