Σκέψεις

17 2 0
                                    

Σήμερα θα γυρίσουν επιτέλους οι γονείς μου! Ο Αινείας πιστεύει ότι δεν πρέπει να τους πω τίποτα, αφού δεν ξέρουμε άμα όντως γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτού το μυθικού Κόσμου.. Όμως δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει να μάθω.. Τέλος παντων, τώρα πρέπει να πάω στο σχολείο, όπου θα πρέπει να βρω τους άλλους ομοίους μου, ώστε να αρχίσω να συνδέομαι μεταξύ τους.. Κατευθύνομαι για άλλη μια φορά στο σχολείο, το πιο μισητό μέρος πάνω στην γη! Στην προσευχή πετυχαίνω την Αυγή και την Ανατολή, όμως δεν τους μίλησα πολύ, πρέπει να αρχίσω να απομακρυνομαι και εντωμεταξύ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα επιχειρήσω να τους σβήσω την μνήμη. Μελέτησα λίγο το βιβλίο και σύμφωνα με αυτό,το γεγονός ότι γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτού του κόσμου επισπεύει την μετάλλαξη τους. Προς το παρών έχω κάνει το ξόρκι όπου εμποδίζει την μετάλλαξη, αλλά δεν ξέρω πόσο θα το καθυστερήσει. Η υπόλοιπη μέρα κύλησε ήρεμα και απογοητευτικά, αφού δεν με προσέγγισε κανένας όμοιος μου! Και το γεγονος ότι πρέπει να αποφεύγω τις κολλητές μου με στεναχωρεί πολύ.. Βασικά ίσως θα πρέπει να τσακωθω μαζί τους, όμως έτσι δεν θα μπορώ να τους κάνω το ξόρκι! Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω! Τουλάχιστον τώρα γυρνάω σπίτι και μπορώ να κάτσω μόνη μου να το σκεφτώ. Αφού μπαίνω στο ασανσέρ, λίγο πριν κλείσει η πόρτα κάποιος την ανοίγει.. Και ΦΥΣΙΚΆ είναι ο καινούργιος! Κυριαρχεί μια αμήχανη ατμόσφαιρα και τον πιάνω να με κοιτάζει κάνα δυο φορές. Αλλα δεν δινω σημασία.
Επιτέλους μετά από τόσες ώρες βρίσκομαι μόνη μου στο δωμάτιο μου! Βάζω μουσική να παίζει και ξαπλώνω στο κρεβάτι, νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι επιτέλους σπίτι!

Πρέπει να σώσω τον πλανητη! Δεν γίνετε να τους απογοητεύσω όλους! Είμαι η μόνη που μπορεί να σταματήσει αυτό το κακό! Αρκεί να φτάσω στο κέντρο ελέγχου, συνεχώς μου επιτίθενται άτομα ή μάλλον καλύτερα μάγοι, όμως με υπερασπίζονται οι φίλοι μου, κάτσε τι; Με προστατεύει ο Αινείας,οι κολλητές μου και.. Ο καινούργιος! Ωωω όχι! Το κέντρο ελέγχου έχει πάρει φωτιά! Πρέπει παρολαυτα να μπω μέσα!

-Θα έρθω μαζί σου! Δεν γίνεται να σε ξαναχασω Σελ!
Λέει ο καινουργιος

-Μην ανησυχείς Κίμωνα! Θα γυρίσω! Πρέπει να κάτσεις εδώ να βοηθήσεις τους άλλους..
Απαντάω

Αμέσως κατευθύνομαι προς το εσωτερικό! Όλα φλέγονται γύρω μου! Η φωτιά με καλύπτει!!

Πετάγομαι πανω, κρύος ιδρώτας καλύπτει το μέτωπο μου. Χτυπάει το κινητο μου, είναι η μαμά μου, το σηκώνω..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Η αποκάλυψηWhere stories live. Discover now