Capitolul 11

267 15 2
                                    

              Bun,deci,prima data trebuie sa gasesc bratara cu Cheia Sol.

-Bun,deci sa vedem unde este...

          Nu il cunosc bine pe Harry,dar cred ca si el isi doreste sa castige la fel de mult ca mine.Ceilalti,nu prea cred...Adica Niall inceraca sa manance murele,bineinteles,false;Zayn se tot da pe langa Lily,iar lui Lily se pare ca ii place,Louis o saruta pe Eleanor in loc sa o impuste cu bilute colorate;Liam se pare ca incearca sa isi ceara scuze de la Danielle pentru ca i-a murdarit parul...Da,cam cu asta ma confrunt eu.

      Dar a mai ramas Harry care chiar parea serios...Cine stie poate vom ajunge ca si Louis si Eleanor...CE TOT SPUI FEMEIE?!POTOLESTE-TE!

     Vad ca ceilalti sunt ocupati,deci Harry este dusmanul meu de data asta.

   Ma duc  sa caut bratare cu Cheia Sol.Harry mi-a luat-o inainte,deci trebuie sa ma grabesc.Caut sub un bolovan,si da,am gasit-o!Il vad pe Harry care habar nu are ca eu sunt in sptelele lui,asa ca profit de asta si il impusc.1,2,3, bilute in  spatele lui Harry.Credeti-ma il plac,dar aici este un razboi!Harry a picat pe jos.Bun.Acum il impusc pe Niall 1,2,3 bilute,pe Zayn si Lily tot cate 3,iar la fel cu Liam,Danielle,Louis si Eleanor.WOW!

     Cand vreau sa il mai impusc pe Harry nu am mai avut bilute.Harry s-a intors spre mine si m-a impuscat,dar eu m-am ferit,iar cele 3 bilute colorate au ajuns in parul lui Danielle.Liam si Danielle s-au aliat si l-au impuscat pe Harry,dar din gresala in fata lui Eleanor.Louis vazand asta a facut la fel ca si Liam si Danielle,dar i-au nimerit parul lui Zayn.Acelasi lucru au facut si cei doi,dar l-au nimerit pe Niall.Bun,deci toti au inceput sa se bata,in afara de mine.Am destul timp sa strang celalalte indicii.

      Urmeaza bratara cu trifoi.Ma uit in cuibul de pasari din copac....BINGO!!!Bun,acum urmeaza bratara cu cal...Unde este,unde este?....Bingo!Este in gura puiului de urs!M-m dus sa vad,si da,chiar acolo era!Acum mai am ceasul de aur...Hmmm...Imi inorc privire spre Harry  si nu imi vine sa cred!Ceasul agatat de echipamentul lui Harry...Nu pot sa cred!Tot timpul acesta premiul cel mare era la Harry...Sau era Harry?!DOAMNE FEMEIE,CE AI PATIT?!

        Mi-a venit o idee...Daca as flirta cu Harry,i-ar distrage atentia si atunci voi fura ceasul!Bun,sa incepem...

-Buna Harry!spun eu cu o voce de akint.

-Buna Ale!Ai venit sa imi dai tot ce ai gasit?!

-Nu...am venit sa iti dau altceva!am spus eu.

     M-am apropiat de Harry,prefacandu-ma ca il voi saruta.El nu stie ce il asteapta.Tot mai aproape,mai aproape si gata!Am luat cesul!

-Stop joc!

-Ce?!striga toti in cor.

-Am gasit tot!spun eu.

    Harry a ramas uimit.

-Paul s-a terminat totul!Poftim i-ati ceasul!

-Bun!O ce bine ca este ok....

-Am avut grija!am spus eu.

-Avem o castigatoare!a strigat Paul.

-Bravo!au strigat toti. 

     Dupa ce ne-am dat jos echipamentul,ne-am dus acasa.Lily a intrat in casa,iar baietii au intrat in casa lui Harry.Eleanor si Danielle s-au dus la ele acasa cu taxiul.Acum am ramas doar eu si Harry.

-Bine jucat Ross!spune el.

-Mersi,spun eu,auzi sper ca nu te-ai simtit prost dupa faza acea...

-Stai linistita.Imi place cum gandesti..

-Pai multumestei mamei!

-Foarte amuzant!....Mi-a placut sa petrecem ziua impreuna.

   Am inrosit.

-Esti asa de draguta cand rosesti!

-Pai nu am ce face!

-Nici nu va trebui sa faci ceva!

-Alexandra nu vi in casa?!o aud pe mama.Scuze nu stiam ca...

-Stati linistita,eu tocmai plecam!spuse Harry.Ne mai vedem Ross!

-Cu sigurnta Styles!

    Am intrat in casa.

-Draga mea,este asa de frumos!

-Da,mama,noapte buna!

-Noapte buna!

     Cand am urcat in camera am vazut-o pe Lily intinsa in pat dormind.Vad ca a facut deja dus,asa ca intru si eu.Am stat vreo 10 minute,deoarece eu nu am fost impuscata.Cum am iesit din dus,mi-am luat pijamalele si am adormit.



Din Intamplare...|Harry Styles|Where stories live. Discover now