VII

1.6K 249 13
                                    

"Αυτό θα έχει πλάκα, με εσένα και εμένα."

Μια ανατριχίλα απλώθηκε από το σβέρκο μου μέχρι την σπονδυλική μου στήλη, και γέμισε το εσωτερικό μου με παγωνιά. Προσπάθησα να αναπνεύσω γιατί αισθανόμουν σαν να είχε τυλιχθεί ένα σκοινί γύρω από τον λαιμό μου και κάποιος να το τράβαγε  αργά, όμως βασανιστικά.

Τα χεριά μου πήγαν απευθείας στο λαιμό μου για να δω αν υπήρχε κάτι, τι φταίει για αυτό το συναίσθημα, ενώ τα μάτια μου συνάντησαν κατευθείαν του Harold. Είχε γείρει λίγο το κεφάλι του στο πλάι, με τα φωτεινά του μάτια να με κοιτάζουν επίμονα.

"Σταμάτα." Τον παρακαλεσα με χαμηλή φωνή.

Δε μπορούσα να βγάλω έναν καθαρό, δυνατό ήχο γιατί το σκοινί μου έπαιρνε ο,τι δύναμη είχα. Ούτε μπορούσα να αναπνεύσω κανονικά και μου ήρθε να ξεράσω μόλις έσφιξε και άλλο.

"Σε παρακαλώ."

Όσο προσπαθούσα να κρατήσω τα μάτια μου ψηλά, για να έχουν επαφή με τα δικά του επιτελούς σταμάτησε. Όταν το βλεμα του έφυγε από το πρόσωπο μου και κατευθύνθηκε στο διάδρομο, το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να βήχω ενώ προσπαθούσα να αναπνεύσω και να έχω τα χεριά μου στο λαιμό μου. Η αναπνοή μου ήταν γρήγορη και έτσι χτύπαγε και η καρδιά μου. Κατάλαβα ότι αυτή η πλάκα θα ήταν επώδυνη για έμενα όμως για κάποιο διεστραμμένο λόγο εκείνου θα του άρεσε.

Μαλάκα.

"Το έχεις καταλάβει ότι όσο με προσβάλλεις με οποιονδήποτε τρόπο, θα συνεχίζω να σε πονάω, για τι όχι μόνο μπορώ να ακούσω τις σκέψεις σου άλλα και να της επηρεάσω, Rosalie." Είπε και γύρισε από την αντίθετη κατεύθυνση.

"Άπλα σκότωσε με επιτελούς." Ψιθύρισα με μια αδύναμη φωνή.

Άφησε ένα αναιδές γέλιο (πάει να πει ψωνισμένο) και όλα όσα ήθελα να κάνω, αν είχα αρκετή δύναμη, ήταν να σηκωθώ και να τον σκοτώσω, παρόλο που ήξερα ότι ήταν υπεράνω από αδύνατο να συμβεί. Έκανε  τόσο θύμο να δημιουργείται μέσα μου και τον είχα δει μόνο μερικές φόρες μέσα σε μια μέρα. Ακόμα ήταν ένας άγνωστος σε έμενα, και αυτή θέλω να είναι η σχέση μου μαζί του, άλλα παραμένει απεχθής. Τον μισούσα.

"Ποια η πλάκα στο να σκοτώνεις κάποιον?" Εξακολουθουσε να μην με κοιτάζει.

"Αυτό σε ρωτάω, Harold. Εσύ ήσουν που σκότωσες τους φίλους-."

"Το ξέρεις ότι ήταν περίπου πριν 3 λεπτά?"Με διέκοψε, γυρνώντας προς εμένα και στάθηκε μπροστά μου.

Mirror Game(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα