S.D 3

3.1K 169 10
                                    

Çok yorgun hissediyorum kendimi hem bedenen hemde psikolojik açıdan. Gözlerimi açmak istiyorum ama güneş ışınları engel oluyor. Biliyorum hastanede açacağım gözlerimi. En son yaşadığım şeyleri hatırlıyorum. Keşke hafıza kaybı yaşasaydımda bunları hatırlamaz olaydım. Gözümden bir damla yaş aktı. Hemen sildim. Kapının açılma sesi geldi.
Ayaz : Neden hala uyanmadı amca bişeyi olmasa şimdiye uyanırdı.
Hikmet ( Ayazın üvey amcası ) : Sakin ol evlat psikolojik baskı var bedeni çok yorulduğu için dinlenmesi gerekiyor ve bu çok normal.
Ayaz: Sağol amca aramızda kalsın bunlar.
Hikmet: Tamam evlat ama dinlen sende 6 gündür hiç bişey yemedin hep kahve içtin. Emin ol uyanınca seni böyle görmek istemez.
Âyaz: Tamam amca.
Ve kapının kapanma sesi geldi . Saniyeler içinde taekarardan açıldı. Ve bende gözlerimi açtım. Hemşireydi gelen iğne filan yaptı.
Hemşire : Çok şanlısınız sevgiliniz 6 gün boyunca yanınızdan hiç ayrılmadı.
Ben: nasıl ya ben 6 gündür uyuyormuyum.
Hemşire: evet
Hemşire çıktıktan sonra önceki olanlar flim şeridi gibi geçti gözümün önünden ve ben planladığım şeylerin hepsini.ayazla yapıcam . Artık SADİST KIZ hazırlıkları başlamalı. Tüm herkesin korktuğu biri olma zamanı geldi. O eski her saniye gülen kızı öldürdüler . Şans ın hiç bir zaman masumun yanında olduğu görülmemiş. Ve ben artık masum olmadığıma göre şans her türlü benim yanımda olmalı. Benden korkun çünkü artık karşınızda eski ben yok. Oyun daha yeni başlıyor...
 



Arkadaşlar hiç yorum yapmıyorsunuz lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin vote yarım saniyenizi ancak alır lütfen sadist şekerlerim desteğinize ihtiyacım var....

SADİST KIZ   (askıda)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon