6. fejezet: Egyet előre, kettőt hátra (+18)

833 45 6
                                    

Dylan

Nem gondoltam volna, hogy valaha is eszembe jut efféle feltevés, de talán jobb is, hogy Chloe lelépett Learyvel. Mikor láttam, hogy mennyire kiütötte magát a születésnapi buliján egyszerre fogott el az undor és a kétségbeesés. Aggódtam érte, ehhez kétség sem fér, ám mikor láttam, hogy Brian a karjaiban viszi ki, már tudtam, hogy ő lesz majd a jóképű lovag. Csak egy újabb férfi, aki majd bemászhat a bugyijába. De mit is vártam egy olyan nőtől, aki az interneten ismerkedik? Pláne ilyen hülye névvel... Unicornlover21... Még a hideg is kiráz tőle.

Talán cseppet sem vall felnőtt viselkedésre a dolog, de kegyetlenül lerészegedtem aznap éjjel, reggel pedig Cecily ágyában találtam magam. A fejemet fogtam csak idegességemben, hogy megint mit műveltem. Aztán pedig beláttam, hogy én sem vagyok jobb, mint Chloe. Egyik ágy, másik ágy, így még talán egyszerűbb is a képlet. A gond már csak az, hogy hetek óta leragadtam Cecilynél. Nem mintha élvezném napközben a társaságát, vagy, mert kellemes lenne vele csevegni az élet nagy dolgairól, pusztán jól végzi a dolgát az ágyban. És ez nekem jelenleg pontosan elég. Figyelemelterelés. Nincs is másra szükségem. Erre is csak azért, hogy ne akarjak fejvesztve rohanni Chloehoz.

Hetek óta nem beszél velem, a telefont sem vette fel, mikor néhányszor próbálkoztam. A kampuszon elkerül, anatómián átnéz rajtam. Igaz, miért is tenne másképp, ha Cecily folyamatosan rajtam lóg? Figyelemelterelés, Cooper, erre kell koncentrálj!

És most még ez a szar is! Lehet annál kiábrándítóbb, ha az exed meghív az esküvőjére?

Chloe

Ez az ötödik hétvége, hogy Briannel randevúzok. Az elsőn vacsorázni vitt, a másodikon egy wellness szállodában szálltunk meg, ahol mindenféle pakolásokkal kényeztetett. A harmadik hétvégén az unokaöccse Peter, s annak leendő felesége, Melissa próbavacsorájára invitált. A negyediken felültetett az apja magángépére és elvitt síelni. Borzalmas volt, főleg azért, mert minden sporttal hadilábon állok. Ezúttal pedig Peter és Mel esküvőjére vagyunk hivatalosak. Bárhová is megyek vele, mindenhol úgy mutat be, hogy én vagyok a kedvese. Kíváncsi lennék, vajon minden lányt így nevezett-e meg.

Ezen felül azonban nem történt semmi. S, hogy mit értek ezalatt, mikor elhalmoz ajándékokkal, méregdrága koktélokat iszok és fuvarozzák a fenekem? A legintimebb kapcsolat közöttünk az a homlokcsók volt, még az első éjjelen. Csak a kezemet fogja meg, azt is csak akkor, ha szükséges. Mintha csak egy kirakati bábú lennék, akit mutogathat az ismerősök előtt. Már az is megfordult a fejemben, hogy talán meleg, s velem próbál titkolózni. De az éhes pillantása cseppet sem ezt mutatja.

Összesen 24 üzletben jártam, 127 darab ruhát próbáltam fel és végül egyetlen egyet vettem meg. Brian megesketett, hogy valami igazán különlegesre esik majd a választásom, ám ez annyira nem egyszerű, ha a menyasszony kiköti, kinek milyen színt kell viselni. Ő maga hófehér ruhában lesz, hatalmas abronccsal, gyémántokkal kirakott ruhában. Meg sem kellett kérdeznem, hogy a család melyik fele állja a ruhakölteményt... A koszorúslányai levendula színben lesznek, míg Mel másik ruhája burgundi vörös lesz. Az édesanyjáé barackvirág, az anyósáé mézszínű. Nekem, mint férje tanújának, Brian kedvesének a pávakéket választotta. Hihetetlen, hogy ebből a színből mennyi ocsmány ruhát gyártott a ruhaipar, így tényleges örömmel fogott el, mikor rábukkantam a 24. üzletben erre a különleges darabra. Combközépig érő, tüllös hatást kelt a szoknyája, a teteje pedig szív alakú, testre simul, valamint gyönyörű pávatoll minta szövi át az oldalát. Gyémántok helyett üveg strasszok díszítik, így az én pénztárcámnak is tökéletesen megfelelt. Aztán a hozzá illő cipővel már nem is bajlódtam, hiszen egy majdnem ezer dolláros ruha után már nem tehettem meg magamnak. Egyszerűen most csak belebújok a fekete magas sarkúmba és kész. Maia már reggel elkezdte begöndöríteni a hajamat, Beth pedig a sminkemmel bajlódott. Szükségtelen lett volna szalonba mennem, mikor ilyen barátaim vannak. A körmeimet is egyszerűen csak feketére lakkoztam.

Net-kaland/KIADTÁK!/Where stories live. Discover now