Capitol special - intamplari tampite 11

2.6K 183 24
                                    

Trimis de @JustAnonymeGirl

Eram la școală și aveam fizica. Stam noi pe hol (pentru ca nu mai aveam clase libere) și o așteptăm pe profă. Vine directorul și ne zice ca profa e plecată și ca nu mai este niciun profesor disponibil. Ne trimite pe toți afara, iar noi ne așezam pe iarba din curte și începem să ne copiem tema la mate. Fază tare este ca toată clasa era pe iarbă și unii dintre noi cereau câte un leu la copii de clasa I care treceau pe acolo cu părinții lor.

Trimis de @Biutzica

Trebuia sa stau cu verisoarele mele mai mici ,dar voiam sa merg afara si nu puteam.
Am ramas acasa cu ele si tata.Ma mai jucam cu ele ,dar lenea era prea mare, mai mult se juca tata.Le-am lasat sa isi faca de cap crezand ca ele sunt inca in camera lui tata si se joaca , iar cand am auzit ca vin parintii lor sa le ia m-am dus sa le strang bagajul de la mine din camera , eu eram in sufragerie.Cand am intrat in camera , una dintre ele se juca cu o papusa in timp ce verisoara mai mica ii facea baie la cap papusii in apa catelului meu.Si apoi a urmat
"Tati , Alexandra face baie la par unei papusi in apa lui Bella , am crezut ca sunt cu tine !"
"Nu erau cu mine , cu tine stateau!"
Si in timp ce strigam din camera , ma prapadeam de ras acolo.

Trimis de @KarlaAndreea6

Stim cu toti momentele alea minunate de la varsta mirifica de 4-5 ani cand desenam toti pereti casei ... mue nu imi placea sa desenez pe pereti ... mie imi placea sa.i manc (copil sinistrat din afica pnm) asa ca cam toti pereti din casa mea aveau cate o gaura mare .... si asta nu era tot .... un alt "hobby" al meu era sa dau cu oja deaia cu sclipici parchetul ... cand am crescut mama renovat toata casa in pnm :))))))))))

Random TeenagerWhere stories live. Discover now