Epilog

207 12 4
                                    

Priveam fericita cum burtica mea creste din ce in ce mai mult.Fetita mea Grace se va naște peste cateva ore.Eu cu Harry suntem foarte incantați.Mereu ne-am dorit o fetița.
Acum amandoi ajungând la varsta de 22 de ani,așteptam cu nerăbdare nașterea lui Grace.
Lily si Zayn vor avea si ei o fetița,Niall cu Di la fel,Louis cu El vor avea un baiat,iar Liam cu Dani vor avea si ei o fetița.Toti vom forma o familie si o prietenie de neuitat.Nu am sa uit niciodată cum Harry m-a cerut in căsătorie.O gramada de artificii si de oameni apropiați.Trupa One Direction au ramas impreuna.Nu s-au destrămat.
Toti suntem logodiți.Toti vor avea o familie.Toti vor fi fericiti,iar asta conteaza penteu mine foarte mult!Sunt in a noua luna cu Grace,iar acum su t pe patul de la spital.Peste cateva ore imi voi tine fetița in brate.Avem totul aranjat.Eu cu Harry ne-am luat o casa pe plaja pe care ne-am dorit-o intodeauna.Totul este pregătit pentru Grace. Dinte-o data simt cum ma doare îngrozitor burta.
-Asistenta!
-Naște doamna Styles!Repede duceți-o in camera 23,acum!
*peste cateva ore*
Eu cu Harry stam fericiti si ne privim fiica sănătoasa si frumoasa foc!
-Sunteti foarte frumosi!spune asistenta.Cum o sa o numiți?
-Grace.spun eu cu Harry in sincron.
-Bine ai venit pe lume Grace!spune asistenta.
Nu pot sa cred ca am o fetița sănătoasa.Cum s-a putut ajunge la asa ceva.Totul a fost....Din Intamplare...
----------------
Gata si cu aceasta carte...Nu pot sa cred ca am terminat prima mea carte!Va multumesc pentru toate voturile si comentariile frumoase!Nu credeam ca voi avea succes la carte,dar totul este posibil.Este un sentiment Grozav sa simti asta.Volumul doi se va numi Lovely Girl si am sa incep sa il scriu de saptamana viitoare.Va iubesc muuuult!:*
                Cu drag Alexandra

Din Intamplare...|Harry Styles|Where stories live. Discover now