Cine sunt eu ?

994 47 6
                                    

Este noapte.Afara bate vântul usor , vremea potrivita pentru mine. Cine sunt eu? Pai o adolescentă normală , daca ma pot numi asa. Am 16 ani si am observat ca incep sa pot face anumite chestii ciudate, pentru unii , dar vise îndeplinite pentru mine.

    Ma numesc Angel , sunt brunetă si am ochii căprui , dar în functie de starea mea de spirit culoarea lor se schimba.

  

    De aproximativ o ora ma plimb singura si ajung fara sa imi dau seama ,intr-o pădure... Pădurea asta imi induce o stare de frica ,dar în acelasi timp si acel sentiment de Sunt Acasa...

   La un moment dat ma asez la baza unui copac si imi scot telefonul pentru a mai citi un pic despre personajele Creepypasta. In timp ce eu citeam un capitol despre Ticci Toby, personajul meu preferat, aud un fosnet. Sar ca arsă si parca din impuls, ridic mana înspre locul unde se aude fosnetul si strâng pumnul. Fara sa realizez vântul incepe sa bată si se formeaza un fel de bulă de aer . Trag mana spre mine si cand ma uit, raman socata la băiatul ce era blocat în fata mea plin de sânge din cap pana in picioare. Alte persoane normale , ar fugi mancand pământul cand ar vedea asa o imagine, dar spre norocul meu pot observa ca nu sunt deloc normală .
       Studiez cu mare atentie persoana din fata mea care imi pare extrem de cunoscuta. Cand vreau sa il intreb cine este o durere imensă imi pare in zona spatelui si deodată imi apar o pereche frumoasa de aripi negre cu albastru. Băiatul care era inca blocat in bula de aer se uita uimit la mine si deodată incepe sa rada la mine. Eu mă uit socata la el si il intreb:

- Cine esti tu ?

Băiatul se opreste din ras si cu un zâmbet tamp pe fata imi raspunde :

- Eu sunt....

Hei prieteni Sper ca o sa va placa acest prim capitol si imi pare rau daca nu e foarte bun dar e prima mea carte si nu prea am experienta . :3 Maine voi pune next si va rog sa imi zice-ti daca va place sau nu .
Angel is out ~ nya

 

Pierdut printre cei din CreepypastaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum