The Groom®

8.2K 92 6
                                    

‘’Eerst denk je wat een ‘Ass’. Je geeft hem blikken, opmerkingen en snauwt hem af. Maar dan ontdek je dat ergens onder dat grote ego met dat gigantische macho gedrag een stukje sympathie zit. Hij maakt een grapje waar je om moet lachen. Je raakt in gesprek, en als hij naar je lacht moet je terug lachen. Niet uit beleefdheid, maar omdat je dat nou eenmaal voelt als je hem ziet lachen. Dan besef je dat je eigenlijk altijd moet lachen omdat je dat ‘voelt’ als je hem ziet, aan hem denkt of over hem praat. Dat punt, precies daar. Dan weer je dat je bent gevallen voor hem, heel hard zelfs. De vraag is: Is hij daar om je op te vangen?’’ 

April 2019

Ik kijk uit het raam. De big ben, het gebouw wat een soort van symbool staat voor de gigantische stad Londen. De stad waar ik de komende maand ben te vinden. De stad waar mijn beste vriendin vorig jaar is naar verhuist want ze ontmoette, volgens haar ‘the love of her life’, hier tijdens haar stage, die ze hier toen liep. En nu, precies 8 maanden verder, gaat ze trouwen. Ze belde vorige week met het nieuws dat hij haar ten huwelijk had gevraagd, shock nummer 1. En met de vraag of ik een van haar ‘bridesmaids’ zou willen zijn. Shock nummer 2. Ik heb er het afgelopen jaar dan wel niet zo vaak gezien en gesproken. Maar we waren ooit beste vriendinnen. Dus ik zei Ja. Wist ik veel waar ik aan begon.

Mijn naam is Rose Emma Mcliffer. Ik kom uit San Diego. Waar ik op 19 Juli 1995 ben geboren. Ik heb donkerblond haar tot halve wege me rug en hele licht blauwe ogen. Integendeel tot Chloe. Die donkerbruin haar heeft en grijzige ogen. Chloe is nogal klein, en ik ben nogal lang. Ik ken Chloe sinds mijn 20e van College. Ik deelde met haar een kamer op de campus van de University Of San Diego. Samen met onze andere vriendin Lori. Lori is een beetje getint en heeft hele grote amandel vormige bruine ogen en heel donker lang, stijl haar. We waren altijd met ze drieën. 3 jaar later, na college is Lori gaan werken bij een krant als journalist. Ik ben gaan werken als stewardess bij Delta Airlines en Chloe ging werken bij een Tv zender op kantoor. Het contact bleef nog altijd goed. Totdat vorig jaar Chloe voor een paar maanden naar Londen vertrok voor een stage. Daar ontmoette ze hem. Zei noemt hem ‘the love of my life’ en ik? Ik noem hem verwende popster met een te groot ego die mijn vriendin heeft afgepakt. Want mijn beste vriendin ‘s verloofde is de enige echte Harry Styles. Nog nooit heb ik hem ontmoet. Want toen zei en ‘Harry’ zouden over komen van de winter voor het huwelijk van Lori en haar man Brad, besloot Chloe af te bellen een dag van te voren. Lori was woest, net als ik. Sinds dien is het contact nooit meer geweest zoals het was. Dat wouw ik ook zo houden. Totdat Mister Cheeky besloot haar ten huwelijk te vragen, en ik dus nu over moet komen, voor het eerst, samen met Lori. Maar ja, hoe erg kan het zijn? Mijn vriendin houd van hem, dan moet ik hem ook wel ergens een heel klein beetje aardig kunnen vinden. Toch?

The Groom® (Harry Styles)Where stories live. Discover now