Capitol special- intamplari tampite 9

2.8K 197 22
                                    

Trimis de @Mary_lover

Mergem spre gara cu toata familia (tata ducea in brate o cutie in care era o closca si vreo 10 pui de gaina. *Ne intorceam din vacanta de la bunici. Din Moldova. Cu trenul. Cu gaina in brate. Eram in compartiment si saraca gaina se sufoca si cotcodacea... cred ca ne-a auzit tot vagonul. Am ajuns noaptea. Si cand am coborat din tren am vazut ca s-a rupt cutia la fund. Au cazut toti puii printre sine! Era noapte, puii negri, noi ii cautam ca chorii, oamenii se uitau la noi de zici ca eram apucati... Si atunci (cireasa de pe tort) am descoperit de ce era asa obraznica gaina:saraca, facuse un ou.

Una cand am mers cu trenul din Galati pana in Sibiu. Tata ducea in brate o cutie in care era o gaina cu pui. Si am dus-o cu noi. Era vara si se sufoca. Trenul era cu compartimente si nu stiu cum dar gaina a scapat pe hol si noi ne- am dus sa o cautam. Unii oameni radeau. In fine, am gasit-o pana la urma.

Trimis de @Adinastefaniacristea

In copilarie am facut multe chestii.. dar cea mai epica...voiam sa il prind pe "Mos Nicolaie" si pe la doua noaptea imi iau pe frumos paturica si ursuletul si ma pun in fata usii. Eu am adormit pe patura cu ursuletul in brate. Si planul meu a fost distrus de Mr. Somn.

Trimis de @TheAuthor133

Deci eram la scoala si mo scos profa de fizica la tabla si na toate frumoase si dupa zice:"Daca ai caciula in mana nu iti tine de cald!"
Eu:".....*liniste*.......
Ea:"pune sageata aia deasupra de F!"
Eu:"Aaaaaaa"
Dupa ce am plecat de la tabla (am luat 9 :3 bici plizzzz)mai da o problema pe nota i caiet toata lumea si toata lumea incepe problema canc trece pe langa noi sa vada daca am facut bine.
Cand ajunge la mine zice:"Ai pus caciula?"
Eu:"Daaaaaaa!"
Ea:"foarte bine ca altfel ingheata!"
Looooooooooool

Random TeenagerWhere stories live. Discover now