Uzun Bölüm-2

1.6K 160 35
                                    

Zayn hatim indirir gibi dua okuyarak yataktan kalktı. Evde tek yaşıyordu. Gruptan ayrılınca evdende ayrılmıştı normal olması gerekiyordu.  Telefonunu bayramdan beri açmıyordu . Komidinin üstünden telefonu aldı ve açtı Nihat Hatipoğlu mesaj atmıştı.

"Ahırda var bi tosun bu tosun sana koysun bayramın mübarek olsun !"  Zayn içinden birde din hocası olacak kafir diye geçirerek telefonu kapattı.

Zayn odasından çıkarak mutfağa girdi canı birşey yemek istemiyordu ne kadarda normal bir çocuk..Ekmeğe salça ve yağ sürdü ve yedi. Canı çok sıkılmıştı o yüzden çocuklara gidecekti. Evden çıktı ve otobüse binip çocukların evine gitti. 

Kapıyı çaldı ce çok geçmeden Harry kapıyı açtı.

"Hoşgeldin "" Zayn içeri geçti ve kendini koltuğa attı.Çok geçmeden Louis geldi Zayn'e hiç bakmadan Liam'ın yanına oturdu.Hala barışmamışlardı.

"Louis bayramda sana kavurmada gönderdim neden barışmadık ?" Louis garipçe Zayn'e baktı.

"Sen bana kavurma falan göndermedin" Ama Zayn gönderdiğine emindi.

"Ama Niall ile bir saniye Niall !" Niall hemen kaçtı. Şimdi anlaşılmıştı ki kavurmayı Niall yemişti. Ne kadar aç 1 erkek.. Kapı çalmıştı Liam kapıyı açtı gelen Hasandı .

"Hoşgeldin hasan abi" Hasan üsluplu bir şekilde oturdu gerçektende çok üslupluydu. 

"Hoşbulduk Liyım kardeşim"  Çocuklar hasan abi ile derin bir sohpete dalmışlardı. Bu sırada Niall çaktırmadan kapıdan çıktı Ajda Pekkan ile buluşacaklardı. Niall ve Ajda çıkıyordu ama Niall çocuklara söyleyemiyordu . Niall ve Ajda bir pastanede oturdular.

"Efendim neneniz ve siz ne alırsınız " Niall sinirlenmişti. Sevgilisine nene demişlerdi.

"Sen kimsinde benim sevgilime nene diyosun ?" Garson bıyık altından gülerken Niall ve Ajda iki tane pasta söylediler. Bu sırada çocuklar Niall'ın ajda ile kaçtıklarını öğrendiler ve pastaneye geldiler .

"Niall !" Niall biranda sadece arkadaşız diye bağırdı . 

"Üsluplu olsun çocuklar " Louis Hasan'a ters bir bakış attı . Niall şimdi sıçmıştı.


 One Direction Türk olsaydı.(Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin