Change 1/2

4.1K 207 31
                                    

19.Dio (napisala sam vam nastavak jer je danas moj rođendan!)

Monica's P.O.V.

/nakon mjesec dana/

Ne,ne mogu više. Umrijet ću. U tretani sam već 4 sata,a znate šta sam dobila za pojest? Salatu. Odvratnu,zelenu salatu. Ali moram priznati. Da nije te zelene salate i vježbanja u teretani nikad nebi izgledala ovako kako izgledam. Smršala sam 12 kilograma i divim se sama sebi. Ne želim više mršati sad sam zadovoljna. Ali Stefan kao Stefan želi da sve bude savršeno pa ovdje sam kako bi malo pojačala mišiće. I uspijela sam. Kad bi mi neko rekao da ću biti ovako zgodna i mršava prije dva mjeseca nebi mu vjerovala. Ali...nastavimo s vježbanjem.

Ispočetka polagano udaram vreću,a onda sve brže,jače,snažnije. Jer znate zašto? Sjetim se njega. Harrya. I zamislim da je ovo on. I sva bol i mržnja se u meni nakupi i tek onda... Tek onda postajem snažna i udaram vreću najjače što mogu. A kunem se da ću ovako udarati i po njegovom licu.

Začujem otvaranje vrata,ali ne prekidam svoje pokrete. Ugledam da je to Stefan sa svojim dečkom Markom. Nekoliko minuta su pratili moje pokrete,a onda su počeli sa svojim zaljubljenim ponašanjem. Iskreno ovo je odvratno,ali kroz mjesec dana sam ih dobro upoznala i kunem se da uopće nisu čudaci,oni su samo zaljubljeni. Marc je povučena osoba i šutljiv je,a Stefan je totalno drugačiji od njega. Čovjek ne zatvara usta. Stalno priča,priča i priča... A što se tiče komunikacije s majkom i ocem...javljam im se svake večeri jer smo popravili odnose. Nisu saznali za ono s Harryem,ali su saznali za moju promjenu. Misle da sam se promjenila zbog sebe,ali nisam. Promijenila sam se zbog njega. Kako bi ga uništila.

Stefan:"Draga Mona,možeš prestati s vježbanjem jer imam za tebe odličnu i sretnu vijest."

Monica:"Gukni."

Stefan:"Mona...što smo rekli za tvoj rječnik???"

E da. U ovih mjesec dana Stefan me učio kako biti 'gospođa' ali očito nije uspio jer ja pričam onako kako sam i prije pričala.

Monica:"Reci Stefane."

Stefan:"E tako je puno ljepše."

Hoće on već jednom reć tu sretnu vijest jer su mi živci tanki i ako me nastavi ovako živcirati,udarit ću ga sa stolicom.

Stefan:"Sutra Niall dolazi po tebe."

Zar stvarno?

Svi troje počinjemo vrištati,smijati i glupirati. Ajme tako sam sretna. Ne znate koliko mi samo fale dečki. Jedva ih čekam vidjeti.

Monica:"Pa to je odlično.I sad lijepo odo spavati i probudite me kad Niall dođe."

Upravo kad sam htijel izaći iz teretane,Stefan me povukao za ruku i opet sam se našla u teretani.

Stefan:"Ne tako brzo,mlada damo. Zar ti misliš da ćeš se vratiti kući s aparatićem na zubima,s onim odvratnim naočalama i s tom ružnom kosom?! E pa varaš se."

Zar me baš mora sad uredit? Može li ikako za godinu dana jer se toplo nadam da ću se do tad naspavati u svom krevetu. Ajme krevet...san...moj plišani medo...

Stefan:"Hej,hej nema spavanja!"

Monica:"Oke,oke."

Uzeo me za ruku te me vukao do prostorije u kojoj se nalazila sva moguća šminka ovog svijeta. I sad slijedi dio moje promjene.

Stefan:"Pripremi se za bol jer ću ti sada skinuti to čudo s zubi!"

Ooo to će boljeti. A valjda ću preživjeti. Zatvorila sam oči i osjetila sam kako mi Stefan skida naočale. Čim mi ih je skinuo čula sam zvuk lomljenja i odmah sam otvorila oči. Ne moram vam ni govoriti što je slomio.

Monica:"Zašto si slomio moje naočale?"

Stefan:"Zašto ti puno pričaš?"

I vrijeme je da zašutim. Valjda Stefan zna šta radi. Toplo se nadam.

Stefan:"Otvori oči."

Čim sam ih otvorila bilo mi je mutno pred očima i nisam mogla vidjeti stvari jasno.

Stefan:"Sad ću ti staviti leće koje ti je birala dr.Taylor. Mislim da si je upoznala već."

Monica:"Aa da. Upoznala sam je kad sam trebala promjeniti prehranu. A hoće boljeti stavljanje leća?"

Stefan:"Malo će te škakljati,ali ništa što nećeš preživjeti."

Polako mi je stavljao leće i osjećala sam blago škakljanje. Nije boljelo,ali osjećaj je bio čudan. Otvorila sam oči i vidjela sam jednako kao i s naočalima.

Monica:"Pa ovo je odlično!"

Stefan:"A sad na zube da krenemo."

Nakon pola sata čovjek koji se zove Joseph mi je dovršio zube i sad je bilo vrijeme da se progledam. Zubi su mi bili bez aparatića i izgledala sam čudno.

Monica:"Ovo je nevjerojatno."

Stefan:"To je tek početak tvoje promjene."

Početak promjene,a i početak osvete.O Harry,Harry ne znaš što te čeka.

Stefan:"Sad ide make up!"

Počeo je pljeskati rukama i skakao je od sreće kao malo dijete koje je dobilo slatkiš. Ubrzo su se ovdje pojavile dvije djevojke. Jedna djevojka mi je popravila frizuru,dok me druga šminkala. Osjećala sam se nekako čudno. Napokon sam sretna. Sretna i zadovoljna. Nadam se da me Harry neće prepoznati jer ako me prepozna plan će propasti i sve će otići k vragu. Možda...možda osjećam blagi strah,ali prevladala je sreća i nitko mi neće pokvariti dane koje mi dolaze. Odsad ja držim do sebe i neću nikome dopustiti da mi se približi i da me ponovo povrijedi... kao što me je on povrijedio.

___________________

TADAAAAAM!!! Evo nastavak i znam da je dosadan ali morala sam vam nešto napisati. I nastavak je kratak jer je to samo dio od promjene,a u idućem isto opisujem promjenu tj samo ću nastaviti na ovo.

Vote/comment

Double backHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin