Capitolul 4: gelos ha?

776 30 0
                                    

Dupa ce am cunoscuto pe Kati (poza de mai sus in care apre si Alison asa arata Kati) am facu cunostinta si cu Mada .Amndoua erau frumoase si bune.

Dupa 2 saptamni .....

Stau eu impreun cu Kati ,Mada ,Leon,Roy. Toti stam pe canape si ne uitam in gol de plictiseala .Lam cam uitat pe idiotul care ma respins. Atunci lupoaiaca mea mia reaminti de el.Atunci simteam ca inebunesc si totusi mam gandit daca iesi si beu ceva alcool uit de el.Asa ca leam spus prietenilor mei sa iasa cu mine la un bar ..

K: ooo, ce ideie buna nu am baut nimic de mult
M: bine merem.
L:hmm ..bine..
R: bene

Ma duc sus si ma imbrac intr-o rochie neagra foarte scurta si mulata pe corp. Un colier alb la gat. Si o geaca de piele crem.In picioare niste bocanci crem..Si am coborat pe scari baieti se uitau la mine eram foarte sexy cam prea.Kati si Mada erau imbracate cam la fel ca mine dar rochile lor nu erau mulate...Baieti erau imbracati in pereche de blugi si un tricou si o geaca de piele neagra ..

Eu: haidații o data !!!!
K: hoo ce e cu graba asta!
Eu: doar sa mergem o data .

Am ajuns la club si mam dus la barmam si iam cerut cea mai tare bautura care o are.. Dupa un shat de ce era acolo .Eram deja beata . Atunci ma duc si vorbesc putin si rad ci Roy.. Cineva intra pe link

Lo :Ce faci ,ai uitat ca esti a mea!
Eu: a ta pe dreku.. ha .auzi la el .. cine te crezi.. ( inchid link-ul)

Atunci aud cum cineva din haita lui Logan ai spune unei curve ca alpha are nevoie de ea acum.

Deschid link-ul si spun
Ha vrei sa jucam dur.Bun .Sa inceapa joaca !
Lo: ce ai de gand sa faci?
Multee.raspund eu
Inchid link-ul .

Ma duc spre Leon si al iau de man si al aduc aproape de un perete si incep sa al sarut pasional.El asi pune mana pe picioarele si le mangaie incet.
Dupa nici 2 minute simt o bubitura dechid ochi si al vad pe Logan cu ochi rosi de furie se apropie de mine si ma ia de cap si ma trage catre el si ma saruta cu asa mare foc dupa ce se termine sarutul se uita la mine si imi zice sa nu mai indraznest sa faci asa ceva .Esti a mea!

Simtind furia din ochi lui si aura sa asa intunecata simt ca ma sufoc.Ochi mie se incetosa si pic pe jos.. Nu mai aud nimc si simt ca cineva incearca sa ma trezeasc .Dupa 10 mintute imi revin ma ridic in picioare. Logan,Kati ,Mada se uita ingrijorate la mine.Dupa ceva timp ma uit la Leon al vad pe jos lesinat. Ai arunc o privire ucigasa lui Logan si ma indrept spre Leon al iau si al trezsc si al duc la masina.Simt cum cineva se uita la mine..Am pornit masina si am demarat in foarta lasand urme in spate si praf. Am ajuns acasa lam pus pe Leon in pat si mam dus la mine in camera si am adormit.

Luna si AlphaWhere stories live. Discover now