Oh yea capitol nou

2.9K 88 12
                                    

Mi-a luat mult până m-am decis să mai scriu un capitol și mi-a luat și mai mult până l-am editat, dar am "descoperit" încă o tehnică de a face coperți.( am pus poză cu o copertă făcută recent).
Nu e foarte greu, dar ai nevoie de muuuultă răbdare.
Pe aplicația PicsArt(sau mă rog, pe orice aplicație care face colaje, deși recomand PicsArt pentru că poți și edita pozele) selectezi modul "colaj", apoi un colaj cu 9 "pătrățele", de preferabil ar fi 12, dar nu am găsit, poate pe  altă aplicație. În fiecare "pătrățel" pui poza pe care vrei să o obții( în coperta de la media fiind fața tipei și mărești fiecare imagine la aceeași scară, cel mai ușor e să le mărești la maximum. Acum ai nevoie de multă răbdare ca să poți realiza imaginea ințială, ca un fel de puzzle. După lupte seculare, când ai terminat, mai trebuie doar să scoți din colaj  câteva poze și să le înlocuiești cu alte poze reprezentative pentru cartea ta(Poți adăuga și câteva efecte care să modifice puțin colajul, dar nu foarte tare). Acum tot ceea ce mai trebuie sa faci e să faci o poza cu telefonul la practic orice și să o editezi în PicsArt, micșorând-o până la 512* 800, mărimea ideală a unei coperți, deci practic trebuie să ai grijă ca poza inițială să fie mai mare sau egală cu 512*800. Acum, folosind PicsArt sau orice altceva, colorezi poza în culoarea dorită, recomand alb sau o culoare deschisă în general, dar o culoare închisă ar putea de asemenea să arate bine, depinde de copertă.Când ai terminat inserezi coperta făcută de tine și o mărești(ca în poza de la media), având grijă să ai spații egale în laterale.      Salvezi poza astfel obținută și o editezi în Phonto, adică scrii numele cărții și cel al autorului.
     Kbom, ai o copertă genială, făcută de tine.
     Acum, fără nicio legătura cu subiectul: Oh my fucking god! Când am intrat acum câteva zile pe cont și am văzut 32 de voturi și cam 950 de vizualizări aproape am înnebunit de fericire. Nu cred că o să am mai mult de 4-5 vizualizări la capitolul ăsta, pentru că nu am mai postat de foarte mult timp, dar nu-i bai.
Când mai descopăr noi metode de făcut coperți mai postez și aici.
Coperta de la media e pentru o prietenă, Beatrice5291 și ar fi super dacă te-ai uita pe la cartea ei, "Follow your dreams", mi se pare super drăguță.
De asemenea, acum câteva zile am găsit pe wattpad o carte efectiv atât de perfectă( da, știu cum a sunat asta) "Evadarea" scrisă de _rocker. Tipa vrea să lase cartea în pauză pentru că nu are mulți cititori, dar mie îmi place extrem de mult cartea și sunt sigură că i-ar place oricui.
Succes la făcut coperți!
Mi s-a spus că poza nu se vede și am încercat să o pun din nou, dar nu am reușit, așa că puteți lua ca model coperta de la cartea "If I Stay", deoarece pentru realizarea ei e folosit cam același procedeu.

Cum să faci coperți?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن