Haat en liefde

158 10 4
                                    

Een maand later. School was terug begonnen en het gaat slechter dan op mijn vorige school. Ik word terug gepest, alleen veel erger. Op mijn vorige school was het alleen maar negeren. Nu is het slaan, schoppen,...

School was gedaan, behalve voor mij. Ik moest nablijven maar ik had niks gedaan. Allemaal de schuld van die pesters. Het was 5 uur en ik mag naar huis. Na school ging ik eventjes bij R5 langs. Ik ga na hun vakantie met hun mee naar LA. Ik wil mijn echte familie ontmoeten.
Opweg naar het hotel had ik de indruk dat ik achtervolgd werd. Ik kwam aan bij het hotel. Ik zag een groepje jongens op me afkomen.
'Oh nee, de pesters! Ze zijn me gevolgd!' dacht ik.
Ik wou naar binnengaan toen in vastgegrepen werd. Ze begonnen direct mij te duwen, te schoppen, te slaan,... 1 van hen, Dean, nam mijn rugzak en begon alles uit te kieperen.

'Wel! Wat is dit? Een brief...'

'Blijf eraf!!' riep ik. Ik wou het pakken maar werd kei hard in mijn gezicht geslagen en op de grond geduwd.

'Het is een brief van R5! Jongens! Fay zal het toch niet erg vinden als ik het zou verbranden?'

'Komaan, gewoon doen!!!' riep iemand. Ik wou Dean tegenhouden maar kon niks doen. Ik heb overal pijn en kon alleen maar huilen. Ik lag op de grond toen ik iemand hoorde dat ze moesten stoppen. Ik was zo aan het huilen dat ik niet kon zien wie. Het groepje was weg en ik werd opgetild en mee naar binnen gebracht. Diegene bracht me naar een kamer en legde me neer in bed. Ik kon alleen maar huilen.

'Iedereen haat mij!!' zei ik de hele tijd. Iemand trok me naar zich toe. Toen ik opkeek zag ik dat het Ross was. Dus Ross heeft me geholpen.

'Het komt goed. Heb je veel pijn?' vroeg Ross. Ik knikte. Hij gaf me een knuffel en keek mij toen recht aan.
'Niet iedereen haat je. Ik zeker niet. Sterker nog ik vind je...'
Hij veegde mijn tranen weg en kuste me. Wow! Ross vindt mij leuk. Hij keek mij aan.

'Jij bent geweldig Fay. Vergeet dat niet. Gaat het al een beetje?'

'Gaat wel. Bedankt voor die pesters.'

'Graag gedaan! Uhm, wil je misschien een film kijken?'

'Ik wil wel. Maar waar zijn de andere?'

'We wouden naar een feestje gaan. We gingen juist weg toen ik een groepje zag dat bezig was me iemand in elkaar te slaan. Ik heb dan tegen de rest gezegt dat ik me niet zo goed voel en dat ik wel hier zou blijven. Ik ging dan op het groepje af. Ik had nog niet door dat jij het was. Dus welke film?'

Ik stelde voor om naar "Romeo & Julia" te kijken. Ik had die film nog nooit gezien en ik weet dat het Ross zijn lievelings film is.
Hij zette de film op en kwam dan naast me zitten. De film begon en ik lag tegen Ross aan. Hij gaf me een kusje op de wang.

'Ik vind je echt leuk Fay.'

'Ik jou ook.' zei ik en we keken verder naar de film.

R5, the band that changed My lifeWhere stories live. Discover now