Capitol 3

596 9 8
                                    

Tin sa cred ca fata asta un a avut parte nici de un iubit.. Ma rog..
   Îmi iau niște pantaloni de trening peste boxeri și ma duc să-mi fac ceva de mâncare, eram lignit.
Cum ies din camera o vad pe domnișoara care era aproape goala când am ajuns într-o rochie drăguță stand pe canapea și mâncând floricele.
-Mie sa nu-mi dai, lasă că te țin eu minte..
Nu a zis nimic, ciudat. Ma apropii mai mult de canapea și observ ca a adormit. O iau încet și ma duc cu ea la mine în camera. O pun pe pat și aceasta își pune piciorul peste mine. Ohh.. De ce a făcut asta? Era expusa deja prea mult și acum... Nu vreau sa fac nimic pervers, dar.. Doar prezenta ei îmi da aceasta stare.Nu puteam sa ma misc asa ca am luat-o în brate și am adormit cu ea.
  Când m-am trezit ea dormea liniștită, dar din cauza rochiei ii puteam observa fundul bombat prin boxeri pe care i purta. Omg. De ce?  Ma întorc pe partea cealaltă încercând sa nu ma mai gândesc la acele fese. Începe sa se zvarcoleasca în pat și după când se ridica în șezut începe sa tipe.
-Ce ai femeie? ai înnebunit? Ce tipi asa?
-Cum am ajuns aici?
-Simplu, te-ai îmbătat, după te ai Dat la mine, am venit aici, după știu tu ce se face și atat
Se uita la mine cu gura căscată și cu ochi bobonati, nu mai puteam. Am început sa rad din ce în de mai tare.
- Bleguto, nu am făcut nimic pentru ca nu vreau asta. Erai pe canapea în sufragerie și am zis ca decât sa dormi inconfortabil și după sa te doară spatele te am luat și te am adus la mine în dormitor, dar ți-ai pus piciorul ala gras pe mine și nu am putut sa ma mai ridic.
-Eu nu am piciorul gras
-Cum sa nu? Altfel puteam sa ma ridic.  Ma trezesc cu o perna peste fata și începe sa chicoteasca, mare greșeală, în secunda doi a căzut jos din pat după ce i am aruncat cu perna în fata.
- M-a durut sa ști!!!
-Las' că-ți trece.
-Ieșii!!!.
-Aa, vrei sa ma duc la tine în dormitor, bine dacă asta îți dorești
Aleargă spre dormitorul ei și trântește ușă. Nu mai puteam de ras, dar burta face figuri și trebuie sa mănânc și eu ceva..

Alexandra pov.
Ce om insuportabil, ihhh. Cum poate sa trăiască cineva cu el? Căci eu dacă stau mai mult de o luna cu el voi muri și la propriu și la figurat. .
Îmi iau niște pantaloni scurți pe mine, un maieu cu buricul gol destul de larg, niște teniși și o sunt pe Bianca. Vreau sa ies, departe de insuportabilul asta. 
Am hotărât ca vom merge în parc și îmi iau geanta și plec.
La intrare ma întâlnesc cu domnul aroganță. Atâta de plin de el, nesuferita.
-Unde crezi ca pleci domnișoară?
-Afara, doar nu înăuntru
-Da bravo, nu ai voie
-Ce ai nene? Înnebunești? Cum sa nu am Voie?.
-unu la mana, fratele tău a zis sa am grija de tine sa nu pățești ceva, doi la mana trebuie sa fac niște reguli. Plus ca dacă ai fi plecat asa de acasă erai violată pana seara. Abia îți rezist eu d-apoi altul?
-Bai fete cum sa nu ma lași sa ies? Și nu fii nesimțit ca ma enervezi
-Și dacă te enervezi ce? Daia mi se rupe mie
-Daia mi se rupe mie, îl imită fata în timp ce se descălța
- Ai zis ceva domnișoară?
-Ia nu ma mai lua tu pe mine cu domnișoară și lasă ma.
-În cate luni scumpo?
-5Ani de închisoare îți trebuie pentru gluma asta  prosta și veche de când era bunica în scutece. Scutește-mă.
Ma duc în dormitor și o sun pe Bianca *****
-Cum sa nu te lase?
-De prost ce E! Deci e  enervant rău!.
-Măcar e drăguț?
-Ma lași, poate sa fie și făt frumos ca pe mine tot ma enervează, auzi la el ca nu am voie, cum ma?
Bate la ușă și închid telefonul
-Ce vrei?
-Făt frumos enervant aici de fata.. A făcut ceva de mâncare. Dacă vrei vi și mănânci, dacă nu te descurci.
-Nu mi-e foame! Puteam sa mănânc în oraș!!
-Alta data.
II trântesc ușa în fata. Atât de enervat,cum am putut eu sa ma sărut cu el?  Cea mai mare greșeală.. Nu se va mai repeta.
Cătălin pov.

