O sansa de scapare

237 15 3
                                    

-Deci sa inteleg ca si surorilor tale li s-au activat puterile ? intreaba Slender vizibil îngrijorat . Da stiu ca nu are fata dar totusi...
- Da...Si nu prea cred ca e de bine asta . Ai idee cum am putea ca sa rezolvăm asta ?Te rog să spui ca da. Nu vreau ca sa ii pierd pe toti cei dragi mie.
- Da...ar fi o persoana care ne-ar putea salva. E o fata Daiane Moon. Si e vampir. Avem nevoie de sângele si puterile ei de vampir pur-sânge. Pe langa asta a moștenit si puterile străbunilor. Ca sa va putem salva si pe voi cat si Pamnatul ea va va sigila o parte din noile puterile.
-Si cand o sa o chemi ?
- Deja am chemat-o si cam in 5 ore o sa ajunga. Pana atunci culcati-va pentru ca veti avea nevoie de multa energie si putere maine pentru a îndeplini ritualul de sigilare.
-Ok. Oricum fetele deja s-au dus ca sa se culce. Noapte bună.
-Noapte bună copilă .
Ma duc in camera mea unde adorm instantaneu. Dupa ceva timp ,nu stiu cat, aud niste sunete care vin de langa mine. Acele sunete usor-usor se transforma in soapte pe care incerc sa le deslusesc.
-ngel! Angel! Drága mea , trezeste-te a venit Daiane.
Cand aud asta ma ridic speriată. Ma uit langa pat si il vad pe Toby împrăștiat pe jos.
- Toby! Doamne...scuze! Esti bine ?
- D-da...Cred ca da. Dar tu ? Slender ne-a povestit totul... D-daca ritualul nu va reusi ? N-nu vreau ca sa te pierd.
- Nu iti face griji...totul o Aa fie bine. spun eu încrezătoare . Sper...spun in soaptă atunci cand el se ridica de pe jos.
-Ai spus ceva ?
- Nu !Nimic! Haide jos. Am un ritual de facut.
Cobor in sufragerie . Acolo erau absolut toti prietenii mei care usor-usor ai devenit familia mea. Imi venea sa plâng pana si Jill si Clock se aflau acolo.
- Angel...ne pare rau ca am reactionat asa acum cateva zile . Chiar foarte rau ...daca se poate putem redeveni prietene ? spun amândouă uitându-se cu lacrimi in ochi la mine.
- Nu. Spun eu si ele se întristează. Mereu am fost . Spun in continuare si fetele ma îmbrătisează .
-Multumim.
Dupa ce ele se duc inapoi in celălat colt al camerei observ in mijlocul lor o fata blonda cu ochii albastrii. Parul il avea lung cat al meu dar ai cret. Tenul era al naibii de alb si de perfect. Era îmbrăcată cu o rochie neagra vaporoasă si era incaltata cu o pereche de cizme negre pana la genunchi.
- Buna. Tu cred ca esti Daiane. Încântată sa te cunosc . Eu sunt Dark-Blue Angel. Iti multumesc extrem de mult pentru ajutor.
- Buna,Angel . Nu iti face griji. Ma bucur ca imi pot ajuta prietenii. Bun ...acum va voi spune ce avem de facut, in ce fel si de ce avem nevoie . Slender, am nevoie ca tu sa faci o pentagrama mare si trei mai mici in jurul ei. Vreau ca sa imi aduci si cate trei lumânări care sa reprezinte toate cele cinci elemente principale si aseaza-le in cele cinci colturi ale pentagramelor. Dupa aceea vreau sa mergi la Zalgo in imparatie ca sa ii ceri o flacără sacră , un castron de cristal din inima muntelui Zelmenton si un cutit de arama topit in aur si argint. Toby, tu vreau ca sa imi aduci in castron cate putin sânge de la fiecare din casa . Obligatoriu va trebui ca sa ii tai cu acel cutit special. Voi fetelor va trebui sa va oferiti primele sângele si fiecare sa spuna niste incantatii speciale si care semnifica de unde va provine puterea. Angel tu vei spune " The night is calling
The sun is down
The Purgatory is calling Now" , Phantom tu vei spune " The Hell is singing
The earth is ringing
My soul is bringhing
My fatefoul ending ." si Whisper tu vei spune " The Heaven is speaking
The angels are singing
The beautiful afterlife
Will make you forget that you just die ." Dupa aceea sa veniti la mine in camera . Trebuie sa ne pregătim. Azi e luna plina iar cand ea va fii sus pe cer si va stralucii la intensitate maxima ritualul va începe.
- Daiane, de ce trebuie neaparat azi cand e luna plina ? intreaba Sally curioasă.
- Pentru ca micuță Sally, puterile mele vor ajunge la apogeu.
- Cum adica ?
- Adică toate portile vor fi deschise iar puterile mele se vor unii cu ale lor iar cu ajutorul sângelui vostru si al meu , pe care il voi adauga atunci, voi face trei sigilii pe o parte din puterile fetelor . Daca nu facem asta azi maine e posibil ca sa nu mai existam întelegi acum ?
- D-da... Dar tu vei fi bine ? Si fetele ?
- Daca totul merge bine si nu ne încurcă nimeni si nimic da vom fi tefere si in siguranta , insa daca se intampla ceva...
- Oh... speram sa nu existe si partea asta a ritualului... Dar asta e cum sa spunem... riscul meseriei... spune Sally încercând să ne inveseleasca.
- Oricum haide , fiecare la treaba lui. Nu mai avem mult timp iar daca nu facem asta azi maine vom fi morti. Gata ?
- Daaaaa ! tipa toti entuziasmati si se apuca fiecare de treaba lui.
Doamne...de ce nu putem sta si noi linistiti si fericiti macar un pic ? Cerem prea mult ? Ce rau am facut noi ? Va rog nu raspundeti la asta ... stiu ca suntem niste criminali care au omorat o grămadă de oameni nevinovati dar na...ăstia suntem noi si nu ne putem schimba... Toti incearca sa isi faca de lucru pana cand Slender aduce tot ce ne trebuie. Sper doar ca sa nu ne împiedice nimic ....

Heeyyy Angel a revenit cu un nou capitol care sper ca v-a placut . Imi pare rau ca nu am postat mai devreme dar am avut treaba iar dupa sambata am adormit in timp ce citeam o alta carte ... si duminica ce mai s-au trezit ai mei sa schimbe bucătăria deci a fost o harababură totala . Insa am reusit azi in putinul meu timp liber ca sa va aduc acest nou capitol pentru a va lumina prima zi de scoala. Apropo cum a fost ziua voastră ? A mea interesant si am ajuns sefa comisiei care se ocupa cu acctivitatea artistică ( desene, poezii, compuneri etc . ) un inceput de clasa a zecea interesant. Pana data viitoare, care sper ca va fi cat mai curand
Angel is out ~Nya

Pierdut printre cei din CreepypastaWhere stories live. Discover now