Hayatımda Değişim

15 0 1
                                    

Merhaba ben Cacia (keyşa) 14 yaşında ezik bir kızım. Gözlüklü olmama rağmen benim inek olduğumu ve derslerimin iyi olduğunu düşünen birçok insan var, aslında derslerim çok kötü. Annem, babam ve abimle beraber Bostondan California'ya yeni taşındık, Yeni okulumda inek olarak sayılcağımı sanmıyorum. Orda herkez çok cool ve popüler nasıl olacağını bilmiyorum...

Abim eski okulumuzda çok popülerdi, sonra benim onun kardeşi olduğumu öğrendiklerinde abimin tüm arkadaşları onu dışlamıştı. Artık hayatı biraz kötüleşti ama yeni okulumuzda bence sevileceğiz.

OKULUN İLK GÜNÜ

Peyton'dan (Cacianın Abisi)

Arkadaşlarımın Cacia'nın benim kardeşimin olduğunu öğrendikten sonra ve beni dışladıklarından sonda Cacia'la çok konuşmuyoruz. Bunu onlara söyleyerek Cacia'nın popüler olacağını sanmıştım ama kendime kötü ettim.

Cacia'dan

Alarmın çalmasıyla uyandım. Üstüme Beyaz bi t-shört üstüne siyah hırka ve siyah kot pantolon ile converselerimi giydim. Banyoya girip biraz saçlarımla uğraşıp yüzümü yıkadım ve alt kata indim.
Mutfağa girdiğim anda masanın üstü nefis kokan yemeklerle doluydu. Yemen sandalyeye oturup yemeğimi yemeğe başladık. Annem bize her zamanki gibi atıştırmalıklar koymuş çantamıza. Yemeğimiz bittikten sonra dışarı çıktık ve okul otobüsüne bindik.

OKULDA
Otobüsten indiğim anda önümde kocaman bir okul gördüm bu okul nekadarda büyükmüş...
Hayvan sürüleri gibi çocuklar içeri koşuyordu. Hayatımda bukadar öğrenci görmedim geçensene gittiğim demi konseri bile bukadar yoktu. Abimi kaybetmemeye çalışarak içeri girdik herkez ittip duruyordu böyle birşey beklemiyordum...

Herkes sunum odasına girdi. Müdürler ve Öğretmenlerle tanıştırıyorlardı ve sunum başlamıştı.

Müdür: Merhaba LA Clighton High öğrecileri! Günaydın! İnşallah iyi bir sabah geçiriyorsunuzdur, şimdi size sınıflarınızı yönlendireceğim eski öğrenciler lütfen sınıflarınıza ve yeni öğrenciler lütfen burada kalın...
Pekala! Şimdi öğretmenlerimiz sizlere okulun küçük bir haritasını verecek. Sınıflarınız 18 er kişilik olucak ve sadece yeni öğrenciler olacak.
Freshmanlerimiz ayağa kalka bilirmi?
Evet.... Tamam...
Şimdi sizlere ders programlarınız verilecek. İyi dersler!

Bu müdür nekadarda tatlı bi adamış ama birazda çatlak...
Kendikendime fısıldayarak;
"Kahretsin herkez sınıflarda ve ben burada kayboldum!" Dedim
Arkamdan bir erkek sesi geldi.
"Freshman misin? İstersen sana okulun turunu yapabilirim" dedi...
Ona mön mön baktığımın farkında bile değildim.
"Ah! Teşekkürler! Bunçok iyi olurdu " dedim
"Bu arada ben Sam"
Çok utanmıştım ne diyeceğimi bile bilmiyorudum!
"Teşekkürler Sam bende Cacia." Dedim
Ah Sam ne kadarda güzel bir isim!
"Görünüşe bakılırsa seninde Fen dersin var. İstersen beraber gidebiliriz" dedi Sam
"Bu iyi olur" dedim ve gülümsedim.
İkide bir gözlüğümü düzeltip saçımla oynuyordum. Bu kadar yalışıklı bi çocuğun karşısında böyle davranmamalıyım...
Sam ile beraber yürüyorduk ve ellerimizin deydiğini hissetim. Yanlışlıkla olduğunu biliyordum ve elimi gericektim ve saçımı düzeltiyormuş gibi yaptım. Sınıfa geldiğimizde benim arkamdaki sıraya oturdu.
Öğretmen dersi anlatırken saçımda bişi olduğunu hissetim dokunduğumda ise Sam eliydi arkama döndüm ve ona gülümsedim ve kıkırdadım. Saçımla oynuyordu .... Ve değişik bir şekilde hoşumu gidiyordu. Zilin çaldığını duyduktan sonra küçük hayal baloncuğum patladı aynı andada Sam'in masama bir not bırakmasıyla...

