1. New city. New things.

71 4 2
                                    

Am urcat in masina matusii mele si am pornit. Nu credeam ca voi pleca vreodata din casa aia, nu cel putin pana se termina liceul. Am incercat sa il ignor pe Theo , verisorul meu , care pe bancheta din spate parea ca e la un parc de distractii , si am inchis ochii , gandindu-ma la cat de mult s-a schimbat viata mea in ultimele 2 luni.

*Flashback*

Parinitii mei au plecat la munca , acestia avand meseria de avocati , au un program incarcat , astfel fiind nevoiti sa lucreze si sambata. Eu , ramasa singura acasa , mi-am petrecut ziua ascultand muzica si uitandu-ma singura la filme. Ma uitam singura pentru ca nu am aproape nici un prieten , cel mult cativa colegi mai apropiat , pentru ca sunt stilul de fata care studiaza mai mult si nu prea baga in seama restul lucrurilor.

Mai pe seara , am primit un telefon in care mi se spunea sa merg de urgenta la spital , caci parintii mei sunt acolo in stare grava. Find foarte speriata , am sunat un taxi si am mers direct la spital. Parintii mei se aflau in operatii , cu mici sanse de supravietuire. Asta e tot ce am putut sa aflu , caci nimeni nu imi raspundea la intrebari , precum ce au patit.. Speriata , am inceput sa plang si am continuat asa pana cand un doctor a venit la mine sa imi dea vestile despre parintii mei. Au murit. Amandoi au murit.

Am lesinat si cand ma trezisem , vecina mea care imi era ca o bunica , era la spital , afland si ea de tot dezastrul intamplat.

*End of flashback*

Ei bine , asta e evenimentul care mi-a schimbat viata. De la accident , care defapt s-a dovedit a fi o crima in care parintii mei au foat impuscati, am inceput sa beau , sa fumez. Matusa mea stie lucrurile astea , dar cu toate astea , prima data cand a avut ocazia a venit dupa mine si astfel , acum sunt in masina ei , in drum spre Londra. Revenind la moartea parintilor mei. Cum spuneam , a fost o crima , dar nu e de mirare pentru ca acestia erau avocati si aveau multi clienti nemultumiti care sa le doareasca raul. Mama si tatal meu au foat impuscati. Acesta este motivul mortii lor. Politia nu a mai prea acordat atentie incidentului si cand a avut loc o bataie in cartier , moartea patintilor mei a fost uitata , precum si ancheta crimei.
-Sam , o sa stai cu mine in camera? Samanthaaaaaaa!! ma striga varul meu , Theo , pe care am incercat sa nu il bag in seama , insa fara rost.
-Oh nu, Theo. Samantha are camera ei. raspunse matusa Emily pentru mine.-Sam , am pregatit o camera pentru tine. Este cea cu balcon , am amenajat-o pe gustul tau , sper sa iti placa. ma informase matusa
-Multumesc , nu era nevoie , ma descurcam si cu canapeaua din sufragerie. am raspuns politicos
Macar unele parti din eu cea dinainte de accident au ramas.
-Stai linistita , Sam.

***

-Samantha! ma trezise matusa mea din somn. -Am ajuns , scumpo.
- Oh , bine.
M-am uitat din masina cum se indeparta spre casa cu Theo dormind in bratele ei. Se pare ca am dormit restul drumului pana aici , probabil adormind in timp ce ma gandeam la detaliile din ultimele 2 luni. Am incercat sa nu imi umplu iar gandirea cu gandurile astea si am iesit din masina. Mi-am luat bagajul si m-am indreptat spre intrarea in casa. Cand am intrat in casa , m-am asezat pe canapea pana venea matusa Emily de la etaj sa imi spuna unde se afla camera mea. Pe masuta din sufragerie era un tablou cu Emily, Theo si Will , unchiul meu. Acesta a murit acum 5 ani intr-un accident de masina. Era o persoana grozava si mereu imi lua apararea daca ma certam cu parintii. Il iubeam extrem de mult si ma bucur ca a murit cand aveam 13 ani , caci atunci nu am recurs la fumat si baut , dar atunci imi erau si parintii alaturi.. Cand acum , o am doar pe matusa Emily si pe baiatul ei sau verisorul meu , Theo.

Cand am auzit pasii lui Emily pe scari am pus tabloul inapoi pe masa , nerealizand cand il luasem in mana. Venise langa mine , insa ramanand in picioare langa canapea si am incercat sa ii zambesc cat de real pot.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 25, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Game of Love ||H.S. fanfic||Where stories live. Discover now