Kim odjíždí a já se raduju :)

160 23 7
                                    

Ahoooj :) takže dneska Kim odjela...JEEEJ :) samozřejmě se sr všema musela "rozloučit" takže tam všechny opusinkovala (kromě mě-naštěstí :D ) a dokonce se i rozplakala. A čirou náhodou si vzala voděodolnou řasenku a další 350 milionů a půl tun make-upu :D -FAKT NÁHODA :D no a proto mám dnes tak dobrou náladu...protože už tu neniiiiii jupiiiii dneska už tady jedu asi 3 hodiny stejnou písničku- don't worry a worth it- jsou bestovní-jo vím pořád říkám bestovní,ale slovo bestovní je prostě...bestovní :D- už jsem fakt RETARDOVANÁ až až :D no a ještě jedna BESTOVNÍ (:D) zpráva...Justin má facebook a napsal mi...aaaaaaaaa že je to hustý! Je to mega hustý!
Naše konverzace:

J: ahoj Lolo (nebo jak ti mám říkat) všiml jsem si že máš facebook tak ti píšu. Jo a ten trapas s tou tvojí mamkou na motorce...to je mi líto, protože zrůdná blizna (známá jako moje sestra-Kim) :D je hrozná chová se jako královna školy, ale přitom je to hrozná načančaná zrůdná blizna :D (tím myslím že se ti smála atd.)

Já: ahoj. Říkej mi Lol :) jo hele já už jsem na to zvyklá :/ :) no...aaa... Jak to že píšeš? :O

J: dobře Lol :) píšu protožeeeeee ani nevim ... Myslel jsem si že by jsne mihli být větší kámoši a víc se bavit...vadí?

Já: ne! Jasně že ne! Spíš jsem ráda :)

J: tak fajn :)

Já: a co děláš? Když je pondělí tak určitě jdeš ven s nějakou holkou ne?

J: ne...žádnou nemám a jinak jenom sedim u počítače a snažim si psát s tebou a mým kamarádem ale odepisuješ jen ty :) a co děláš ty?

Já: nudim se a píšu si s tebou...co jinýho :D :)

J: no tak to jsme na tom nějak tak stejně :)

Já: jo :)

J: musim jít se rozloučit se ségrou a nakoupit tak ahoj zítra :)

Já: jj ahoj :)

No tak to bylo mega hustý nemyslíte? :) je BESTOVNÍ :D

Tak ahoj tvoje Lolinka :* :)



Ahoj tak jestli se vám kapitola líbila tak dejte⭐ a nějaký pěkný koment určitě hodně potěší :) jo a pokud bude na tomto PŘÍBĚHU né kapitole 20-25 ⭐ tak bude popis všech postav tohoto příběhu :) tak se snažte ahoj

Vaše
xVERUx

I'm a dreamerKde žijí příběhy. Začni objevovat