Not'ta:
Selam Cacia :) çok güzel bir ismin var sonsuza dek ismini söyleyerek yaşaya bilirim ;) bu akşam okul bittikten sonra buluşalım? Saat 3'te Parkta :)
Sevgiler Tabikide Sam <3

Aman tanrım!!! Sam Miller bana çıkma teklifi etti aslında etmedi, sadece benle buluşmak istiyo ama buda bi sorun değil!! Güzel mavi gözlerine ve siyah saçlarına hayır diyemem!

OKULDAN SONRA

Saat 3 ve parka gitmeliyim. Parka gittiğimde sallıncakta oturan Sam'i gördüm. Aman tanrım çok tatlı gözüküyor. Yanindaki sallıncaka oturdum.

"Selam Cacia" dedi Sam "merhaba" diyerek dudağımı ısırdım. Gözleri parıldayarak bana bakıyordu.

Sam'dan
Cacia'nın gerçekten şuan yanımda olduğunu inanamıyorum. Mavi gözleri ve Kahverengi saçları ve yumuşak sesinin nesi sevilmez. Sanırım onu cidden seviyorum.

Cacia'dan
Sam bana bakmaya devam ediyordu ve kullağımı fısıldadı
"Yarın 3'te burada" dedi ve gülümsedi bende kıkırdadım.
Okul Otobüsüne doğru yürümeye başladım arkamdan Peyton geldi ve "ooo Kardeş kendine yeni arkadaş bulmuşsun!" Dedi bende kıkırdadım. Servise bindiğimde kulaklıklarımı taktım ve camdan dışarı bakarak müziğin eşliği ile uyuya kaldım.

Peytonun beni Sallamasıyla uyandım. Otobüsten indikten sonra eve doğru koşmaya başladım ve odama kaçtım. Üstüme pijamalarımı giydim ve yatağa yattım Sam'i düşünüyordum ve uyuya kaldım.

Sonraki gün

Alt kattan güzel gelen kokuyla uyandım.
Üzerime gri kot pantolon ile  toz pembe bir üst giydim. Koşarak alt kata indim ve hemen kahvaltımı bitirip, bisikletime binerek okula gittim.
Geldiğimde hemen ders programıma baktım ve beden eğitimi vardı.
Önüme baktığımda Sam vardı.
"Beden Eğitimi" dedik aynı anda. Kıkırdadım ve beraber spor salonuna gittik. Kızlar soyunma odasına gittim ve üstümü değiştirdim. Kapının önünde Sam'i görünce çok şaşırmıştım. Beraber sandalyelere oturduk ve koçun ne yapacağımız ile konuştu...
Amigo kızları şeçimleri yarın olucakmış bende ismimi yazdırdım.
Herkez arka bahçede bişiler yaparken bende içerde müzik dinledim. Bir sonraki dersim matematikti. Ders bitince üstümü giyinip sınıfa doğru yol aldım. Sınıfa girince Sam'in orada olduğunu gördüm ve kıkırdayarak onun yanındaki sıraya oturdum.
Dersin ortasında Sam bana bir not verdi, üzerinde ;
Selam Caca (Sam'in Caciaya verdiği takma ad evet Kaka diye okunuyo ama karakterler ingiliz oldukları için onlara kötü bi kelime olarak gelmiyor.)
Bu akşam buluşmaya ne dersin? Parta saat 3 te.

Bende ona üzerinde tamam yazan bir not attım.
Okul bittikten sonra koşarak parka yöneldim. Ama Sam yoktu bende onu oturup bekledim. 2 dakika sonra Sam gelmişti. Biraz konuştuktan sonra...

Sam'den
Bunu yapıyorum.. Cidden yapıyorum.. Pekala toparla Sam!

Cacia'dan
Sam bana çıkma teklifi etti...

:)) bilinmeyen son ...
Arkadaşlar insallah beğenmisinizdir biliyorum böyle çok açıklamalı ve uzun ama ilk kez kitap yazdığım için biraz değişik geliyo :)) ❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İnekWhere stories live. Discover now