17

1.8K 105 0
                                    

Lee tam jen stál a ani se nehnul."Možná, že má pravdu.Možná že se neudržím a zabiju ji" pomyslel si.Nechtěl si to přiznat ale podvědomě to tušil už dřív. "Lee,Kayle...kde je Kayl?" Zeptala se Ailee.Lee se po otázce zpamatoval "Někam odešel" odpověděl a šel si sednout ke stolu."Tak já ho tu nechám bydlet potom všem co se stalo a on nedokáže říct ani slovo,že odchází? ...vy upíři jste vážně divní.." dávala na stůl jídlo. Kayl se do večera nevrátil a když přišel tak ho Ailee zpeskovala "Mohl si říct aspoň slovo"
"Musel jsem něco vyřídit" už bylo pozdě a když chtěla jít spát, všimla si že Lee nevypadá dobře "Lee jsi v pohodě?
"Jo jsem" odpověděl a přikryl se dekou.
To určitě. To že si myslíš že jsem blbá neznamená že jsem.Poznám když lžeš s teď jsi znova lhal.Nevim co se děje ale poslední dobou není ve své kůži. Šla jsem umít nádobí a pak spát. Ráno jsem vstala a uvědomila si,že je škola. Sakra,zatracená škola. Vstal jsem,oblékla se a šla do školy. Byla jsem nevyspalá a z toho co se děje doma jsem byla unavená. Ale víc mi lámalo hlavu co je s Lee em.Chová se opravdu divně. Dorazila jsem do třídy a tam byla Ester,Karen a Linda.Všechny tři seděli u jedný lavice a když jsem vešla, podívali se na mě a pak si zase šeptali.Když jsem si sedla do lavice,jedna z nich šla ke mě "Slyšela jsem že po tobě šel" když jsem se na ní podívala pokračovala ve větě"Ten psychopat" aha..tak oni už to ví? To bylo rychlí "A to si se vytahovala jak ho každý pozná a sama si ho nepoznala" zasmála se."Máš pravdu" podívala jsem se do svého sešitu "Nepoznala ale narozdíl od ostatních jsem pořád naživu" podívala jsem se znovu na ní s úsměvem. To jí naštvalo a šla zpátky. Pak za mnou přišla Ester "Nemysli si,že tě bude každý obdivovat jen proto že si to přežila."
"Co? Bojíš se že budu oblíbenější? " po tomhle se zatvářila naštvaně takže jsem se trefila.Pak za mnou přišla Linda "Prostě si měla štěstí. Tak se nevytahuj,je to trapný"
"A řekla jsem snad něco? Jedinej kdo se tady vytahuje jseš ty,což znamená že si trapná"
"C-o.."
"Sama si to teď řekla.'Nevytahuj se je to trapný' a kdybych měla jen štěstí..." zamyslela jsem se co řeknu "Tak to muselo být sakra velký štěstí. Takový, že mě snad nadopovalo" a pak jsem si vzpomněla...Ale dlouho se mě nedrželo.Kvůli těm kreténům mám prasklou zeď a bydlí u mě dva upíři a jeden z nich mimochodem si mě přivlastnil. Ale zase...kdyby nebylo Leeho tak tady nejsem.Do třídy přišel nový učitel a oznámil, že je tady místo učitele Adama a bude nás mít na matiku a dějepis.Podívala jsem se z okna.Bylo zataženo..asi bude pršet pomyslela jsem si.O přestávku zazněl blesk,který zasáhl do zadní části skoly.Naštěstí lidi z té třídy byli v laborkách takže nikdo nepřišel k úhoně.Prozatím je rozdělili do jiných tříd a výuka pokračovala. Sedum z nich přišlo i k nám. Jeden z nich si sedl vedle mě i když jsem mu řekla ať si odsesne on se ani nehnul.Nevim na jak dlouho to je ale doufám že tu třídu opraví co nejdřív. O přestávku za mnou přišel Kayl "Ailee" šla jsem za nim "Lee zmizel"
"Cože? " to snad ne."Šel jsem domu a on tam nebyl.Někam zmizel "
"Určitě se vrátí" uklidnila jsem ho.Aspoň jsem se o to snažila "Ne teď je zo jiný"
"Co tím myslíš? "
"Dneska je zatmění měsíce. Pro nás upíry je to jako..um..jako když pustíš vzteklého psa mezi děti. " cože to jako že..."Jako že půjde po lidech? "
"No jo..a to neni to nejhorší. Normálně by se upír jako on udržel jenže on už dlouhou dobu neměl krev.Navíc ses objevila ty..a on.." došlo mi co chce říct. Mám lahodnou krev takže "Takže půjde po mě? "
"No..ano i ne"
"Co tím myslíš? "
"Může jít po tvé krvi a když se napije..v tomhle stavu..tak..." konec věty jsem si domyslela "Tak mě zabije"

VampireOnde as histórias ganham vida. Descobre agora