Κεφαλαιο 10

693 95 10
                                    

Back To Bella's POV

Ανοιξα την ντουλαπα και εβγαλα δυο κουβερτες. Τις εστρωσα στους καναπεδες και της εκανα νοημα να καθισει. "Gemma, δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αμηχανη." ψιθυρισα. Εκεινη σηκωσε το κεφαλι της αποτομα για να με κοιταξει. Χαμογελασε σαν να επιβεβαιωνει αυτο που ειπα. "Λογικο δεν ειναι; Αν ερθει ο Harry και με βρει εδω; Θα τα βαλει μαζι σου και δεν θελω να τσακωθειται εξαιτιας μου." ειπε με αγανακτηση στην φωνη της. "Δεν με νοιαζει τι θα πει. Δεν εχει δικιο να θυμωσει αν σε βρει εδω. Ειναι σπιτι μου και φιλοξενω οποια θελω! Οποιες δηλαδη..." ειπα και χαμογελασα. Εκεινη την στιγμη το κουδουνι χτυπησε. Εκεινη πεταχτηκε απο τον φοβο της αλλα της χαμογελασα για να ηρεμισει. Ανοιξα την πορτα και χαμογελασα καθως αγκαλιαζα σφιχτα την Elena. Ειναι η κολλητη μου πια. Η μονη γυναικα που εχω να γκρινιαζω για τον Harry. Μπηκε μεσα και εβγαλε το παλτο της. Απο μεσα φορουσε τις μπιτζαμες της. Καθισε στον καναπε χωρις να πει λεξη, και αγκαλιασε ενα μαξιλαρι. "Λοιπον Gemma, απο εδω η αδελφη σου, η Elena. Elena, απο εδω η Gemma." συστησα και καθισα στην πολυθρονα. Ηταν και οι δυο μπερδεμενες, δεν μπορουσαν να χωνεψουν αυτο που μολις ειχα πει. Γελασα δυνατα, και ανοιξα το στομα μου να μιλησω την στιγμη που το κινητο μου με διεκοψε. Το εβγαλα απο την τσεπη μου και διαβασα τα φωτισμενα γραμματα: Harry. Λογικο. Χαμογελασα στα κοριτσια και ετρεξα ως το δωματιο μου. Εκλεισα γρηγορα την πορτα και απαντησα στην κληση.

'Ναι;' ειπα αδιαφορη.

'Εγω ειμαι.' νευριασμενος ακουγεται.

'Τι θελεις;' το επαιξα θυμωμενη.

'Να σε δω. Μου λειπεις.'

'Αχα. Δεν ξερω.'

'Isabella.' ειπε νευριασμενος ακομα περισσοτερο.

'Καλα. Δεν μπορω τωρα. Απο αυριο.'

'Γιατι;' μιλησε ενοχλημενος.

'Εχω κοσμο.'

'Δεν πειραζει. Βγαις στο διαδρομο.'

'Δεν ειναι ευγενικο. Και ουτε αυτο που κανω τωρα ειναι αλλα εχε χαρη που σ'αγαπαω.'


'Εαν δεν ερθεις εσυ, θα ερθω εγω.' απειλησε.


'Δεν σε συμφερει.'



'Γιατι; Παλι ο βλακας ειναι εκει περα;' κοροιδεψε.

'Harry!! Σταματα!! Και οχι!'

'Τοτε θα ερθω.'

'Ha-' δεν προλαβα να τελειωσω την φραση μου και η γραμμη ειχε κλεισει. Τα ματια μου πλατυναν και ετρεξα εξω. ''Ερχεται ο Harry!!" φωναξα και η Gemma πεταχτηκε πανω. "Ηρεμια! Gemma κατσε κατω! Δεν εχεις να φοβηθεις κανεναν! Εγω εχω γιατι θα με παρει και θα με σηκωσει... Αλλα δεν πειραζει..." πηγα προς την πορτα και πειρα μια βαθια ανασα. Την ανοιξα και τον κοιταξα με ανοιχτο το στομα. Δεν φορουσε μπλουζα, και απο κατω υπηρχε μονο μια βερμουδα. Εβαλα το χερι μου μπροστα στο προσωπο μου για να κρυψω τα κατα κοκκινα μαγουλα μου. Η Elena ειχε σκασει στα γελια ενω η Gemma ειχε μεινει επισης εκπληκτη. "Harry..." μιλησα ντροπιασμενη. Σταυρωσε τα χερια του στον θορακα του και με κοιταξε σοβαρος. "Εμενα ασε με. Με εχεις δει ετσι πολλες φορες. Τωρα λεγε. Τι κανει η Gemma εδω;" μιλησε απιστευτα ανετος. "Ειναι φιλη μου. Και επειδη δεν εχει λεφτα για ξενοδοχεια, την φιλοξενω." απαντησα το ιδιο ανετη. "Παμε σπιτι μου. Τωρα." απετησε. "Δεν νομιζω." ειπα αποφασισμενη. "Τερμα. Προχωρα." ειπε και με αρπαξε απο το χερι. Η πορτα του σπιτιου μου εκλεισε με το ρευμα του αερα που δημιουργησαν τα σωματα μας καθως με τραβουσε προς την πορτα του. Εκλεισε την πορτα του σπιτιου του πισω μας, και με κολλησε στην επιφανεια της. Αρχισε να με φιλαει παθιασμενα, και τα χερια του ταξιδευαν γυρω στο σωμα μου, απο πανω μεχρι κατω. Λιγο αργοτερα, η παλαμη του σταθερωποιηθηκε στο προσωπο και στα μαλλια μου. Τα δαχτυλα του ειχαν μπλεχτει με τις ακρες των μαλλιων μου, οπως καθε φορα. Τα ματια μου ηταν κλειστα καθως απολαμβανα καθε μικρο και μεγαλο αγγιγμα του. Λεπτα αργοτερα, με πεταξε στον καναπε και ξαπλωσε απο πανω μου. Τα χερια του συνεχισαν νε περιπλανουνται στο σωμα μου καθως η γλωσσα του δολευε ταυτοχρονα με την δικια μου. Ωρα πολυ αργοτερα, οταν πια τελειωσε, ξαπλωσε λαχανιασμενος διπλα μου και με αγκαλιασε.



Hello my lovely girls♥ Αργησα, χιλια συγγνωμη αλλα ημουν αρρωστη:(

Γωγω η τελευταια σκηνη αφιερωμενη ;) Ξερω πως εισαι Loui girl αλλα δεν ξερω, απλα ηθελα να σου την αφιερωσω♥ Ευχαριστω πολυ για ολα♥ Να ξερεις σαγαπαω πολυ♥

Κοριτσια αν ηταν καλο ξερετε:)♥

Thank u for everything♥


All the love,


~Sophia♥


Stay [H.S.]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα