Klişeli Bir Bölüm 6 : Kiralık Klişe

11.3K 1.3K 887
                                    

Bu bölümü vote vermeyenlere ithaf ediyorum ... Sizi de seviyorum !

Uyandığımda Badboy ' un beni kaçırmadığını ve rüya gördüğümü anladım . Boşverip pazardan aldığım  topuklu konvers ve onun üstüne geyikli tayt giyip onun da üstüne leopar desenli göbeği açık tişört giyip halka küpelerimi taktım . Kollarıma da 22 ayar altın bileziklerimi taktım . Makyaj yapmayı sevmediğimden fondöten , allık  , maskara , ruj , far , bronzer , kapatıcı sürüp üstüne Marshall boyasıyla sıva yaptım . Saçlarımı gelin topuzu yapıp sim döktüm .  Ve yine taklitçiden  aldığım parfüm ile duş aldım . Aynaya bakınca ne kadar doğal göründüğümü anladım .  Zaten görünüşü pek abartmam .

Bugün okulumuz Badboy ile yeterince ekşın yaşadığımızı düşünüp , okula dönmeye karar vermiş . " Evet arkadaşlar otobüs arkadaşınızı biz seçiyoruz çünkü hikayeye ekşın yaratmak lazım . Badboy Masum Kız ile gerisi farketmez " dedi öğretmen .

Herkes yerine oturunca Badboy *hikayehızlıbitsedeşuumursamaztavırlarıbırakıpmasumkızlaevlenipçocukyapsakzaaaaiksdeiksdegülücükgülücük * bakışları atıyordu . Giyinmekten yorulduğum için Badboy ' un omuzunda uyuya kalmışım . Kahretsin . Oda beni uyandırmaya kıyamayıp evine götürmüş , kerata !!

* Badboy ' un anlatımı *

O tanıdığım diğer kızlar gibi değildi bir kere çok masumdu . Giyinişi her zaman çok doğaldı hiç abartmıyordu . Benim gibi bir pileyboy asi badboy çocuk aşık mı oluyordu !? Şuan Şahin'im olmasına rağmen onu kucağımda taşıyordum . Eve geldik . 312738839383893931 katlı bir gece kondumuz vardı . Annemler de umursamaz oldukları için odama götürdüm . Odam Hepsi 1 , Murat Boz ,  Gülben Ergen ( yanlış anlamayın dalga geçmiyorum , herkesin müzik zevkine kimse karışamaz çünküsü ) posterleriyle doluydu . Ve Masum Kız uyandı . " Babamı aramayalım çok merak etmiştir ! "  dedi ve aradı .

" Çok tanımadığım bir Badboy ' un evinde değilim . "

" Nerdesin ? "

" Merveler . "

" Ok KiB by .  "

" Sanada bb "  dedi ve telefonu kapattı .

" Ben eve gidiyorum . "

" Şoför bırakır " dedim . Ben bırakıcam sandınız di mi ? Ama bu hikaye çok özgün tmm mı .s

O gidince kapı çaldı . Açtım . Olamaz . Badboy ' un Ezeli Düşmanı Diğer Badboy !?

" Badboy ' un Ezeli Düşmanı Diğer Badboy !? Ne işin var burada . "

" Ben çok tehlikeliyim  . "

" Ben de ! "

" Benim silahım var . "

" Tmm abi büyüksün .  Beni vurma Masum Kızı öldür . "

" Masum Kız kim !? "

" Tek zaafım ona birşey olursa , benim canım daha çok yanar . "

" Onu öldürççem . " dedi ve gitti .

Masum Kız ' dan uzak durmayalım . Ben siyahım , o beyaz ( ve Wattpad hikayeleri ırkçı 😱 ) ben iyiyim o kötü . Olmaz bu iş . Masum Kız ' dan uzaklaşmak için Sürtük Kız ile sevgili olayım . Onun duygularının önemi yok . Kalbi yok onun . O kısa giyiniyor üzülmeye mahkum . Ve kesinlikle çok iyi biri var içimde masum tontiş bişi .

****

Klişeli bölüm istediniz geldi . Ve artık hasta değilem . YEAHH BITCH . Bir kitabımı okuyayım dedim az kalsın vote atacaktım . Yani öyle bir kafa !

Ben atamadım sizler atın ! VOTE VOTE VOTE !!!

Eğer Wattpad Karakterlerinin Yerinde Olsaydım ( Kitap Olmuyor ) #Wattys2031Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin