Bölüm 3

1K 18 0
                                    

Hadi bir de burdan yak.. Bok vardı abi ya kardeşim de nerden çıktı offf...demirin meraklı bakışları ve abimin çakır keyif olmuş hali beynimi uyuşturdu. Nasıl toparlayacaksın acaba derin..

"Derin..Burak senin abin mi?" Dedi demir emin olmak istercesine...

"Eee..evet" nefesimi bıraktım...Abim bizi bırakıp arkaya doğru seslendi.. "millet gelin derinle demiri buldum.."

Demir olaya inanmayarak "derin sen kaç yaşındasın" dedi...

"Önemi var mı"

"bence şu an var "

"17"

demir inanamayarak baktı bana,ona keşke en başta söyleseydim.. Demirle gözlerimiz buluştu

"Derin aramızda 9 yaş var bunu başta neden söylemedin ki.....ve ve sen burağın kardeşisin.." Cumlesine devam edecekken kızın biri demirin koluna girdi ve bana döndü" selam ufaklık sen burağın kardeşi olmalısın ben de Bengi demirin eski kız arkadaşıyım çokta eski sayılmaz birbirimizi atamadık daha kalbimizden" dedi ve koluna iyice sarıldı demirin.. Eski sevgili ha.. Ne kadar eski olup olmadığı buradan belli demir bey.. Bana yaşımı en başta söylemediğim için kızamazsın çunku sen de sevgilin olduğunu söylemedin!!! Bakışlarımdan demir içimden soylediğim tum cümleleri anlamıştı.. Gözde abla araya girdi

" ay ne ufaklığı arkadaşım kocaman kız hem 2 ay sonra 18 oluyor kim demiş ufaklık diye .."

tebessüm ettim ve ayağa kaltım " gece çok güzeldi fakat yarın uçağım var uykumu almam lazım " abim kafa salladı ve diğer arkadaşları önde biz demirle arkada çıkışa doğru yurumeye başladık.

"ne uçağı derin nereye gidiyorsun" merakla bana döndü

"evime.. Yani antalyaya,orada yaşıyorum ben sadece abimler için bir kaç günlüğüne gelmiştim yarın dönüyorum" gözlerimi kaçırdım.

"Benginin dediklerine inanma lütfen benim için o çoktan bitti "

tuhaf bir gülüş attım ona

"yaşımı söyleyeceğim bir ortam olmadı " dedim" ama senin sevgilin olduğunu söyleyeceğin bir ortam olmuştu" dedim Kızararak.

"bak o benim sevgilim değil ESKİ sevgilim ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum." Beni durdurup elini omzuma koydu" lütfen derin onun ne duşunduğu umurumda değil inan bana"

 kapıdan çıktık ve arabalara bindik ,evin önünde durdu herkes,hem abimleri sın kez tebrik ettik hem de beni uğurladılar. En son demir kalmıştı urkekçe yaklaştım,elimi uzattım,uzun uzun elime baktı sonra beni elimden tutup kendine çekti. Şimdi burnum göğsünde duruyordu.

"bir daha görüşebilecek  miyiz bilmiyorum "

"umarım görüşürüz"



Yaş Farkı Değil,Sen FarkıWhere stories live. Discover now