Domluva

155 3 2
                                    

Kačka: A sakra, zvoní budík a já musím vstávat zase do té otravné školy! Na první stranu se těším, protože zase uvidím Terku, ale pocit vrátit se do naší bláznivé třídy mě trošku děsí! Jdu do koupeny si umýt hlavu. Mezitím co mi shne hlava udělám si základní make-up. Make-up si dělám podle Teri Blitzen dělá super tutoriály! Trocha make-upu, řasenka atd... . Rozčesu si vlasy a udělám si mojí novou žehličkou jemné vlny. Obleču si své oblíbené oblečení. Crop- top na které je napsáno "Hipsta" je takový černo- šedý koupila jsem ho kdysi v NY za asi 29 KČ. K tomu si dám džínové krataše s vysokým pasem a moje nové černé vansky. Když jsem vyšla před dům bylo celkem chladno tak jsem se vrátila pro mojí džínovou bundu.

O pár minut později na autobusové zastávce...

Terka: "Ahoj Kači!!" skočila jsem Kačce do náručí. Až semnou málem spadla. "Hrozně si mi chyběla přes prázdniny!!"
Kačka: "Ahoj Teri! Ty mě taky, jsem strašně ráda, že tě zase vidím!!!" Terka byla celé prázdniny na Slovensku, protože tam má tátu (její rodiče jsou rozvedení)
Terka: "Viděla jsem tvé nové video na Youtube, myslím že to byl Vlog s Primarku?"
Kačka: "Jojo, udělali jsme si s mamčou pěkné odpoledne a zajeli na nákupy" (mamka me v nataceni podporuje nebyl pro ni proto problem semnou natacet)
Terka: "Video fakt super, a uzasna kvalita!! Máš novej foťák?"
Kačka: "Ano, dostala jsem Nikon d3200 s otáčecí obrazovkou, kde se můžu vidět"
Terka: "Wau! Tak to musime natocit video ne?:D"
Kačka: "Tak samozdřejmě!:D

Přijel autobus...

Kačka: Koupili jsme si lístek a šli jsme si sednout až úpně dozadu, seděli tam naše spolužačky a trochu jsme probrali práudniny.
Verča: Tak co kluci holky???
Kačka: Verča je trochu namyšlená fiflena a kluly střídá jako ponožky. Většina kluků z náší třídy ji nazývá "děvkou", protože toto slovo tomu odpovídá. Holky mlčeli což znamenalo, že žádná žádnýho nemá, ale Veronika se velmi rozpovídala.
Verča: To jako vážně žádná z vás žádnýho nemá? Trochu trapný ne? To já, já jich měla přes prázdniny 5. S tím pátým teda teď jsem ale skřípe to. Nevim už se mi ani nelíbí!!
Kačka: V duchu jsem si říkala, že to nemůže myslet vážně. Ale zdřejm3 to vážně myslela. Můj sen byl být jenkm Fajtíkova! Fajtík byl pro mě král všech králů!!!<3

Ve škole...

Kačka: Jdu za Terkou, protože se musíme domluvit na 4fans. 4fans je za 2 týdny a musíme se domluvit, jestli budeme spát u mě (asi že ano) kdo nás tam odveze a tak. "Teri? Doveze nás tvoje mamka na ten 4fans?"
Terka: "Jo, jasně. Vždyť už je to domluvené s mojí mamkou."
Kačka: "To jsem ráda. Moje mamka je zrovna v práci takže bysme se tam neměli jak dostat."
Terka: "Neboj!"
Kačka: "Celkově se celkem dost bojím, pocit, že poprvé v životě uvidím svého krále,...." začala jsem si tam jen tak pro sebe básnit, ale to zažila adi každá zamilovaná dívka:D.
Terka: "A co já? Explo ten je teprve úžasnej ty oči a vlasy! Panebože"

Obě dvě jsme se zhroutili štěstím, že se konečně uvidíme s našimi idoly.

Kačka: Po vyučováním jsem jela nejbližším autobusem domů. Jel mi asi za 5min co jsem tam přišla, bydlím totiž na místě kam jezdí všechny městké autobusy.

---------------------------------------------
Tak toto je první část má zhruba 550 slov. Budu ráda za každý koment a shlédnutí!:) Doufám, že se bude líbit, druhá část výjde možná ještě dnes:) tak to je na začátek vše:)
Natka:-*

I only want youKde žijí příběhy. Začni objevovat