Capitolul 70: Un minut

3.4K 255 62
                                    

Așa cum fusese plănuit de Aylin se mobilizaseră fiecare dintre cei prezenți în cameră. Christopher rămase tot lângă trupul aproape scurs de viață al iubitei lui. Tamir nu dădu nici o importanță felului în care vârcolacul o privea și părea că o mângâie. Pentru el nu exista decât un lucru important care necesita atenția lui. Să reușească să își scoată sabia din pieptul Aliciei iar ea să nu moară până când nu devenea un vârcolac.

În timp ce privea micile și scurtele pregătiri ale vrăjitoarei își repetase în minte ceea ce avea să se întâmple, întotdeauna făcea acest lucru. Katherine avea să îi redea colții de vârcolac lui Chris iar el o va mușca pe Alice. În următorul minut avea să se întâmple lucrul crucial care decidea dacă ea moare sau nu. Dacă el avea să scoată sabia din pieptul ei înainte ca acel minut să se înfăptuiască totul avea să fie în zadar, dacă reușea să treacă mai mult timp totul avea să reușească.

Christopher nu urmării aproape deloc pregătirile vrăjitoarei. Pentru el nu conta decât un singur lucru, ca Alice să devină un vârcolac.

Își întinse mâna spre chipul ei palid și aproape lipsit de orice urmă de viață. Îl mângâie ușor și dădu la o parte câteva șuvițe umede de pe chipul ei. Își dorea atât de mult ca ea să aibă culoare în obraji din nou și să îi zâmbească încât îi fu imposibil să nu ofteze. Și-o dorea fericită și zâmbitoare așa cum fusese încă de când o cunoscuse, mereu îi zâmbise și îl mângâiase. Acum când ea lua o pauză de la minunata ei activitate, de la tratamentul ei regesc, el se simțea mai mult decât pustiit. Părea că ceva din viața lui nu mai era la locul lui, ceva important dispăruse pe veci.

Se aplecă spre ea și îi sărută scurt buzele. Simți gustul sângelui ei pe și simți o ușoară umbră de nervozitate. Îl ura pe Arden pentru că îi capturase și că o cedase atât de ușor lui Jeff. Îl ura și pe monstrul ciudat care îndrăznise să se atingă de ea. Dar... nu ura pe nimeni mai mult decât pe protectorul ei. De îndată ce îi șopti Aliciei că își va da și viața ca ea să devină vârcolac își ridică privirea spre Tamir. Protectorul nu îl băgase deloc în seamă ci privise încontinuu grupul de ființe ce se agitau prin cameră.

- De ce nu ai intervenit mai repede? întrebă el cu ură protectorul.

Tamir își mută de îndată ochii albaștrii spre el.

- Jeff este prea rapid ca să îl putem ataca dintr-o dată. A trebuit să așteptăm să se hrănească ca să îl putem ataca.

- De ce tocmai când se hrănea din Alice? întrebă el cu nervozitate. A mai ucis înainte să vină în pădure.

- A ucis, dar nici unul dintre ei nu avea un protector.

- Ce vrei să spui.

Tamir îi zâmbi.

- Habar nu ai cât de specială este iubita ta, nu oricine are un protector, mai ales unul care a fost o ființă supranaturală.

Chris își lăsase automat privirea spre Alice. Iubita lui stătea într-o poziție nu prea comodă având capul pe pieptul lui Tamir dar restul membrelor aruncate ca la o răstignire. Încercase să o miște ca să îi ofere o altă poziție dar nu i se permise.

- Băieți, se auzi o voce din spatele lui.

Christopher se întoarse ca să o vadă pe Aylin în fața sa. Bruneta era mai mult decât emoționată. Întinse cele două flacoane primite de la Aisha spre el. Chris le luă de îndată.

- Ține minte, de îndată ce Katherine începe vraja spargi flacoanele în jurul tău, apoi te pregătești să o muști pe Alice.

El dădu din cap.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now