Düşünki bu onu okuyor...

35 1 0
                                    

  sen, şimdiden onlarca şarkıyı işledin ruhuma. ruhumda senden hep bir parça kalacak. teşekkür ederim. farkında olmadan tüm benliğinle, benliğimi sarıyorsun. yediğim yemeğin, içtiğim suyun tadı bile bir başka şimdi. müzik dinlemeyi çok severim bilirsin. ama dinlediğim müzik beni cennetin gizli bahçelerine götürüp, oranın meyvelerini tatmama izin veriyor artık. her sabah mutlu uyanıyorum. yaptığın veya yapmadığın şeyler bu dünyadan biraz daha keyif almamı sağlıyor.

hani sen bir gülüyorsun ya, hani yanağın kızarıyor, o zaman kalbim dünyanın en güzel yeri oluyor. hani konuşuyorsun ya, sonrasında kahkaha atıyorsun, işte o zaman da dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinliyormuşum gibi geliyor.

 bazen bazen varpurda yüzüme aptal bir gülücük oturuyor biliyor musun? çünkü anlattıkların, gülüşün ve bazen de sen aklıma geliyorsun. işte o an, o tıklım tıklım vapurda kimse kalmıyor. uzay ve zaman anlamını yitiriyor. o vapur beni eve değil de, senin yanına getiriyormuş hissi oluşuyor.

hani bazen de gözlerime bakıyorsun ya, işte o an binlerce duyguyu aynı anda yaşatıyorsun. kendimin bile kavrayamadığı binlerce duyguyu. hani senin yanında kalbim hızlı çarpıyor ya, sen de bunu farkediyorsun, işte o da bu yüzden.

hani artık hep gülüyorsun ya,
ben çok mutlu oluyorum.  

Geceye bir söz bırakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin