Kapitel 4 - I'm really trying

10 0 0
                                    

Resan upp går alltid väldigt fort. Jag sover in princip hela resan. Men i år gjorde jag inte det. Jag snackade med Andreas hela vägen. Men jag sov lite också eftersom han var med sina kompisar. Så jag ville inte störa och somnade.

Den första veckan gick fort. Jag träffade några kompisar berättade om allt som hade hänt och dom var faktiskt ganska chockade. Varför vet jag inte.

Det känns faktiskt som att jag varje sommar kommer till dom med en ny storie om en ny kille. Vem vet vem jag träffar nästa år?

Men lördag närmade sig fortare än vad jag ville. Min bästa vän skulle avlivas på lördag... Och Ronja... Ja ingen vet vart hon tog vägen på torsdagen samma vecka. Min bästa vän efter min hund Nellie såklart. Ronja tyckte att mitt tjat om en hund var för mycket. Vi bråkade och hon stack. Andreas var där för att fånga mig i alla fall.

Den veckan var bara en skit vecka. Den 30 juni en vecka efter vi hade kommit till stugan åkte Andreas till Frankrike och jag skulle vandra upp för storberget med mina två kompisar Hilda och Jennie. Alla tankar försvann och jag hade väldigt roligt.

Ja det finns ett berg i Norrland som heter storberget.

Alla tankar på min hund och mina vänner som hade lämnat mig bara försvann. Det var faktiskt kul och jag skrattade hur mycket som helst.

Den veckan gjorde jag inte så mycket. Jag träffade Hilda o Jennie med jämna mellanrum och vi kollade på film en dag.

Vi såg "jag saknar dig, jag saknar dig!" Och den var jättebra. Sorglig men bra.

Söndag den 6 juli fyllde Jennie år. Jag kom och överraskade henne med blommor (som jag
plockat själv) och ett fint kort.

Hon vart glad över det och vi hade jättekul under hela dagen. På kvällen fick vi för oss att skoja med Andreas och låtsas att jag var full.

Han gick på det. Men han ville dock att vi skulle skicka lite bilder vilket jag först var lite skeptisk över men tillslut skickade på snapchat.

Det var skit kul allting och jag kände att jag verkligen behövde det här. Att komma bort från allting.

Den veckan gick väldigt fort, och innan jag visste ordet av det så var det redan söndag igen. Jag ville bara åka hem igen så jag kunde få träffa Andreas. Men det var inte torsdag än....

Veckan gick i snigel fart och när det äntligen var onsdag och jag satt och packade kunde jag andas igen. Ronja ringde mig och bad om ursäkt och hon längtade tills jag kom hem.

Jag sov ensam i husvagnen den natten. Mina brorsor sov inne i stugan med mina föräldrar. Jag gick upp klockan 07.00 och duschade och klädde på mig innan jag packade det sista och gick in och väckte resten av familjen. Vi gjorde i ordning lite frukost och några mackor att ha i bilen påvägen ner. klockan 10.00 var vi nästan klara att åka. Det var bara mig dom väntade på. Jag sprang runt hela tomten och fotade bara för att mina kompisar så gärna ville se hur vi bodde där uppe.

Jag sov nästan hela vägen ner till Strömsund där vi skulle hälsa på några kompisar. Vid 14.00 tiden var vi framme och vi stannade till 22.00 tiden. Vi badade och körde sanning eller konka. Vi flummade runt och hade jättekul. Men eftersom att mina kära vän inte fattade det här med "ta inte konka när min lillebror frågar för då kommer det sluta i helvetet". Min brorsa vill se mig misslyckas och speciellt med killar så han tyckte att vi skulle kyssas (Fredrik och jag) först när ingen såg så låtsades vi men självklart kollade Fredriks lillasyster och hon såg oss så hon skvallrade och dom ville att vi skulle göra det på riktigt. Fredrik är en av mina bästa vänner men han är också mitt ex så det kunde inte kännas mer rätt att kyssa honom.

Kvällen fortsatte, vi åt middag och skrattade och hade jättekul. Vid 22.00 ungefär fortsatte vi färden hemåt och jag och Fredrik sms:ade lite och då berättade han att efter kyssen så insåg han att han fortfarande gillar mig. Jag kunde ju dock inte säga att jag gjorde detsamma för jag gillar ju Andreas.

Andreas.... Juste fan också....

Summer love (Swedish)Där berättelser lever. Upptäck nu