10 Adımda Okulun Popüler Kızı Ol.

983 11 0
                                    

Yaz bitti, okullar açılacak. Dolu dolu bir yaz tatilini geride bırakıp, yeni okul hayatına bomba gibi başladığını düşünüyorum . Yoksa yanılıyor muyum;)

Peki okul hayatına yeniden merhaba demişken, hazır ders yoğunluğu başlamadan okulda popülariteni artırmaya ne dersin?

Okulun en popüler kızı olmak aslında sandığın kadar zor değil. Geçen seneyi hatta tüm bildiklerini unut, yeni bir yıl ve yeni bir dönem seni bekliyor. O çok konuşulan, attığı her adımda kendinden söz ettiren kızdan neyin eksik değil mi?

İşte okulun popüler kızı olma konusunda sana yol gösterecek 10 taktik. Başarılar;)

1. Güleryüz her zaman en etkili silahın, bunu asla unutma. Ancak işin dozunu da kaçırma. Yani her şeye gülen bir kız sevimli olmak yerine itici gelecektir. Sen sen ol, coolluğundan ödün verme ve yüzünden o sıcak gülümsemeni asla esirgeme.

2. Bakımlı ve havalı saçlarınla adından söz ettirmek sence de güzel fikir değil mi? İşe kırıklarından kurtularak ve banyo sonrası saç maskeleriyle bakım yaparak başlayabilirsin mesela. Eğer okulda açık saça izin verilmiyorsa üzülme, bu sene dağınık örgüler çok moda! Hemen kendin için bir modeli seç ve uygulamaya başla.

3. Rakiplerinle iyi ol. Unutmaki okula tek başına hakim olmak imkansız. Bu yüzden senin gibi popüler kızlarla iyi geçin. Tartışmak, kavga etmek, kıskanmak senin birden popülaritenin düşmesine neden olacak. Bu yüzden rakiplerinle her zaman iyi geçinsen iyi edersin.

4. Okulda adından söz ettirmenin en kolay yolu okul kulüplerine veya aktivitelerine katılmak. Eğer müzik, tiyatro, resim gibi bir yeteneğin varsa hemen kolları sıvamaya başlamalısın. Eğer bunlardan hiçbirine sahip değilsen üzülme! O zaman etkinliklerde ve okul aktivitelerinde daha fazla yer alarak kendini ön plana çıkarabilirsin

5. Öz güven olmadan asla! Popüler olmanın asıl şartı öz güven. Kendinden emin, konu hakkında fikir sahibi olan insanları herkes sever. Asla düşüncelerini arkadaşlarınla paylaşmaktan çekinme, kendine güven.

6. Unutma, popüler olmak demek sürekli erkek arkadaş değiştirmek değildir. Bu konuda seçici ol. Herkesle çıkan bir kız olmak mı yoksa sabredip okulun en yakışıklısıyla çıkmak mı? Seçim senin

7. Dersler! Popüler olmak demek dersleri ihmal etmek demek değil. Başarılı ve zeki kızlar herkesin ilgisini çeker. Bu yüzden asla derslerini ihmal etme. Mesela bu sene notlarını herkesten yüksek tutarak sınıfın en popüleri olarak ilk adımı atabilirsin.

8. Tarzı olan kızlar her zaman popülerdir. Kesinlikle tarzın ve özel tercihlerin olmalı. Zevklerine uygun kitaplar, müzikler ve filmler seçerek tarzınla çevreni etkileyebilirsin. Unutma, hiçbir zaman herkesin sevdiği şeyleri sevmek zorunda değilsin.

9. Bakımsız popüler kız sence mümkün mü? E haydi o zaman önceliğini ellerine ver. Tırnaklarını yemekten vazgeçebilirsin mesela. Azıcık uzun tırnaktan kimseye zarar gelmez ancak cila kullanarak bakımını desteklemeyi unutma.

10. Tüm gün sırandan kalkmadan popüler olamazsın. Tenefüslerde kantini, bahçeyi gezinmeyi ihmal etme. Tatil günlerinde eve hapsolma. Selam vermekten ve yeni arkadaşlar edinmekten çekinme.

Okul TavsiyeleriTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang