Klişeli Bir Bölüm 7 : Klişe Yeniden

10.8K 1.1K 938
                                    

Bölüm Şarkısı - Açın bir şeyler hep ben mi söyleyim !

Bölüm İthafı : İsimsiz okurlara sizide seviyorum , evet seni de adını bilmediğim kız !

Eve geldiğimde Badboy gece baskınına gelebilir diye , en öncelikle dantelli Vinks ' li ( favorilerim Sitella ,  Musa , Ateş atan Blum ve Fılora ) pijamamı giydim . Aylaynırı Allah katına kadar çıkarıp , Nayk amblemi yaptım . Yanaklarımı pespespembe yaptım . Dudağıma hafif kırmızı bir ruj sürdüm , dudağım büyük gözüksün diye dışına taşırdım . Sonra koy g*te gitsin deyip , üç beş kat sürdüm ruju . Anlamıyorum böyle çok makyaj yapanları !? Doğal daha güzelsin . Saçlarıma da düğün kızı maşası yaptım . Zaten saçımın dibi simsiyah uçları sapsarı oh mis . Dip boyam gelmiş ama boşver , ben masum bir kızım .

Anam ve babam Badboy ile daha iyi bir ortam yaratmak için evden gittiler . Sonra ,birden , ansızın kapı çaldı . Kanka !?

" Kalk pavyona gidiyoruz . "

" Ne bu saatte mi ! Olur tamam hazırlanayım bekle bir saniye . "

" Ben giydireyim seni sen bilmezsin şimdi . "

Üstüme dizimin dört karış ( Wattpad Milli Uzunluk Birimi ) üstünde biten bir elbise gittim . İşte anlatamam o kadar güzel bir şey . Önünde Peppe var halay çekiyor , üç boyutlu falan . Arkasında pembe zürafa elinde mendil . İsmi Şuşu muydu , Şila mıydı herneyse işte o var . Kankam ( bu söz itici gelmeye başladı kendimden ötürü )  Barbi ' liydi . Anlayacağınız çok gökcismiydik .

Sonra babamın Doğan ' a bindik . Böyle kankam sürüyor . Bas gaza açtık böyle bağıra bağıra söylüyoruz . Sonra geldik pavyona hani şu şarkı çalıyor .

🎶 Köpekleri bağlamışağğm yanına da ekmek doğramışaam 🎶

Etrafta dansözler vardı . Sonra Badboy ' u gördüm dansözün üst kısmına para sıkıştırıp , çiğ köfte yiyorlardı . Ayranı shot shot içiyorlardı . Gözlerimi dolduğunu hissetim ama kendimi durdurdum . Teyzemin kocasının , annesinin , halasının , yiğeninin eski sevgilisinin the best kankası ölünce ağlamıştım en son .

" Hadi gel halay çekelim . "

" Ben halay çekmeyi bilmiyorum ... "

" Kendini müziğin akışına bırak sadece . "

" Ama ... " diyemeden beni çekiştirip halay çekenlerin yanına soktu . Müziğin akışına bıraktım kendimi . Çok yetenekli olduğum için halay başı yaptılar .

Badboy hareketlerime aşık olmuşçasına bakıyordu . Sonra yanıma bir erkek geldi ve " Halay çekelim mi güzellik . " dedi .

" İstemiyorum . "

" Seve seve çekmezsen halayı , seke seke çektiriler . " dedi ve sekerek halay çekmeye başladık . Eğlenceliydi .

Sonra Badboy geldi bunun yüze bi kodu görecen , çocuğun surat dağıldı resmen . " Badboy dur ! But first let me take selfie ! " dedim . Nokia 3310S ' i çıkardım ama ön kameram yoktu . Bende bunları durdurabilmek için yere attım , yer parçalandı telefondan . Sonunda durdular .

Badboy bileğimden tuttu bir çekti , çekiş o çekiş uçtum resmen .

" Çektiğin halay mıydı , yoksa gördüğüm hayal mi !? " dedi . Çok romantiq değil mi !? Sonra " O etek ne öyle bir daha giymeyeceksin ! " dedi .

Bende hemen " Tamam . " dedim . Çünkü bana , benim sahibimmiş gibi kural koyması veya beni sınırlandırması umrumda değil . Ben hayvanım çünkü , benim ne dediğim veya ne düşündüğüm önemli değil . Giydiğim bir etek parçası benim kişiliğimi belirler . Helal , süper , devam .

Sonra birden , biryerden ses geldi .

" Beni özlendin mi Badboy ? "

***

Aq kız ikide bir bölüm yazmayı bırak dediğinizi duyar gibiyim . Fakat yorumlar beni gaza getirdi ve sıkıldım . Ve o yüzden yazdım . İstemeyen okumasın ne yapayım ben ya . Uff ne yapıyorum ben ya .

Vvvvvvvvvv
Oooooooo
Ttttttttt
Eeeee

Eğer Wattpad Karakterlerinin Yerinde Olsaydım ( Kitap Olmuyor ) #Wattys2031Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin