Burç zıtlıkları;

64.3K 1.6K 1.2K
                                    

Bu bölümde elementlerin birbiriyle olan zıtlıklarını anlatacağım.

Örnek olarak 'yay ve başak neden anlaşamaz' ya da hangi burç hangi burçla daha iyi anlaşır

Öncelikle elementlerin karakteristik özelliklerinden bahsedeceğim.

Ateş elementi: Adından da anlaşıldığı gibi ateş grubu yönetmeyi seven öncü bir elementtir. Ateş grubundan olan burçlar ile anlaşmak biraz zordur çünkü zorlayıcı bir karakterleri vardır. Ateş elementinden olan burçlar koç-aslan-yay. Bu burçlar bulundukları ortamda mutlaka dikkat çekerler ve her konu hakkında bir fikirleri vardır. Kavgacı ve egolu bir kişilikleri olduklarından dolayı su grubu ile anlaşamazlar. Arkadaş canlısıdırlar. Heyecanlı bir kişilikleri olduğundan dolayı hava grubu ile çok iyi anlaşırlar.

Su elementi: su adından da anlaşıldığı gibi sakin ve duygusal bir kişiliğe sahiptir. Sevecen ve düşüncelidir. Hisleri çok kuvvetlidir ve iyi bir gözlemcidirler. Aile ve ev hayatına çok önem verirler. Sağduyulu bir kişilikleri vardır. Duygularıyla hareket ederler . Çok duygusal ve sakin oldukları için ateş grubu ile pek anlaşamazlar.

Hava elementi: genellikle çok zeki olurlar . Mantıksal insanlardır ve macera gibi şeylerden çok hoşlanırlar. Hayatları çok enerjiktir. Sıkıcı şeylere tahammül edemezler. Arkadaşlarına çok düşkündürler. Çevreleri genelde çok kalabalık olduğu için yalnız kalmaktan korkarlar. Ateş grubu ile iyi anlaşırlar.

Toprak elementi: sakin ama agresif olurlar. Genellikle gerçekçilerdir. Aşırı derecede enerjik değillerdir. Çok sabırlılardır ve 10 yıl sonra kendilerini kolayca tahmin edebilirler . Çok havai yada umursamaz değillerdir. Duygularını gizlemeyi iyi bilirler. Sert dilleri ile kalp kırabilirler. Su elementi ile iyi anlaşırlar .

Elementleri de anlattığıma göre şimdi zıtlıklara geçmek istiyorum.

Hava elementi ve toprak elementi neden anlaşamaz?
Terazi-oğlak
Kova-başak
İkizler boğa

Hava grubu çok enerjik bir yapıya sahip . Diyelim ki bir gün kova ile takılıyorsanız ertesi gün onu evde bulamazsanız. Terazi Burcu Başak Burcu ile çok düzenli ve kuralcısın diyip tartışabilir yada boğa burcu ikizlere çok çok düşüncesiz ve umursamazsın diyebilir. Toprak grubu ile tartışmak istemezsiniz çünkü gerçekten çok gerçekçi insanlardır. Telefonda terazi burcu 2 saat konuşurken oğlak Burcu genellikle dinleyen taraftır. Kova burcu benim umrumda değil derken boğa burcu takıntı haline getirebilir. Kısaca zıt karakterli insanlardır.

Ateş elementi ve su elementi : Ateş elementi çok kavgacı olduğundan dolayı su grubu ile anlaşamazlar. Su grubu bu grubun herhangi bir lafına darılıp ağlayabilir. Su grubu kolay kırılır ve ateş grubu birini kırdığını en geç anlayan gruptur. Koç burcu bir yengeç burcunun yanında saatlerce ego kasabilir bu yüzden yengeç burcu buna dayanamaz. Akrep burcu kinci ve kuşkucu bir yapıya sahip olduğu için aslan ile anlaşamaz. Sen bunları aynı ortama getir kavga eder çıkarlar. Anlaşamıyorlar.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Hadi Burçlar Hakkında KonuşalımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin