3

2K 48 14
                                    

     Am revenit cu un nou capitol, rezultat în urma unei uriașe plictiseli care a dus la realizarea unei coperți.
     În fine cred că coperta asta e cel mai ușor de realizat, dar îmi place la nebunie. Ca de fiecare dată am folosit PicsArt și Phonto.
     În primul rând faceți o poză la orice și micșorați-o la 512*800, apoi colorați-o în PicsArt în orice culoare vreți.vApoi inserați png-ul ales pentru copertă  -de preferabil pe mijloc și nu foarte sus- . Puteți pune și 2 png-uri deși arată mai bine cu unul singur.
După ce ați inserat poza totul devine simplu. Trebuie doar să intrați pe opțiunea "Draw"  și alegeți:
- Size între 15 și 20
- Opacity între 2 și 5
- Spacing 0% sau 1%
- Scatter între 40% și 50%
- Size Jittler între 5% și 10%
- Squish 100%
Și restul care au rămas 0%
Iar acum tot ce trebuie să faceți e să trasați linii pe copertă, de o culoare cât de cât apropiată de culoarea fundalului, mai lungi sau mai scurte sau forme sau orice, având grijă să nu desenați și pe png. După ce ați acoperit toată foaia cu linii cât de cât vizibile, faceți același lucru și cu o altă culoare, apoi cu încă una. Coperta e aproape gata. Mai trebuie scris doar numele autorului și titlul cărții și aveți o copertă de nota 10.
Btw, puteți trece și pe la noua mea carte Omnifobia, a cărei copertă am pus-o la media - e modelul de copertă pe care tocmai vi l-am explicat-.  Dacă nu merge la media puteți intra la celelalte cărți ale mele și o veți găsi.
Mult succes!

Cum să faci coperți?Where stories live. Discover now