Osud

86 13 4
                                    

Dva najdôležitejšue dni v našom živote je deň , kedy sme sa narodili a druhý, keď prídeme na to prečo.

Mark Twain

Neverím, že komukoľvek z nás by boli dané sny, ktoré nieje možné splniť.

Pokiaľ si myslíte, že máte čo ponúknuť ak veríte, že máte jedinečný talent, tak stojí za to, aby ste na ňom pracovali a rozvíjali ho.

Potom, už neexistuje nič, čoho by ste neboli schopný dosiahnuť.

Tlieskam vás, pretože idete za svojim snom. Tlieskam vám, pretože si veríte. O tom práve život je. Roširovať svoje obzory, hľadať nové výzvy a hľadať spôsoby ktoré nás posunú ďalej.

Posunú nás bližšie k naším cieľom. Už iba to, že ráno vstaneš a ideš si napríklad zabehať, už iba to ťa posúva bližšie k cieľu.

Nielen, že je možné svoj sen dosiahnuť ale je to aj nevyhnutné ! Je to potrebné aby ste šli za tým, čo je v tomto vesmíru VAŠE ! A žiadna bolesť či prekážka vám to nemôže odoprieť !

Váš zdravý rozum vám bide našepkávať, že to nedokážete, že je to lena stráta času ! Ale ja radšej budem hlupákom než by som sa mala vzdať svojho sna !

Pokiaľ chcete vo vašom živote bez výhovoriek niečo dosiahnuť, napríklad ísť za svojim snom a prevziať tak závažie svojho osudu, tak sa z vás musí stať osoba, ktorá nikdy necúvne.

Musíte jesť, spať, snívať, dýchaťa ŽIŤ pre svoj sen !

Pri dospievaní vám bude každý hovoriť, že život je taký aký je a vy s tým nič nemôžete urobiť, a že ste tu len preto aby ste žili prostý a jednoduchý život na tomto svete, a nesnažili sa pri tom narážať do stien.

To je veľmi omezený život. Život môže byť ďaleko bohatší hneď po tom, čo objavíte jeden prostý fakt: Všetko okolo nás čo nazývame životm vytvorili ľudia, čo neboli oveľa múdrejší ako my. Akonáhle dokdetr k tomuto poznaniu, tak vás to zmení.

Keď je to také ťažké, prečo to ľudia robia ?
Prečo to robia ? Ľudia ktorí vystúpia na horu.
Prečo ?
Prečo to ľudia robia ?

I cez to, že je to tažké tak. Tak to stojí za to !

A z akéhokoľvek dôvodu sa ľudia o niečo usilujú ? Musí vás to naplňovať ! Musíte to milovať celou dušou a srdcom. A musíte sa cítiť akoby ste sa znova narodili.

Musíte robiť to, pre čo ste sa nerodili. Narodili ste sa aby ste niečo vytvorili, niečo dokázali.

" Neviem ako to urobiť. " tak znie veta ktorú si povieme. Ale ja mám aj odpoveď : " Tak sa to naučte ! " .

Chcem sa s vami o niečo podeliť.

O historii si môžete prečítať alebo ju prepísať svojou predstavivosťou.

NEPRESTÁVAJTE !

NEPRESTÁVAJTE !

Nepolavujte pri dosahovaní svojich snov !

Našim najhlbším strachom nieje to, že by sme neboli dosť dobrý. Máme strach z toho, že môžeme byť lepší než naše limity.

Je mi jedno aké ťažké to ke, alebo aké ťažké to bude, alebo ako ťažko sa to bude dosahovať. Toto ne môj osud, toto je môj sen a JA HO ZVLÁDNEM !

Žite svoj život s vášňou. Vložte doň ho nadšenie. A všetko bude v poriadku...

*****

Tak dnes trochu kratšia ale dúfam, že sa páči

MotivationOnde histórias criam vida. Descubra agora