Capitolul 7:cine sunt?

618 19 1
                                    

Aurora pov .

Ma trezesc incet ,privesc in jur vad un barbat musculos blond spre brunet foarte chipes .Ma priveste asa de tandru si dragastos . Ma ridic incet al intreb:
-Cine esti ?,unde sunt ?cine sunt?

Cand aude acesta pe fata lui se vede o mare tristete .. Si pune.
-hmm..eu sunt Logan .sunt alpha suprem . Team gasit in padure ranita si team dus la spital am ramas sa vad ca esti bine .Ma duc sa chem doctorul sa vada de ce nu ati amintesti.
In mintea lui :
Nu pot sa ai zic nimic de noi sau de varcolaci.Daca o stiu departe fara pericole ,e mai bine asa!

Se duce Logan la doctor si al cheama.Vine doctorul se uita putin la mine si imi zice ca am amnezit .Mai zice:
-Ciudat se pare ca ai mai avut amnezie .Ai o lovitura la cap foarte puternica ..O sa te internem la un spital de recuperare ..
Eu dau din cap aprobator.
Dupa jumatate  de ora vine o asistenata si ma pune intr-un carucior cu rotile .. Ma indrept spre  usa de iesire.Acolo ma asteapta un jeep negru ,lang el se afla acel barbat Logan cred.Ma urca in jeep si ma duce la o clinica de recuperare si  ma lasa acolo.

Dupa 2 saptamnani...

Stau in clinica asta de ceva saptamini ,tot nu imi amintesc nimic .Nimeni nu ma viziteaza si nu am mai vorbit  cu nimeni .Mam inchis in mine si ma concentram la memoria mea.E noaptea stau in pat si deodata aud cum cineva deschide usa .. Se apropie de mine deschid ochi. Ma ia in brate si ma duce afara mergem putin timp prin padure pana ajungem la o cabana .Intram in ea si ma pune intr-un pat .Si incepe sa vorbeasca cu mine :
-Numele meu este Cole si sunt un vampir si tu esti varcoloac .Stiu ca nu ati amintesti nimci .Cea ce e bine .O sa te folosec sa castig lupta cu alpha suprem Logan.. Ai ceva de zis?

Ma uit la el ceva timp si nu zic nimic si ma asez in pat si ma culc.

C: nimic bine !

Intre timp la Logan ..

Stau si citesc niste acte .Deodata intra cineva pe usa si imi zice ca o trupa de vampiri urmeaza sa ne atace .Ma ridic eu nervos si chem toti luptatori .Si plecam inspre ei in forma de lup.Mergem ceva timp prin padure. Si dam de ei .Ne schimbam inapoi .Ma indrept inspre ei acolo vad un vampir cu o persoana in brate .Ma uit mai atent si un miros prea bine cunoscut era ea perechea mea.Inebunesc de furie !!

L:-ce iai facut javra ?
C:- eu nu iam facut nimic ,asa am luato din clinica.Nici nu a opus rezistenta .Nici macar nu vorbeste .

Ma uit eu trist la ea si scot un urlet indurerat.Deodata vad cum o pune jos si se transforma intr-un lup alb .Am ramsa surprins .Nu am vazuto niciodata in forma de lup .Era demna de a fi Luna supreama!
Se apropide de mine,ochi ei sunt roz pal. Nu am mai vazut asa ochi.Dar ma uit mai atent privirea ei e asa goala parca ar fi visa cu ochi deschis...
Ma uit la ea in ochi si deschi link-ul :

Aurora ce faci? Trezeste !Ce teau facut ?

Ea nu spune nimic !Dar se transforma din nou in om si se pune pe jos si se culca !Wtf.Poate e obosita .Ai spun unui junior sa stea cu ochi pe ea si ma indrept spre acel vampir .
Sar la  el ala gat si al musc de cap .El ma arunc intr-un copac. Ma ridic foarte repede si ma indrept spre el.Ma apropiu de el si deodata simt cum ceva ascutit  intra in stomacul meu.Scot un urlet puternic si ma pun pe jos.
In mintea mea.
O fucke ! Argint !

Ce se va intampla mai incolo.
Oare Logan va muri ?
Aurora isi va aminti cine e ea cine e Logan ?

Luna si AlphaWhere stories live. Discover now