Το τηλεφώνημα

88 6 2
                                    

Περασε ο καιρος τα ειχαμε σχεδον 4 μηνες.Καποια στιγμη εφυγε απο το σπιτι μου γιατι ειχε κοιμηθει μαζι μου για αλλη μια νυχταα τοσο ωραια...Επιτελους μετα απο τοση υπομονη και κλαμα τα εφτιαξα μαζι του εγω που βρισκομαι στο περιθωριο.Διαλεξε εμενα και μονο εμενα,ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη.
Εκανα ενα μπανιο εφαγα και εκατσα να δω λιγη τηλεοραση ξαφνικα χτυπησε το τηλεφωνο μου. Μια ανδρικη φωνη ακουστηκε
Αγνωστος- Μεριπελλα?
Ε- ναι? Ποιος εισαι?
Α- Ελα παρκο στης 12 πισω απο το συντριβανι ..αμεσως το εκλεισε. Τι ηταν αυτο παλι? Ποιος ηταν?
Ντυθηκα ξεκινησα να παω ξαφνικα μπροστα μου βλεπω την Ναταλια μια κοπελα που ολο το σχολειο την θελει και πρωην του Βασιλη.
Ν- που πας τσοκαρο?
Ε- οπου θελω
Ν- εμαθα τα εφτιαξες με το Βασιλη
Ε- ναι..εδω και 4 μηνες
Ν- χα δεν θα κρατησει για πολυ αυτη η σχεση φιλια:*
Ε- στα τσακιδια ..ειπα απο μεσα μου.
Πηγα στο μερος που μου ειχε πει ο αγνωστος απο μακρια ειδα τον Βασιλη με εναν αντρα γυρω στα 45 με πουκαμισο ασπρο και κραταγε ενα κομπολοι ειχε πολλες ρυτιδες και τα μαλλια του σχεδον ολα ασπρα ...σκεφτηκα να πλησιασω οταν ξαφνικα ακου τον Βασιλη να φωναζει
Β- φυγεε απο τις ζωες μας καταλαβετω ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
Αντρας- ειναι η αληθεια ακουσεμε
Β- ΟΧΙ
Τον εσπρωξε..πισω ο αγνωστος πηγε να του σηκωσει χερι και ο Βασιλης του τραβηξε μπουνια παραλιγο να πεσει κατω ο κυριος..Μα τι στο καλο συμβαινει ειχα τρομοκρατηθει δεν ηξερα τι να κανω τι γινοταν? Γιατι ειμαι εδω? Ποιος ειναι αυτος? Ετρεξα και εφυγα πηρα την κολλητη μου την Γιωτα δεν μου το σηκωσε και πηγα απο το σπιτι της .Για καποιο περιεργο λογο της ελεγα τα παντα την ενιωθα αδερφη μου.
Χτυπησα την πορτα μου ανοιξε η μητερα τους μια ομορφη και ηρεμη γυναικα την θαυμαζα ειχε πολυ ψυχραιμια μεσα της
Ε- γεια σας κ.Κατερινα ειναι εδω η Γιωτα?
Κ- φυσικα περασα κοπελα μου..
Ε- Γιωτααα
Γ- Μαριπελαα τι επαθες?
Κ- σας αφηνω εγω
Ε- πολλα δεν ξερω τι γινεται απο τη μια με παιρνουν τηλεφωνο ενας αγνωστος να παω πλατια .παω ξαφνικα βλεπω το Βασιλη να παιξει ξυλο με καποιον και να λεει περιεργα λογια εκτως απο αυτο μου πεταξε και μια σποντα αυτη η τσουλα η Ναταλια οτι δεν θα τα εχω με τον Βασιλη για πολυ..τι στο καλο πια? Εμαθα οτι ο πατερας μου ζει και τωρα εχω χρηματα για 10 ζωες..τι αλλο θα γινει..φφ..
Γ- ηρεμησε..θα τα παρουμε με τη σειρα και ολα θα πανε καλα
Αφου συζητησαμε για πολυ ωρα καταληξαμε να πιασω στο βασιλη να μιλησω πρωτα και μετα στη θεια μου..μπας και παρω καποια απαντηση..
Γυρισα σπιτι αναψα ενα τσιγαρο καθησα να διαβασω οσο μπορουσα και πηρα τον Βασιλη..
Β- οριστε..
Ε- Μωρο μου..θελω να μιλησουμε
Β- ποτε?
Ε- μετα..απο κοντα
Β- Δεν γινεται σημερα
Ε- γιατι?
Β- δεν μπορωω λεμε
Ε- καλα..τα λεμε σχολειο σαγαπαω..
Β- κ εγω σαγαπαω
Το κλεισαμε πρωτη φορα μου μιλησε τοσο αποτομα και δεν ηθελε να βρεθουμε..μα τι εχουν παθει ολοι σημερα¿¿??
Επρεπε να παω στη θεια μου να μιλησω οσο προχωρουσα στο δρομο ενιωθα οτι καποιος με ακολουθει εβλεπα σκιες αλλα δεμ γυρναγα πισω ανοιξα τον βηματισμο ..εφτασα σπιτι και κλειδωσα τη πορτα ..νταξει τωρα αρχιζω να φρικαρω τι ηταν παλι αυτο? Κοιταξα εξω κανενας..λες να ηταν απο την φαντασια μου ...με τοσα πραγματα που γινονται σημερα εχω παραισθησεις..πηγα στο μπανιο επλυνα το προσωπο μου καθησα στο σαλονι και περιμενα τη θεια μου . Ξαφνικα χτυπαει το σταθερο πεταχτηκα πανω το σηκωσα..
Ε- παρακαλω
..- κινδυνευεις προσεχε
Ε- Ποιος εισαι?
..- προσεχε μην εμπιστευεσαι κανεναν
Ε- περιμενεε ..ακουσα εναν ηχο τουυυτ το εκλεισε ..αρχιζω να φοβαμαι δεν ξερω τι να κανω πηγα στο δωματιο μου να κοιμηθω ισως ολα αυτα ηταν ενα ονειρο που θα ξυπνησω σε λιγο..

Ο τροχός της τύχηςUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum