My Brothers Bestfriend 3%

340 10 1
                                    

lises synspunkt - Søndag 10:26

Solen skinte og jeg følte det var varmere enn det pleide, jeg gned meg selv i øynene og vrikket meg rundt i sengen, vanlig vis hadde det ha vært mer plass i sengen når jeg strekker meg, det var noe stort i veien for meg, og jeg begynte å lure på hva.

Jeg så meg rundt, jeg var utrolig varm og lurte på hvorfor, da jeg så bakhodet til en gutt ble jeg utrolig sjokket, hva i helvete skjedde i går?!

Jeg kunne skinne det fine og glatte håret til Isac i sollyset, hva faen.. Vi har vell ikke? - Nei fytti faen, sånn skal jeg søren med ikke snakke.

"Isac, hva faen skjedde igår" nesten ropte jeg mot han, han nærmest spratt opp og slo en arm mitt i fjeset mitt.

Jeg falt med et dunk på det harde gulvet, og like etter stakk hodet til Isac ut av sengen min.

Det søte håret hans var ute i alle kanter, øynene hans var halv lukkede og jeg hadde egentlig bare lyst til å bryte ut i latter, men følte det ble utrolig rart, så jeg holdt pokerface.

"Auu, Isac se hva du har gjort!" sutret jeg og tok meg selv på der jeg hadde fått vondt, sånn dønn seriøst gjorde det dere jævla vondt.

"Unnskyld, går det bra?" spurte han forsiktig, han så på meg med et beskymret blikk.

"Jada" jeg reiste meg opp, men smerten gikk ikke over, bak meg kunne jeg høre et høyt gisp.

Jeg snudde meg og så hvem som sto der, Nash sto det med munnen halvveis åpen, det var som et tonn av sikkel rant nedover munnen hans. Man kunne nesten ha fylt en hel bøtte i løpet av tiden han to der og glodde på oss, æsj!

"Nash, skjerp deg litt da" jeg var irritert i stemmen og jeg hadde egentlig bare lyst til å slå han midt i fjeset, men da hadde det vell vert dyreplageri..

"Men herregud da Lise! du- du  sov med Isac !" stammet han frustrert og slengte armene fram og tilbake.

"Det er ikke som det ser ut som da" Isac kom inn i den lille diskusjonen våres, han kom opp ved siden av meg, han smilte et søtt smil til meg, jeg så tilbake på han med et sint fjes og ristet taus med hodet så ikke Nash skulle se det.

"Ja, hva var det jeg så da?" spurte han helt vanlig med et ertende smil tilbake.

"Lise er liksom ikke min type, hun er snill og sån men herregud jeg kan jo faen ikke ligge med en mindre åring!" svarte Isac sint og stormet ut av døren.

Det var som en metal dør ble smelt rett i trynet mitt, mente han virkelig det? assa jeg er fullstending enig med han, jeg er liksom bare 13, og han er liksom 15! det er faen med litt forskjell.

Men herregud.

Ikke det at jeg er lei meg eller noe sånt, jeg kan ikke være forelsket i storebroren min sin bestevenn, det blir faen med bare rart. Og Nash kommer til å knuse meg hvis det skjer, men tenk litt positivt da!

Meg og Isac, sammen, kysse, med de myke og saftige lep- HVA FAEN TENKER JEG PÅ?!

jeg skal ikke bli forelsket, never ever!

__________

VOIT OG KOMMENTER:))




My brothers bestfriend || Isac Elliot/NashGrierWhere stories live. Discover now