4.

15.5K 108 0
                                    

POV Daphne.

De volgende ochtend word ik wakker naast Nils, naakt. NAAKT ?! WAT ?! WAT IS ER IN GODSNAAM GEBEURT, mn gedachten slaan op hol. Ook Nils wordt langzaam wakker. Oppeens zit hij rechtop, we kijken elkaar geschrokken aan. "Uhm ik uhh ik zal je kleren wel aangeven" zegt Nils ongemakkelijk. Nils geeft mn kleren aan en ik probeer niet te kijken naar hem... OMG, hoe kon dit ooit gebeuren?! Ik heb HET gedaan met mn beste vriend!! Nils geeft mn kleren aan en ongemakkelijk kleed ik me aan. "Uhm wat gaan we doen met de popcornbende?" vraag ik ongemakkelijk. "Dat ruim ik wel op..." zegt Nils ongemakkelijk terug. "Oke" zeg ik. "Uhm, ikuh ga er maar vandoor" zeg ik verlegen. "Oke, uhm we zien elkaar wel weer." zegt Nils. Ik loop weg en onderweg besef ik pas echt wat er is gebeurt, ik heb vannacht met Nils Käller, mijn allerbeste vriend geneukt. "Shit, fack nee" scheld ik hardop.

POV Nils.

Ik doe de deur achter Daphne dicht en ga tegen de deur aan zitten. "KUTZOOI" scheld ik hard. Nee shit wat heb ik gedaan, fack. Dit had echt nooit mogen gebeuren. Shit nu ben ik waarschijnlijk mijn beste vriendin kwijt. Nouja ik denk dat ik haar maar een tijdje moet ontlopen... We praten er later wel over. Ik hoop echt dat we gewoom vrienden kunnen blijven want ik wil haar echt niet kwijt, maar aan de andere kant voelde het zo ongelovelijk goed vannacht. Ik begin te twijfelen of ik misschien wel gevoelens voor haar heb. "Nee Nils dat mag niet denk aan jullie belofte" hoor ik een stem zeggen. "Denk aan vannacht hoe goed dat was" zegt een andere stem. Ik word gek van alle stemmen in mn hoofd die dingen zeggen en ik weet het echt niet meer. Ik besluit de popcornbende maar op te gaan ruimen. Tijdens het opruimen denk ik alleen maar aan vannacht, hoe geweldig dat was. Ik kan mijn gedachten niet van Daphne afhouden. Misschien vind ik haar wel leuk, ook al zou het niet mogen.

POV Daphne.

Ik schrik wakker van mn wekker en sta gelijk op. Ik weet niet of Nils en ik nog samen fietsen maar ik zie het wel. Als ik naar school fiets kom ik Nils tegen, "hey" zeg ik. "Hoi" zegt hij normaal terug. Die dag ging snel voorbij, wat vrij raar is voor een maandag. De week vloog voorbij en het is alweer vrijdag. Ik voel me echt kut en ongemakkelijk tegenover Nils. We hebben elkaar de rest van de week niet meer gezien of gesproken. Ik weet niet wat ik er mee moet, ik besluit hem te appen.
D=Daphne
N=Nils
D:Hey
N: hee
D:uhhm, hgh?
N: gaat wel, mj?
D:zelfde...
N: het spijt me...
D:mij ook, kan ik komen? Dan praten we t ff in real uit..
N: tuurlijk kan je komen! Je kunt altijd komen, ik zal er altijd voor je zijn onthoud dat...
D:awwh lief, ik ook voor jou x
D:ik loop nu weg, tot zo
N: okee, tot zo x

friends with benefits ft. Nils KällerWhere stories live. Discover now