Îngâmfata aia mică crede că va putea să facă ce vrea, dar pana aici, trebuie sa respecte niște reguli. Doar când am văzut-o în pantalonii aia îmi venea mie sa sar pe ea. Dar unu străin?
Nu permit asa ceva, o vreau a mea și doar a mea atâta tot. Va fi greu ce e drept, dar o vreau în patul meu și pentru a face asta, trebuie sa o fac sa ma iubească, sa i ajung la inima. Și cant mai repede. Ca, sincer sa fiu nu prea pot rezista cu ea în casa atâta timp fără ai face nimic,iar cu violul nu sunt de acord, trebuie sa simt placere și din partea ei. O vreau atât de mult încât as face orice..fara sa o mai insult și sa o iau peste picior, trebuie sa fiu drăguț și e atâta de greu..
  Mai încerc încă o dată să o invit la masă, cat mai frumos .
-Domnișoară Alexandra Ioana Streght ați dori să luați masa alături de umilul dumneavoastră prieten sau amic Cătălin Mihai Conor?
-Vai, ce e cu amabilitatea asta pe tine?
-Vreau doar să mâncăm împreună, atât tot.
-Bine, în cinci minute mă schimb și vin. Sper să fie ceva comestibil.
  Îi fac cu ochiul și cobor pentru a găti faimoșii mei creveți de care sunt sigur 10000% că vor fi delicioși.
  
  Alexandra pov.
 
  Domaneee mirosea atât de bine,oricât de enervant ar fii el tot trebuie să mănânc ceva. O să încerc să-l evit pentru a nu mă mai enerva atât de tare.
  Cobor în bucătărie și pe masă erau așezate doua farfurii frumos aranjate cu creveți și fructe de mare.
   - Sper să vă placă domnișoară.
Nu răspund, mă pun la masă și încep să mănânc. Pe cat este el de nesuferit pe atât de bună este mâncare asta și sunt sigură că mai știe multe delicatese de genu asta și dacă e așa  vreau să mi le facă pe toate. După ce termin, îi spun sec că a fost bună mâncare și ma urc în dormitor cu gândul să fac niște sport pentru că în ultima vreme am pus 2 kg și vreau să le dau jos cat mai repede și poate voi reuși să dau mai mult de atât, dar cu mâncarea lui delicioasă nu știu dacă voi fi în stare.
 

Dau drumul la muzica și încep seriile de exerciții. Mai întâi ma încălzesc puțin și după fac niște abdomene. As vrea sa am din nou pătrățele și un fund mai bombat și voi face tot ce îmi sta în putință să  obțin rezultatele dorite.
După circa 20 de minute intră la mine în cameră nesuferitul,se uita surprins de parca cine știe ce vedea.
- Ce vrei? Doamne deci nici măcar nu vreau sa îl vad, începe sa mi se facă silă de el.
- Decât să stai și să pierzi timpul cu exercițiile astea,  mai bine vi cu mine la sală.
- Nu mulțumesc, mă descurc și singură.
-Gândește-te că la sală vei face dublul exercițiilor de acasă sau cu un grad de dificultate mai mare, deci toate sunt în favoarea ta. Nu ai decât sa nu vi, eu plec într-un sfert de oră, dacă vrei te aștept jos, dacă nu succes.
Și trântește ușa după el, logic. Îmi e milă de săraca ușă, dacă mai are de gând să o trântească mult se va duce naiba. Cat despre propunerea lui nu știu ce sa zic, ar fi bine să mă duc fiindcă aș avea aparate și greutăți care ma vor ajuta, plus pot să-mi aleg un profesor care să-mi programeze toate exercițiile, ajungând la rezultatele dorite. Cum spunea și el, este doar în favoarea mea,deci nu cred ca va strica ceva dacă ma voi duce, plus ca dacă nu-mi va plăcea nu ma voi mai duce. 
Îmi iau o bustieră sport și un tricou larg deasupra, o pereche de pantaloni scurți lejeri și adidași. Cobor și îl aștept pe domnul enervant care își face apariția în cele mai scut timp posibil. 
- Sunt surprins că ai acceptat propunerea mea.
-Cum spui tu, mergem mâine?
-Îngâmfată ești în ultima vreme. Nu cred ca am spus ceva care să te supere pentru a-mi vorbi așa 
-Și tu ești un enervant..
Nu mai continui pentru că altfel ne-am fi certat din nou și nu am chiar dispoziția necesară pentru replicile lui expirate.

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Feb 27, 2016 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

'Coleguțul meu 'Où les histoires vivent. Découvrez maintenant