Prolog

17.2K 838 69
                                    

,,Sluší ti to," usmála se na mě Grace. Taky jsem se pousmála, ale můj úsměv však netrval dlouho. Tento den jsem měla zažít se Samem. S Grace a klukama jsme vešli do sálu, kde se náš maturitní ples konal.

Ten čas tak rychle utekl. Ještě teď si pamatuji den, kdy jsme s Grace vešly do třídy, kde jsme nikoho neznaly. V ten den jsem se také okamžitě zamilovala do George, který je tu právě teď se mnou. To George mě podržel asi v mém nejhorším obdobím mého života, kdy jsem přišla o někoho, koho miluji. Co si to vlastně nalhávám? Ještě ho miluji. Vyčítám si, že jsem nezůstala v Londýně a nezeptala jsem se Sama, jak to všechno doopravdy bylo. Zakroutila jsem hlavou, abych zahnala myšlenky na Sama. Teď tu ale není.

,,Jdu nám pro něco k pití," zašeptal mi do ucha George a potom odešel ke stolu s občerstvením. Grace s Jackem se také někam vypařili. Zůstala jsem tedy stát sama uprostřed sálu a nejistě jsem se rozhlížela po všech lidech kolem.

,,Věděl jsem, že i v tenhle den budeš dokonalá, prdelko," ozval se najednou hlas u mého ucha. Nasucho jsem polkla. Můj dech se zrychlil.

,,Same?" zeptala jsem se šeptem.


Spring Hope [book 4]Kde žijí příběhy. Začni objevovat