Together? Forever.

2.9K 151 38
                                    

64. Dio

/3 mjeseca kasnije/

Monica's P.O.V.

Monica:"Tata ja ovo ne mogu."

Okrenem se prema njemu i on me pogleda sa očima pune suza i sa smiješkom na usnama. Progutam knedlu u grlu i otvorim lepezu kako bi se malo rashladila jer se užasno znojim.

Tata:"Možeš,naravno da možeš. Ipak si ti Green. A za par minuta ćeš biti Styles. Kako ću se priviknuti na to moja mala djevojčice?"

Uhvati me za ruku i suze mu krenu niz lice. Ja osjećam kako ću svaki čas zaplakati,ali ne smijem zbog šminke kojom su me uređivali najmanje dva sata. Naravno to je obavio Stefan koji je odlično obavio svoj posao.

Monica:"E pa morati ćeš se priviknuti,ali ja sam i dalje tvoje mala djevojčica."

Tata:"Dođi tati."

Privuče me u zagrljaj koliko je to moguće jer je vjenčanica ogromna i jedva ga uspijem zagrliti. Ali u njegovom zagrljaju osjetim toplinu i ljubav i osjetim kako sam zaštićena od svega.

Monica:"Tata?"

Tata:"Reci tatino zlato."

Zahihoćem se te se izvučem iz njegovog zagrljaja. Osvrnem se još jednom oko sebe i ne mogu vjerovati da je ovo ono dvorište koje sam svaki dan viđala. Danas je drugačije jer je sve puno bijelog cvijeća i sve je puno ljepše. Vidim i dosta ljudi i ruke mi se počnu tresti. Nervozna sam. Užasno.

Monica:"Mislim da bih trebali krenuti."

Tata:"Spremna si?"

Klimnem glavom i srce mi snažno zakuca. Osjećam leptiriće u trbuhu i u glavi još ne mogu shvatiti da se danas udajem za čovjeka kojeg volim više od svog života. Za osobu u koju sam bila zaljubljena godinama. Napokon ćemo se vjenčati i on će biti samo moj,a ja samo njegova.

Tata:"Idemo."

Uhvatim ga za ruku i lagano krenemo prema mjestu gdje će se održati naše vjenčanje. Kada dođemo do ulaza koji je sačinjen od bijelih ruža u obliku srca,predivni John Legend počne pjevati. Svi se odjednom okrenu prema nama i ja cijela zadrhtim. O moj Bože.

Pogledam prema Harryu koji je rukama prekrio usta i gleda me iznađeno. Haljina je stvarno predivna i Stefan je stvarno pogodio ono što bi bilo dobro za mene. Moram priznati da izgledam kao jedna od princeza iz bajki.

Tata:"Predajem ti svoje zlato,svoju dragu kćer. Obećaj mi da ćeš je uvijek paziti i da je nikad nećeš povrijediti."

Harry:"Obećajem."

Harry uzme moju ruku i mogu osjetiti kako drhti. Ispreplete naše prste i dođemo do matičara. Moja kuma Kate izgleda predivno u svojoj zelenoj haljini. Gleda me sa ogromnim osmijehom na licu,a kada se okrenem prema kumu Niallu ugledam ga kako plače. Zaboravila sam samo kako je emotivan.

Kada John prestane pjevati,matičar počne sa svojim poslom. Harry i ja se cijelo vrijeme gledamo i imam osjećaj kako ću svaki trenutak zaplakati. Cijelo vrijeme gledam to predivno lice i osmijeh mi je još veći kada shvatim da ću to moći raditi svaki dan.

Matičar:"Monica Green,uzimaš li ti Harrya za svoga muža i obećaješ li da ćeš ga poštovati u sve dane života svoga,u zdravlju i bolesti,u veselju i žalosti dok vas smrt ne rastavi?"

Nasmijem se i okrenem se prema matičaru koji me čudno gleda. Sigurno zbog toga jer se cijelo vrijeme smijem kao budala. Harry mi prodrma ruku i da mi na znanje da trebam odgovoriti. Sav je blijed jer sigurno misli da će moj odgovor biti ne i da ću ga ostaviti. Ma kako da ne.

Double backHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin