Chapter 1: Debra

10.2K 51 0

Debra king seorang gadis kota yang sangat cantik. Dia memiliki segalanya bentuk tubuh yang menawan, matanya besar berwarna hitam dalam erti kata lain dia dipanggil PERFECT lelaki ingin memilikinya manakala perempuan pula mencemburuinya.

~~~~~~

"Morning deb, so how's your day?" Ujar prisley memulakan topic. "Apa demam kau ni, orang baru datang la pagi ni mana ada cerita" debra menjawab. "Well you know what i mean, semalam kan keluar dengan freddy" prisley membuat muka. "It was okay thats all" debra malas menjawab. Mereka berlalu ke kelas bahasa inggeris, pelajaran bermula manakal debra pula merenung ke luar tingkap melihat senior mereka yang berada di luar. "Mrs.king" madam Hewitt bersuara. Debra memusing kan kepalanya ke arah madam hewitt. "Ai dah fikir nak kahwin ke" madam hewitt menyindir. "Eleh dari madam kahwin pun belum umur dah 50" debra membidas. "Yang penting saya berjaya mrs.king" madam hewitt menjeling. "Berjaya apanya baju pun yesterday punya story" debra melawan lagi, seluruh kelas ketawa. "Mrs king! You're so going to see pn. Stephan" panas telinga madam hewitt mendengarnya.

"Your daughter is being rude, technically shes being rude all the time, to students and teachers. I hope that you both could you know talk to her about this." Pn. Stephan menjelaskan kepada kedua ibu bapa debra. "We're sorry for the cost and yes we'll try to talk to her" ujar encik king lalu beredar dari bilik tersebut diikuti dengan isterinya puan jenny.

~~~~~

"Kau tak pandai berubah ke debra dah berapa kali dah daddy pesan jangan buat macam ni telinga kau dekat mana pekak sudah?" Encik king mampu menahan sabar sahaja melihat anaknya ini. Encik king terus beredar dari ruang tamu sudah tidak tahu apa lagi hendak di bebelkan olehnya sudah puas dia membebel tak masuk-masuk juga dalam kepala otak anaknya.
Debra hanya diam tidak berkata apa-apa itulah antara satu kelemahannya, dia tidak pernah berani untuk melawan kata-kata ibu bapanya. Debra naik ke biliknya aroma bau biliknya membuatkan dia merasa tenang dia membuka computer ribanya dan melihat ke laman twitter scroll scroll scroll click tutup. Dia tidak ada mood pula untuk semua tu. Dia berlalu melangkah ke tilamnya yang empuk beberapa minit saja dia sudah terlena.

My Maid (Malay)Read this story for FREE!