Capitolul I

2.4K 163 45
                                    

Luna zăcea impunătoare pe cerul întunecat al nopții,alături de stelele ce strălucesc ca nişte mici diamante pierdute în spațiu.

Ceasul arăta ora 1 fix,iar Jennifer stătea în fața calculatorului citind fascinată despre ultimele crime ce s-au întâmplat în micuțul oraş în care locuieşte.

Criminalul care o fascina şi despre ale cărui crime putea citi şi privi poze ore întregi se numea Jeff The Killer,iar acesta era căutat de poliție de mai bine de un an. Acest criminal era de negăsit,parcă nu ar fi existat. El continua să răspândească teroarea în micuțul oraş cu crimele sale nenumărate.

Jennifer privea acum o poză de la locul crimei. Camera era învăluită de lichidul roşiatic,victima fiind tăiată de la piept până la burtă,toate organele fiind scoase şi aruncate peste tot în cameră. Capul era tăiat,fiind pus pe un raft deasupra cadavrului. Avea fața tăiată de la gură până la obraji,formând un zâmbet imens,iar ochii erau scoşi şi aruncaţi prin cameră alături de restul organelor. Pe corp avea tăieturi adânci,iar brațul stâng i l-a retezat de la cot şi l-a tocat mărunt,degetele îndesându-le în gura victimei. Deasupra capului la exact cinci centimentri era scris pe perete cu acelaşi lichid ce colora încăperea "Go to sleep".

Jennifer adora stilul în care Jeff The Killer îşi tortura victimele şi cum lăsa pe chipul fiecăreia un zâmbet straniu. În acest fel îşi marca acesta crimele ca fiind ale lui.

"Cât aş vrea şi eu să fiu o criminală aşa pricepută cum e el!"

Înainte ca Jeff The Killer să apare şi să provoace panică în oraş,uneori şi Jennifer mai ieşea şi îşi făcea câte o victimă. Acum îi era teamă să iasă. Se temea că Jeff ar putea fi după orice colț fiind gata să atace pe oricine şi nu dorea ca ea să fie una dintre victimele lui. Aşa că prefera să stea în fața calculatorului şi să privească fascinată felul special în care Jeff îşi ucidea victimele.

Ieşii de pe poză şi continuă să citească articolul despre crima pe care o comisese Jeff cu câteva zile în urmă.

"Poliția face tot ce poate ca să îl prindă pe acest criminal în serie care ,se pare, că este ca un virus:invizibil şi atotprezent! Polițişti nu ştiu cum arată criminalul,neexistând oameni care să îl vadă şi să nu moară după. Aceştia încearcă să îşi imagineze portretul fizic şi portretul psihologic după felul nemilos în care îşi torturează victimele.

Aşteptăm cât de curând noi informații din partea polițiştilor cu privire la criminalul intitulat Jeff The Killer. "

Jennifer zâmbi scurt. Se gândea cum ar fi fost viața ei dacă şi ea ar fi fost o criminală cum era Jeff.

"Jennifer the Killer,nu sună deloc rău!" Se gândi ea.

Acest gând o încânta nespus de mult,dar ştia că era imposibil. Nu avea cum să ajungă o criminală de seama lui Jeff dacă acesteia îi era teamă să iasă din casă,fiindcă acest criminal îi dădea fiori.

Zâmbetul ei pierise gândindu-se că nu va inspira niciodată oamenilor frică şi teroare. Oftă scurt şi închise calculatorul,târându-şi picioarele până la pat şi se aruncă în el,învelindu-se cu pătura groasă şi pufoasă.

"Într-o zi probabil voi fi şi eu o victimă de a lui! Se gândi Jennifer. Dar eu nu voi fi ca toate celelalte persoane îngrozite care imploră pentru viața lor şi plâng,voi lupta pentru viața mea!"

Jennifer ştia că această zi avea să vină odată şi odată,dar nu se aştepta ca acea zi să vină aşa devreme.









Am început o nouă carte,care,după părerea mea,o să fie interesantă.

M-am inspirat să scriu această carte din cartea "Final cut" de Veit Etzold. O recomand,dar doar celor care le plac cărțile cu crime.

Acesta este primul capitol şi sper să vă placă!

Vă rog să mă scuzați pentru greşeli!

O viață criminală(Jeff The Killer Fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum